مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در راستای اجرای ۳۰۰ طرح فرهنگی، پیشگیری، اشتغال و صیانت از خانواده سازمانهای مردم نهاد در منطقه ۲ کشور ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است. محمد بیرجندی در هشتمین همایش ملی منطقهای توسعه گفتمان ساز اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر از […]
مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در راستای اجرای ۳۰۰ طرح فرهنگی، پیشگیری، اشتغال و صیانت از خانواده سازمانهای مردم نهاد در منطقه ۲ کشور ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.
محمد بیرجندی در هشتمین همایش ملی منطقهای توسعه گفتمان ساز اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر از وجود ۵۰۰ سازمان مردم نهاد مبارزه با مواد مخدر در منطقه دوم کشور خبرداد و اظهار داشت: از ۲هزار و ۴۰۰ سازمان مردم نهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر در کشور۵۰۰ نهاد آن در استانهای بوشهر، فارس، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان و چهارمحالوبختیاری به عنوان منطقه دوم کشور مستقر است.
وی به نقش مهم برگزاری این همایشها در تحقق مطالبات سازمانهای مردم نهاد خبرداد و بیان کرد: برگزاری این همایشها در حمایت از سمنهای فعال در این حوزه تقش مهمی در افزایش انگیزه و مطالبهگری آنان در چارچوب استراتژیهای تدوین شده از سوی دبیرخانه مبارزه با مواد مخدر دارد.
بیرجندی تاکید کرد: تلاش میشود نقش سازمانهای مردم نهاد در تصمیم سازی و هدایت آنها به سمت پژوهش، تحقیق و تحلیلهای علمی بیشتر و حمایتهای مادی و معنوی افزایش و موانع در این مسیر کاهش یابد. وی از اجرای ۳۰۰ طرح فرهنگی در عرصه مبارزه با مواد مخدر خبرداد و گفت: در راستای اجرای ۳۰۰ طرح فرهنگی، پیشگیری، اشتغال و صیانت از خانواده سازمانهای مردم نهاد در منطقه ۲ کشور ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است. مدیرکل دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدرگفت: در منطقه دوم کشور ۵۰ کارآفرین شناسایی و با همکاری سازمانهای مردم نهاد ۸۰ کارگاه اشتغالزایی در بخشهای مختلف برگزار شده است. استاندار با تاکید بر تسریع مبارزه با مواد مخدر در استان تصریح کرد: هرچند مبارزه با مواد مخدر قاطع صورت گرفته ولی کافی نیست و باید تشدید شود.
عبدالکریم گراوند از اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر خبرداد و بیان کرد: اینکه مردم نباید به سمت مواد مخدر و محرکها بروند از جمله مواردی است که امروز باید مورد توجه جامعه قرار گیرد. استاندار بوشهر از تغییر مسیر ترانزیت مواد مخدر از خشکی به سمت دریا خبرداد و تاکید کرد: در این راستا تقویت تجهیزات لازم و یگانهای فعال در این بخش برای مقابله با سوداگران مرگ در دریا ضروری است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر نیز از بهبودیافتگان از اعتیاد و حمایت از آنان خبرداد و افزود: ۹۷۹ نفر از افراد بهبود یافته از مواد مخدر در استانهای بوشهر، فارس ،هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد با فراهم شدن فضای کسب و کار مشغول به کار شدهاند.
ارسطو ترکمانمنش بیان کرد: در استانهای منطقه دوم کشور تاکنون ۳۷۲ همایش ، ۵۸۷ کارگاه آموزشی و یکهزار و ۳۶۴ برنامه فرهنگی برگزار شده است.
کاهش آمار زندانیان تأدیه مهریه اصفهان
رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: آمار زندانیان تأدیه مهریه استان اصفهان ۱۷ درصد کاهش یافته است.
به گزارش روابط عمومی دادگستری کل استان اصفهان، احمد خسرویوفا با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی صدور بخشنامه از سوی ریاست قوه قضاییه مبنی بر اتخاذ تدبیر و ترتیبات ویژه در رسیدگی به پرونده محکومان تأدیه مهریه، اجرای مفاد این بخشنامه در دستور کار دادگستری استان قرار گرفت.
وی افزود: با برگزاری جلسات مشترک و طرح موضوع، نتیجه تلاش قضات در اجرای دقیق این بخشنامه، کاهش ۱۷ درصدی آمار زندانیان و محکومان تأدیه مهریه در زندانهای استان رقم خورده است. رئیس کل دادگستری استان اصفهان در تشریح بیشتر مفاد این بخشنامه تصریح کرد: با توجه به افزایش غیر متعارف قیمت طلا و سکه و عدم توانایی افراد در پرداخت آن به زوجه و اینکه با اجرای قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی افراد به زندان معرفی میشوند، بر اساس این بخشنامه، دادگاهها ترتیبی اتخاذ خواهند کرد که درخواستهای تعدیل اقساط، خارج از نوبت و بدون تعیین وقت رسیدگی انجام و مهلتهای تأدیه سکه متناسب با وضعیت مالی محکوم علیه افزایش یافته تا از زندانی شدن افراد جلوگیری بعمل آید.
وی بیان کرد: این بخشنامه شامل افرادی که به دلیل عدم توانایی از پرداخت مهریه در زندان بسر میبرند و نیز کسانی که محکوم به پرداخت مهریه شده ولی آزاد هستند، میشود که محکومان میتوانند درخواست تعدیل اقساط تأدیه مهریه را به محاکم خانواده تقدیم کنند و قضات با اجرای این بخشنامه رسیدگی خارج از نوبت خواهند کرد.