محمدحسین جعفری سمیع دبیر گروه سیاسی بدون شک یکی از بدنام ترین گروهک های مخالف جمهوری اسلامی، گروهک منافقین می باشد. این گروهک تروریستی گرچه پیش از انقلاب تحت عنوان سازمان مجاهدین خلق نقش بسزایی در مبارزه با حکومت سلطنتی داشتند تا جایی که اواخر دهه ۴۰ متحمّل ضربات سختی از سوی (ساواک) شدند اما […]

محمدحسین جعفری سمیع
دبیر گروه سیاسی

بدون شک یکی از بدنام ترین گروهک های مخالف جمهوری اسلامی، گروهک منافقین می باشد. این گروهک تروریستی گرچه پیش از انقلاب تحت عنوان سازمان مجاهدین خلق نقش بسزایی در مبارزه با حکومت سلطنتی داشتند تا جایی که اواخر دهه ۴۰ متحمّل ضربات سختی از سوی (ساواک) شدند اما پس از انقلاب برای رسیدن به قدرت از هیچ جنایتی علیه ملت رویگردان نبوده و درست در زمانی که کشورمان توسط عراق مورد تجاوز قرار داشت، به آغوش حرب بعث عراق پناه بردند و رسماً خیانت خود به خلق ایران، را آشکارا اعلام کردند.

 

تاریخ یک فرقه خونخوار
سازمان مجاهدین خلق در ۱۵ شهریور سال ۱۳۴۴ به رهبری محمد حنیف‌نژاد، سعید محسن و عبدالرضا نیک‌بین پایه‌گذاری شد؛ اما بعد از انقلاب سال ۱۳۵۷، عبدالرضا نیک‌بین از فهرستِ رسمیِ بنیان‌گذاران حذف و علی‌اصغر بدیع‌زادگان که از سال ۱۳۴۵ به سازمان پیوسته بود، جایگزین او شد. سازمان مجاهدین پس از شکل‌گیری، به اقدام مسلحانه علیه دودمان پهلوی پرداخت. سازمان از اواخر دهه ۱۳۴۰ خورشیدی متحمّل ضربات سختی از سوی سازمان امنیت و اطلاعات کشور (ساواک) شد و رهبران سازمان به حکم دادگاه نظامی وقت، به جُرم «اقدام علیه امنیت کشور، اعمال تروریستی و ترور اتباع ایرانی و آمریکایی»، به اعدام محکوم و برخی نیز زندانی شدند. در سال ۱۳۵۴ خورشیدی عده‌ای به رهبریِ تقی شهرام و بهرام آرام اقدام به ترور و حذف اعضای مذهبی از جمله مجید شریف واقفی در بیرون زندان کردند، و با دست گرفتن قسمتی از سازمان، بیانیه اعلام تغییر ایدئولوژی از اسلام به مارکسیسم را منتشر کرند.
گذر زمان این حقیقت را اثبات کرد که رهبران این گروهک تروریستی به هیچ یک از شعارهای خود پایبند نبودند. شعارهایی مانند: دفاع از خلق، مبارزه با امپریالیسم و دفاع از کشور این گروهک چپگرا حتی به شعارهای آرمانی مارکسیستی خود نیز وفادار نماند چرا که برای جلب حمایت آمریکا تمام شعارهای ضد غربی خود را زیر پا گذاشت و برای افرادی همچون جان بولتون و دیگر جمهوری خواهان آمریکایی علیه ایران خوش رقصی کرد. تنها دو سال بعد از جنگ ایران و عراق این گروهک و در سال ۶۱ به عراق رفتند در حالی که آن کشور با ملت ایران در حال جنگ بود. سازمان مجاهدین خلق (منافقین) با انتقال گسترده هواداران و طرفدارانش به عراق و با همکاری ارتش عراق، اقدام به تشکیل بازویی نظامی به نام «ارتش آزادی‌بخش ملی ایران» کرده و در کنار ارتش عراق در جنگ علیه ایران مشارکت کرد. این نیروی نظامی در طول جنگ ایران و عراق، از سوی خاک عراق، بیش از یکصد عملیات نظامی علیه مواضع نیروهای ایرانی شکل داد. این عملیات ها جدای از عملیات های تروریستی داخلی بود که این گروهک در داخل کشور انجام داد. بر اساس اعتراف سرکرده این گروهک ۱۲ هزار نفر از مردم غیر نظامی را به خاک و خون کشیدند.
در سال ۱۹۸۶ میلادی دولت فرانسه منافقین را مجبور به خروج از پاریس کرد و از آن پس مرکز استقرار آن‌ها شهر بغداد پایتخت عراق شد. مجاهدین پس از آن در اردوگاهی تازه تأسیس با نام قرارگاه اشرف مستقر شدند. این ارودگاه پس از اشغال عراق توسط نیروهای ائتلاف از سال ۲۰۰۳ تا اول ژانویه ۲۰۰۹ توسط آمریکائی‌ها حفاظت می‌شد. پس از چند سال به تدریج قرارگاه اشرف تخلیه شد و اعضای باقی‌مانده در عراق نخست در کمپ لیبرتی مستقر شدند و سپس به کشور آلبانی منتقل گشتند.

فرقه تروریستی با قوانین عجیب!
سیاری از اعضای جداشده سازمان و همچنین محققین این سازمان را دارای ماهیت فرقه‌ای می‌دانند. مخالفت با خانواده و مغزشویی از ویژگی‌های اصلی فرقه است. مسعود رجوی در سال ۱۹۸۵ اولین مرحله از آنچه انقلاب ایدئولوژیک می‌خواند را اعلام کرد. مرحله تبدیل شدن مجاهدین خلق از سازمان به فرقه از این مرحله آغاز گردید. در این مرحله مهدی ابریشمچی از اعضای رده بالای سازمان همسر خود مریم قجَر عضدانلو را طلاق داد و مریم قجر با مسعود رجوی ازدواج کرد. در فاز بعدی از آنچه رجوی انقلاب ایدئولوژیک می‌نامید در سال ۱۹۹۰ و پس از پایان جنگ ایران و عراق و شکست سازمان در برابر ایران، همه اعضا متأهل ملزم شدند که طلاق بگیرند و یکسال بعد وی فرزندان اعضا را از پایگاه اشرف به اروپا منتقل کرد و از خانواده‌ها جدا نمود. حدود ۸۰۰ کودک از خانواده‌ها جدا شده و اروپا انتقال یافتند تا تحت نظر سازمان بزرگ شوند.

اخراج از عراق و آوارگی در اروپا
در تاریخ ۸ آوریل ۲۰۱۱ نیروهای عراقی به اردوگاه مجاهدین خلق حمله کردند که در درگیری‌های پیش آمده گروهی از اعضای قرارگاه اشرف کشته شدند. پس از درگیری نیروهای امنیتی عراق و مجاهدین خلق در اردوگاه اشرف دولت عراق از سازمان مجاهدین خلق ایران خواست که تا پایان سال ۲۰۱۱ خاک این کشور را ترک کنند. در نهایت شهریور ماه سال ۹۵ آخرین اعضای گروه تروریستی منافقین پادگان لیبرتی نزدیک فرودگاه بین‌المللی بغداد را به مقصد آلبانی ترک کردند. این گروهک تروریستی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: بیش از ۲۸۰ نفر از عناصر باقی مانده این گروه در پادگان لیبرتی پس از شکست‌های پیاپی در برابر نیروهای عراقی، از این کشور به آلبانی منتقل می‌شوند. بر اساس توافق صورت گرفته میان آمریکا و کمیسریاری پناهندگان در سازمان ملل، از ابتدای سال ۲۰۱۶ حدود ۲ هزار نفر از عناصر این گروه تروریستی در ۱۲ کشور اروپایی، اسکان داده شده‌اند.

بازگشت کفتارها به عراق
روز گذشته اخباری مبنی بر بازگشت این فرقه تروریستی به داخل عراق منتشر شد. محمد البلداوی، نماینده ائتلاف البناء عراق در گفت وگو با پایگاه خبری المعلومه اعلام کرد که آمریکا همزمان با خروج نیروهایش از سوریه عناصر گروهک موسوم به مجاهدین خلق ایران(منافقین) را وارد عراق کرده است. وی افزود: اردوگاه های آمریکا در شمال عراق از ده ها عنصر این گروهک استقبال کرده و آنها را آموزش می دهند.
البلداوی گفت: آمریکا پس از خروج نیروهایش از سوریه به دنبال ایجاد جنگ در منطقه، ایجاد بی ثباتی در خاورمیانه و هدف قرار دادن ایران است، اردوگاه های نظامی آمریکا در شمال عراق ده ها عنصر از گروهک مجاهدین خلق ایران(منافقین) را وارد کرده و برای رهبری این توطئه به آنها سلاح و آموزش می دهد.
خبرگزاری الغدیر نیز روز شنبه در خبری به نقل از کارشناسان امور امنیتی که نام آنها در گزارش نیامده، گفت که اطلاعات رسیده حاکی است؛ آمریکا عناصر گروهک تروریستی مجاهدین خلق (منافقین) را در پایگاه های نظامی خود در کردستان عراق آموزش می دهد.
این منبع افزود که اطلاعات نشان می دهد نیروهای آمریکایی اخیرا برخی عناصر منافقین را به پایگاه های نظامی خود در کردستان عراق منتقل کرده و در آنجا آنها را آموزش داده و تسلیح می کند.
کارشناسان امور امنیتی همچنین از دولت عراق خواسته اند با بازگشت منافقین به کشور مخالفت کند؛ ضمن این که آنها به دلیل ارتکاب جنایت علیه شهروندان عراقی در دوره نظام دیکتاتوری صدام، تحت تعقیب نهاد قضایی عراق قرار دارند.

نقض حاکمیت عراق توسط آمریکا
بازگشت گروهک منافقین به عراق در حالی افشا می شود که در روزهای گذشته، دونالدترامپ رئیس جمهور آمریکا بدون هماهنگی با مسئولین عراقی به طور مخفیانه به این کشور سفر کرد و با سربازان آمریکایی مستقر در این کشور دیداری کوتاه داشت که با واکنش های زیادی همراه بود. نمایندگانی از پارلمان عراق با اشاره به این سفر ناگهانی ترامپ که چهره‌های سیاسی آن را ناقض حاکمیت عراق دانستند، خروج نیروهای آمریکایی از خاک این کشور و تصویب طرحی برای اخراج آنها را خواستار شدند. اما به نظر نمی رسد رهبران کاخ سفید اهمیتی برای این واکنش ها قائل باشند چرا که از هم اکنون در پی ایجاد پایگاه نیروهای تروریستی در شما عراق بوده و قصد ندارند به این زودی خاورمیانه را ترک کنند.