مدیرکل دفتر برنامه، بودجه و تحول اداری از « کسب امیتاز برتر « و « اختصاص جایزه ملی « به سازمان بنادر و دریانوردی در نهمین دوره جایزه ملی بهره وری ۱۴۰۴ خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، رمضان علی محمودی با اشاره به شاخص های عمومی و اختصاصی به […]

مدیرکل دفتر برنامه، بودجه و تحول اداری از « کسب امیتاز برتر « و « اختصاص جایزه ملی « به سازمان بنادر و دریانوردی در نهمین دوره جایزه ملی بهره وری ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، رمضان علی محمودی با اشاره به شاخص های عمومی و اختصاصی به عنوان معیار بررسی عملکرد دستگاه های اجرایی در جایزه ملی بهره وری ، گفت: با برسی های به عمل آمده ، سازمان بنادر و دریانوردی توانست با دریافت امتیاز برتر، لوح تندیس نهمین دوره جایزه ملی بهره وری ۱۴۰۴ را با عنوان« سازمان بهره­ ور در چشم انداز» که بالاترین سطح این رتبه­بندی محسوب می شود، کسب کند.
وی اضافه کرد: جایزه ملی بهره وری ۱۴۰۴ به شرکت‌هایی اهدا می‌شود که با روش‌های نوین مدیریتی در مسیر افزایش کیفیت و کاهش هزینه حرکت کنند و در چهار سطح متعهد، همگام، پیشرو و بهره ور طبقه بندی شوند.
از راه اندازي پروازهاي آموزشي استقبال مي کنيم
زيرساخت هاي هوانوردي فرودگاه يزد کامل شده و با اطمينان مي توان گفت که سطوح پروازي اين فرودگاه کاملا ايمن است.
عباس محمدي، مديركل فرودگاه هاي استان يزد در گفت و گو با روابط عمومي شركت فرودگاه ها و ناوبري هوايي ايران با اعلام اين خبر عنوان كرد: در حوزه فرودگاهي براي افزايش كيفيت خدمت رساني به مسافران از جمله افزايش فضاي ترمينالي تلاش مي شود. اكنون از تنها ترمينال اين فرودگاه براي پروازهاي داخلي و خارجي استفاده مي شود و سرانه فضاي ترمينالي هر مسافر يك دهم متر است كه با استاندارد جهاني (حداقل چهار متر) فاصله زيادي دارد.
محمدي همچنين گفت: عدم وجود ترافيك هوايي سنگين در فرودگاه يزد در كنار شرايط جغرافيايي و عدم وجود موانع طبيعي تاثيرگذار در نزديكي آن زمينه و بستر مناسبي را براي فعاليت هاي آموزشي و هوانوردي فراهم كرده و از برقراري پروازهاي آموزشي در فرودگاه استقبال مي كنيم.
پروژه توسعه اپرون فرودگاه تبريز تا پايان سال به اتمام مي رسد
مديرکل عمران و توسعه فرودگاهي شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ايران با حضور در فرودگاه تبريز از پروژه هاي در دست اجراي اين فرودگاه بازديد کرد.
به گزارش روابط عمومی فرودگاه های استان آذربایجان شرقی؛ در این بازدید که مدیرکل و معاونین فرودگاه های استان آذربایجان شرقی، مشاورین و پیمانکاران پروژه ها نیز حضور داشتند، محمدرضا زحمتکشان مدیرکل عمران و توسعه فرودگاهی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با حضور در محل پروژه های توسعه ترمینال ۳ و توسعه اپرون از میزان پیشرفت و آخرین وضعیت آنان بازدید کرد.
صفایی مدیرکل فرودگاههای استان آذربایجان شرقی با ارائه توضیحاتی از وضعیت پروژها گفت: پروژه توسعه و بهسازی اپرون بتنی و تاکسی وی های ارتباطی فرودگاه تبریز با اعتباری بالغ بر ۲۳۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در حال اجرا است.
وی افزود: پروژه توسعه ترمینال ۳ یکی از پروژه های مهم فرودگاه تبریز در چند سال اخیر است که طی آن ترمینال ۳ فرودگاه تبریز با هزینه ایی بالغ بر ۳۸ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران به مساحت ۷۸۷ مترمربع توسعه می یابد. پس از انجام این بازدید، جلسه ای در دفتر مدیرکل فرودگاههای استان تشکیل و حاضران به بررسی راهکارهای تسریع در انجام پروژه ها پرداختند.
در این جلسه زحمتکشان با ابراز رضایت از پیشرفت پروژه های فرودگاه تبریز گفت: پروژه توسعه اپرون فرودگاه تبریز تا امروز از پیشرفت ۵۰ درصدی برخوردار است و پیش بینی می شود این پروژه تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد. در این جلسه مقرر شد؛ سقف سازه فضايي توسعه ترمينال شماره ۳ تا ۱۰ روز آینده تمام شود. همچنین نسبت به پیش بینی تاسیسات اتاق سیگار در پروژه توسعه ترمینال تمهیدات لازم اتخاذ شود.
همچنین تصمیماتی از قبیل جابجایی پست برق، لزوم اجرایی شدن سیستم ارتینگ پروژه اپرون و همچنین رعایت عمل آوری و محافظت از بتن در هوای سرد اتخاذ شود.

فرمانده پليس فرودگاه‌هاي کشور عنوان کرد :
دستگیری ۶۳۰۲ قاچاقچی در فرودگاههای کشور
به گزارش روابط عمومي سازمان هواپيمايي کشوري،رئیس پلیس فرودگاههای کشور گفت: در مجموع از ابتدای امسال تاکنون از ۹ فرودگاه بین المللی کشور ۵۶۱ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط و شش هزار و ۳۰۲ نفر قاچاقچی دستگیر شده است که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۷۸ درصد افزایش دارد.
سردار مهری در توصیه به هموطنان گفت: قاچاقچیان برای نیل به اهداف شوم خود اقدام به جاسازی مواد مخدر در اشیای مختلف می کنند که بدون استفاده از دستگاهها و تجهیزات پیشرفته، مشاهده جاسازی آنها برای افراد عادی امکانپذیر نیست لذا از پذیرش اشیا و هر گونه وسایل دیگران به خصوص افراد ناشناس به عنوان امانت خودداری کنند زیرا در نهایت آنها هستند که باید پاسخگوی مقامات قضایی به عنوان صاحب کالا باشند.