استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان خط مقدم جبهه امنیت، اقتصاد، فرهنگ، مبارزه با مواد مخدر و کالاهای قاچاق است و این خط مقدم کشور نیاز به تقویت و توجه دارد. احمدعلی موهبتی در پایان چهارمین همایش استانداران ادواری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سیستان و بلوچستان خط مقدم جبهه امنیت، اقتصاد، […]

 

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان خط مقدم جبهه امنیت، اقتصاد، فرهنگ، مبارزه با مواد مخدر و کالاهای قاچاق است و این خط مقدم کشور نیاز به تقویت و توجه دارد.

احمدعلی موهبتی در پایان چهارمین همایش استانداران ادواری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سیستان و بلوچستان خط مقدم جبهه امنیت، اقتصاد، فرهنگ، مبارزه با مواد مخدر و کالاهای قاچاق است و این خط مقدم کشور نیاز به تقویت و توجه دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در این استان فارس و بلوچ، شیعه و سنی به خوبی در کنار هم زندگی می‌کنند و اکثراً انسان‌های عاقل و اندیشمندی هستند اما در هر دو گروه عده اندکی افراطی وجود دارند و اگر این شرایط به خوبی تدبیر نشود، حتماً آسیب‌پذیر خواهد بود.

وی اضافه کرد: همه این مردم سرمایه‌های استان هستند و ضرورت دارد بدون در نظر گرفتن مذهب و جناح از وجود افراد توانمند و لایق در پست‌های حساس و مدیریتی برای رسیدن به پیشرفت و توسعه استان استفاده کنیم.  موهبتی با اشاره به اینکه توسعه مناطق مختلف استان باید متوازن باشد البته تاکنون از نظر تخصیص بودجه به این استان توجه چندانی نشده، خاطرنشان کرد: مرز نقطه اقتدار و توسعه ملی است و تنها برای مردم این استان نیست بلکه برای کل کشور حائز اهمیت است.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اقدامات و فعالیت‌های جدید در راستای افزایش ظرفیت بندر چابهار و احداث راه‌آهن پروژه‌های ملی و فراملی است و صرفاً منافع این پروژه‌ها به مردم این استان نمی‌رسد، بنابراین نباید اجازه دهیم توسعه محلی، لگدمال توسعه ملی شود.

وی افزود: در استانی که ۱۱٫۵ درصد مساحت و ۳۰ درصد مرزهای کشور را دارا است، باید هنگام تقسیم اعتبارات، بودجه مرزها به عنوان بودجه ملی تعریف شود و سهم جداگانه‌ای داشته باشد. موهبتی گفت: اولویت استفاده از مبادلات و منافع مرزی مردم مرزنشین هستند و بابد شرایطی فراهم شود تا مرزنشینان دو کشور با حفظ احترام متقابل از این ظرفیت منتفع شوند.

منطقه ویژه اقتصادی گرمسار ظرفیت بزرگ سرمایه‌گذاری

استاندار سمنان از پروژه‌های انتقال آب سد نمرود به گرمسار و ایوانکی و جاده فیروزکوه به گرمسار به عنوان محورهای توسعه شهرستان گرمسار یاد کرد گفت: منطقه ویژه اقتصادی گرمسار با دارا بودن زیر ساخت‌های مطلوب ظرفیتی برای جذب سرمایه‌گذار در این شهرستان است.

علیرضا آشناگر در جلسه شورای اداری شهرستان گرمسار گفت: دسترسی منطقه ویژه اقتصادی گرمسار به آب، برق، گاز، فیبر نوری و بزرگراه می‌تواند ظرفیت مطلوبی برای جذب سرمایه‌گذاران باشد.  وی با اشاره به اینکه تنها ۱۰ درصد از مجموع منطقه ویژه اقتصادی گرمسار ساخته شده است خاطر نشان کرد: درصورت بهره برداری از این ظرفیت شاهد رونق و چرخه اقتصادی خواهیم بود.

استاندار سمنان با تاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت گردشگری شهرستان گرمسار افزود: غار نمکی شهرستان گرمسار یکی از جاذبه های این شهرستان است که می تواند در رونق این منطقه کمک شایانی بکند. آشناگر به شهر زیرزمینی آرادن به عنوان ظرفیتی اشاره کرد و گفت: توجه به بخش گردشگری کمترین سرمایه و بیشترین سود را به همراه دارد.

وی با بیان اینکه کل بودجه استان سمنان ۵۷۰ میلیارد تومان است تصریح کرد: ۲۷۰ میلیارد تومان از این مجموع مربوط به بخش‌های عمرانی است که اگر ۱۰۰ درصد تخصیص پیدا کند؛ بخشی از پروژه‌های اولویت‌دار نیمه تمام استان سمنان پروژه‌ها تکمیل می‌شود. استاندار سمنان از پروژه‌های انتقال آب سد نمرود به گرمسار و ایوانکی برای مصرف شرب و محور فیروز کوه به گرمسار به عنوان محورهای توسعه شهرستان گرمسار یاد کرد و افزود: روش B.O.T و خرید تضمینی آب از سرمایه‌گذار در صورت اجرایی شدن طرح باید در دستور کار قرار گیرد. آشناگر با اشاره به اینکه شهرستان و استانی موفق خواهد بود که علاوه بر بهره‌گیری از بودجه درنظر گرفته شده از حضور سرمایه‌گذاران استفاده کند خاطرنشان کرد: بر اساس تبصره ۱۹ قانون بودجه کل کشور واگذاری طرح‌های نیمه کاره و تکمیل شده به سرمایه گذاران می‌تواند ظرفیت خوبی باشد که باید از آن برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام بهره‌برد.