این گزارش به برخی از این پروژه های نیمه کاره می پردازد که چرخه زندگی مردم را دچار مشکل کرده اما مسئولان همچنان امروز و فردا می کنند. تعطیلی این پروژه ها حتی صدای امام جمعه مرند و امام جمعه تبریز را هم درآورده و پای استاندار آذربایجان شرقی و معاونان آن هم به این […]

این گزارش به برخی از این پروژه های نیمه کاره می پردازد که چرخه زندگی مردم را دچار مشکل کرده اما مسئولان همچنان امروز و فردا می کنند.
تعطیلی این پروژه ها حتی صدای امام جمعه مرند و امام جمعه تبریز را هم درآورده و پای استاندار آذربایجان شرقی و معاونان آن هم به این پروژه ها باز شده و حتی وزیر کشور را هم به این مساله کشانده است.
جالب اینکه برخی از پروژه ها با اینکه به اتمام رسیده اما به دلیل سهل انگاری برخی مدیران، مشکل حقوقی برخورده و خسارت های سنگینی را متوجه بیت المال کرده که میزان مبلغ آن به میلیاردها تومان می رسد. یکی از مهم ترین پروژه هایی که مرکز شهر مرند را مختل کرده و صدای کسبه های اطراف را نیز درآورده پروژه گردشگری – تجاری «جواهر» است؛ این پروژه ۷ سال است که با مشارکت بخش خصوصی و شهرداری مرند آغاز شده اما چندسالی است که نیمه کاره رها شده است. پروژه ای که درست در مرکز شهر و نقطه پرتردد قرار گرفته و تجارت مغازه ها و کسبه های اطراف آن را با مشکل بزرگی روبه رو کرده است. جالب اینکه رفع مشکلات این پروژه مهم ترین شعار نامزدهای انتخابات شورای اسلامی شهر مرند بود اما با گذشت حدود ۲ سال از عمر شورای فعلی و برگزاری جلسات متعدد و صرف هزینه و وقت بیت المال پیرامون این موضوع، هنوز میخی در این پروژه به زمین زده نشده است.
سال گذشته حجت الاسلام نعمت زاده امام جمعه مرند به این پروژه ورود پیدا کرده و از آن بازدید کرد که به دنبال آن چندین جلسه فشرده با حضور شهرداری و شورای شهر و مشارکت کننده پروژه برگزار شد که نتیجه آن تصویب یک الحاقیه و تایید آن از سوی فرمانداری ویژه مرند بود که نور امیدی در دل مردم ایجاد کرد؛ اما با گذشت ۱۰ ماه از تصویب این الحاقیه اما هیچ خبری از آغاز عملیات اجرایی این پروژه نیست که نیست.

پروژه ای ۱۲ ساله که نیمه کاره مانده است
احداث ورزشگاه ۵۰۰۰ نفری مرند، یک دهه است به سرانجام نرسیده و مسئولان ورزشگاه دیگری را جایگزین آن می کنند اما امروز هر دو ورزشگاه نیمه کاره رها شده است. احداث ورزشگاه حضرت ولی عصر(عج) مرند به دلایلی چون عبور برق فشار قوی از مکان ورزشگاه بلاتکلیف‌ رها و کلنگ احداث استادیوم جدید در ورودی مرند – تبریز به زمین زده شد که به دنبال آن منابع مالی ورزشگاه قبلی از ردیف ملی خارج شد، امروز هر دو ورزشگاه، به حالت نیمه کاره به حال خود رها شده است!
کلنگ احداث ورزشگاه جدید مرند از سال ۱۳۸۵ بر زمین زده شد و امروز ۱۲ سال از آن روز می گذرد! این ورزشگاه نه تنها نیمه کاره به حال خود رها شده و بی توجهی مدیران استان و شهرستان، خسارت هایی را به بیت المال وارد کرده، بلکه ظرفیت ۱۵ هزار نفری آن، با ۲۰ درصد پیشرفت به ۵ هزار نفر کاهش یافت.
آنچه مسلم است اینکه شهرستان مرند با داشتن بیش از ۴۰ هیئت ورزشی و پتانسیل‌های بالای ورزش به یک ورزشگاه درشأن نام خود نیاز دارد.
بحران در ساختمان مدیریت بحران
پروژه احداث اتاق بحران شهرستان مرند از دیگر شاهکارهای مدیریتی در این شهر است، احداث ساختمان اتاق بحران در نزدیکی پلیس راه مرند آغاز شد اما این ساختمان نیز نیمه کاره به حال خود رها شده و خسارت سنگینی به بیت المال وارد می شود.

اجرای ناقص طرح جامع امامزاده سید احمد مرند
طرح جامع بقعه امامزاده سید احمد مرند در زمینی به وسعت ۳ هزار مترمربع شامل عملیات عمرانی و اجرایی تربت‌خانه، زائرسرا، احداث کتابخانه و هتل برای زائران و گردشگران طراحی شده اما سال هاست که هنوز اجرایی نشده است.
بخشی از عملیات عمرانی در این امامزاده سال گذشته اجرایی شد حتی چند ۱۰ اصله درخت نیز در محوطه این امامزاده بدون مجوز، بریده شد اما با احداث چند باب واحد تجاری در قسمت پایینی امامزاده، عملیات متوقف شد و حدود یکسال است که نیمه تمام به حال خود رها شده است. مردم مرند از این اوضاع گله مند هستند. مرند با این پروژه های نصفه نیمه، نه به یک کارگاه عمرانی بلکه می رود تا به یک «باتلاق عمرانی» تبدیل شود، مسئولان کجا هستند؟