رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور با اشاره به آموزش بیست نفر نیروی خبره در تعامل بین‌المللی گفت: این نیروها تا ۱۵سال آینده جایگاه آموزش‌وپرورش ایران را در تعاملات بین‌المللی دوجانبه و چندجانبه تقویت خواهند کرد. غلامرضا کریمی از تحصیل بیش از ۱۳هزار دانش‌آموز در ۱۱۰واحد آموزشی و در ۵۶کشور جهان خبر […]

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور با اشاره به آموزش بیست نفر نیروی خبره در تعامل بین‌المللی گفت: این نیروها تا ۱۵سال آینده جایگاه آموزش‌وپرورش ایران را در تعاملات بین‌المللی دوجانبه و چندجانبه تقویت خواهند کرد.
غلامرضا کریمی از تحصیل بیش از ۱۳هزار دانش‌آموز در ۱۱۰واحد آموزشی و در ۵۶کشور جهان خبر داد و اذعان کرد: مدارس خارج از کشور با بحران ارزی مواجه شده‌اند به‌طوری‌که با افزایش بهای ارز در سال جاری تنها امکان تأمین نیمی از هزینه‌های مدارس خارج از کشور وجود دارد.
رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور اضافه کرد: با توجه به افزایش ۱۵درصدی بودجه مدارس خارج از کشور در بودجه سال ۹۸، مشکلات تأمین ارز با بحران جدی‌تری مواجه خواهد بود.
وی اظهار کرد: از اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور به‌صورت دریافت ریالی حقوق استقبال می‌کنیم تا بتوانیم بخشی از کسری بودجه مدارس خارج از کشور را جبران کنیم. کریمی از فعالیت ۱۸مدرسه بین‌الملل دخترانه و پسرانه در کشور خبر داد و افزود: این مدارس علاوه بر پایتخت در شهرهای اصفهان، شیراز، قم و مشهد ایجادشده و پیگیر راه‌اندازی در مراکز استان‌های متقاضی نیز هستیم.
ثبت نام سفرهای نوروزی بازنشستگان از اول اسفند
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به استفاده بیش از ۱۰۰هزار بازنشسته از سفرهای نوروزی تا ۹ ماهه اول سال جاری اظهار کرد: برای سفرهای نوروزی تقریبا یک ماه زودتر، اطلاعات سفرها برای ثبت‌نام در سایت صندوق قرار می‌گیرد.
زهرا زاده‌غلام با بیان اینکه سهمیه سفرها سالانه در اختیار شرکت‌های گردشگری طرف قرارداد قرارمی‌گیرد گفت: برای ایام عید نوروز سهمیه‌ای اضافه نمی‌شود، ولی کم هم نمی‌شود. در ۹ ماهه اول امسال نزدیک ۱۰۰ هزار نفر از بازنشستگان از سفرهای کشوری استفاده کردند و پیش بینی می‌کنیم با توجه به اینکه سفر به کیش و قشم در زمستان اوج می‌گیرد آمار ما به ۱۷۰ هزار مورد برسد. زاده‌غلام ادامه داد:‌ هر بازنشسته در طول دوران بازنشستگی‌اش سه سهمیه سفر و یک سهمیه برای آب درمانی محلات دارد که می‌تواند این سه سفر را در سه سال هم متوالی انجام دهد، اما در یک سال نمی‌توان دو مرتبه به سفر رفت. کمک هزینه سفر برای هر فرد بازنشسته به همراه یک نفر از اقوام درجه یک ۷۴۰ هزار تومان است.
«فیلتر دوده» مصوبه‌ای لازم الاجرا است
معاون نظارت و پایش اداره محیط زیست استان تهران ضمن اشاره به اینکه مصوبه فیلتر دوده لازم الاجرا است، گفت: به نظر می‌رسد اظهار نظرهای غیرکارشناسانه درباره فیلتر دوده به دلیل مشکلات اعتباری مطرح شده است.
هفته گذشته اعضای شورای شهر تهران به خرید فیلتر دوده از محل اوراق مشارکت رای ندادند و موضوع «خرید فیلتر دوده» از ردیف این اعتبار حذف شد، همچنین محمد علیخانی – رییس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر- گفته بود: فیلتر دوده کارایی لازم را ندارد و بسیاری از اتوبوس‌هایی که این فیلتر را نصب کرده اقدام به بازکردن فیلتر کرده‌اند و بهتر است به جای فیلتر دوده، اتوبوس نو بخریم و من اصرار معاونت حمل و نقل را بر خرید فیلتر دوده‌ای که کارایی ندارد، نمی‌فهمم.
در این راستا، محمد رستگاری – معاون نظارت و پایش اداره محیط زیست استان تهران- با تاکید بر اینکه فیلتر دوده مصوبه هیات دولت است، اظهار کرد: تمام بحث‌های کارشناسی فیلتر دوده و چگونگی کارایی آن در زمان تصویب مصوبه انجام شده بنابراین تبدیل به مصوبه‌ای لازم‌الاجرا شده است. وی با اشاره به اینکه دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری تهران موظف هستند تکلیفی را که دولت برعهده آن‌ها گذاشته اجرا کنند، گفت: بخشی که عهده‌دار مسئولیتی است نمی‌تواند درباره آن مسئولیت اظهار نظرهای کارشناسی کند. رستگاری ادامه داد: فیلتر دوده در کشورهای مختلف دنیا استفاده می‌شود و جنبه جهانی دارد. اگر مصوبه فیلتر دوده و یا نصب آن ایرادات کارشناسی دارد باید در تلاش باشیم تا آن‌ها را برطرف کنیم نه اینکه به طور کلی صورت مسئله را پاک کنیم. معاون نظارت و پایش اداره محیط زیست استان تهران در پایان با بیان اینکه به نظر می‌رسد اظهار نظرهای غیرکارشناسانه درباره فیلتر دوده به دلیل مشکلات اعتباری مطرح شده است، تصریح کرد: فیلتر دوده در مدت زمان مشخصی به صورت پایلوت روی چند اتوبوس نصب شد و در آن بازه زمانی هیچ گزارش مکتوبی از شهرداری مبنی بر اینکه این فیلترها مشکلی دارند، برای محیط زیست استان تهران ارسال نشد.