کشاورزان نمونه مشاوران بانک کشاورزی برای پیشبرد برنامهها و دستیابی به اهداف این بانک و بخش کشاورزی هستند و خانواده ۱۶هزار نفری این بانک با استفاده از فنآوریهای جدید و سامانههای ایجاد شده، از تلاش و مجاهدت فعالان بخش کشاورزی حمایت دائمی خواهد کرد. روح اله خدارحمی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در […]
کشاورزان نمونه مشاوران بانک کشاورزی برای پیشبرد برنامهها و دستیابی به اهداف این بانک و بخش کشاورزی هستند و خانواده ۱۶هزار نفری این بانک با استفاده از فنآوریهای جدید و سامانههای ایجاد شده، از تلاش و مجاهدت فعالان بخش کشاورزی حمایت دائمی خواهد کرد.
روح اله خدارحمی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در آئین تجلیل از تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی با اشاره به رشد مانده تسهیلات پرداختی بانک کشاورزی در سال جاری اظهار داشت: در تلاشیم توانمندیهای این بانک را برای حمایت و تأمین امکانات مالی بیشتر بخش کشاورزی به کار گیریم.
به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، این مراسم با حضور«روح اله خدارحمی» رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این بانک،«کاظم خاوازی» معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات،آموزش وترویج کشاورزی،«خلیل آقایی»معاون وزیر و رئیس سازمان جنگل ها،مراتع و آبخیز داری، «علی اکبر مویدی» سرپرست موسسه آموزش عالی علمی کاربردی و مهارتی وزارت جهاد کشاورزی،«داور ماهی کار»، «فرهاد فنودی» و «کیامرز قاسمی زانیانی» اعضای هیئت مدیره بانک کشاورزی و جمعی از مدیران این بانک و همچنین ۱۵۸ نفر از نمونه های بخش کشاورزی برگزار شد. خدارحمی عملکرد بانک کشاورزی در اجرای طرح توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری را مثبت ارزیابی کرد و افزود: پرداخت این تسهیلات تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
مدیرعامل بانک کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش حمایتی صندوق بیمه کشاورزی اشاره و خاطر نشان کرد: بیمه کشاورزی پرتوان تر از گذشته فعالیت میکند و کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی نیز برای تقویت آن مصوبات خوبی داشته است. بر اساس این گزارش، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش وترویج کشاورزی نیز در سخنان خود بر ضرورت تقویت مراکز آموزشی وزارت جهاد کشاورزی با کشاورزان نمونه تأکید کرد و اظهار داشت: کشاورزان و تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی میتوانند به عنوان اساتید افتخاری وزارت جهاد کشاورزی، دانش و تجربه خود را در اختیار سایر فعالان بخش قرار دهند. این گزارش میافزاید، سخنرانی مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای تولید روستایی استان تهران، بیان دیدگاهها و نظرات برخی از کشاورزان نمونه و معرفی اعضای هئیت مدیره مجمع ملی خبرگان کشاورزی از دیگر برنامههای این مراسم بود. خاطر نشان میشود، خدارحمی در مراسم سی و سومین دوره انتخاب و معرفی نمونههای ملی بخش کشاورزی که با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، حضور یافت.
خدمات در باجههای روستائی افزایش مییابد
خسرو فرحی مدیرعامل پستبانکایران گفت: باجههای روستائی این بانک در بیش از ۶ هزار نقطه کشور که عموماً هیچ بانکی حضور ندارد، ۲۵ نوع خدمت بانکی را به مردم ارائه می دهند و با تعاملات و قراردادهایی که با سازمانهای مختلف منعقد گردیده این خدمات به ۱۷۷ خدمت افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه خدمترسانی به هموطنان روستائی و مناطق دوردست و غیربرخوردار کشور بهعنوان افتخار برای مجموعه کارکنان این بانک است افزود: افتتاح انواع حسابهای بانکی، دریافت قبوض مصرفی، ارائه خدمات الکترونیکی از طریق دستگاه های POS، ATM و Pinpad، اپ موبایلی، پرداخت تسهیلات در قالب عقوداسلامی و ده ها خدمت بانکی دیگر در باجه های این بانک ارائه میشود.
فرحی تصریح کرد: پرداخت یارانه و سود سهام عدالت، پرداخت حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی، کمیته امداد، امور مربوط به دفترچه سلامت، گاز، برق و…. از دیگر خدماتی است که در این باجهها به نیابت از سازمانها و دستگاههای اجرائی دولتی و سایر بخش ها انجام میشود.
مدیرعامل پست بانک ایران با بیان اینکه انتظار میرود همه مسئولان از خدمترسانی این باجهها حمایت نموده و استقبال نمایند اضافه کرد: با ارائه این خدمات، روزانه از انجام بیش از یک میلیون و پانصد هزار سفر غیرضروری به شهرها برای دریافت خدمات عمومی جلوگیری شده که این امر موجب صرفهجوئی در وقت و هزینههای آنان، کاهش سوخت و همچنین سایر هزینههای مرتبط به ارزش دهها میلیارد ریال شده است.
فرحی اظهارداشت: منابع باجههای روستائی طی ۹ ماهه سال جاری حدود ۴۶ درصد رشد داشتهاست که نشان از استقبال هموطنان روستائی و افزایش بیش از پیش اعتماد آنان به باجههای پستبانکایران درسطح کشور است.
وی تأکید کرد: رضایتمندی و اعتماد مردم روستا به پست بانک، توسعه بانکداری الکترونیک، پرداخت تسهیلات اشتغالزائی و جذب مشتریان جدید، عاملیت صندوق توسعه ملی برای تخصیص اعتبارات تعیین شده، صدور یارا کارت و تعامل با متولیان امر خدمترسانی در روستاها و مناطق محروم از جمله عواملی است که در افزایش منابع باجه های بانکی مؤثر بوده است.
وی افزود: درحال حاضر تعداد بیش از ۶ هزار باجه بانکی با موافقت اصولی بانک مرکزی درسطح روستاهای کشور فعال است و ۲ هزار و ۵۲۳ دستگاه خودپرداز در این باجهها نصب شده و تمامی خدماتی که در شهرها به هموطنان ارائه میشود به روستائیان نیز ارائه میشود و همین امر توانسته است فاصله خدمات بانکی بین شهرها و روستاها را کاهش دهد.