مدیرکل دفتر فنی استانداری تهران آخرین جزئیات روند تکمیل آزادراه تهران – شمال را تشریح کرد. خراسانی در تشریح آخرین مراحل اتمام رمپ ورودی آزادراه تهران – شمال، گفت: با توجه به اینکه رمپ ورودی این آزاد راه در جوار دانشگاه علامه طباطبایی قرار گرفته است و استانداردهای لازم را برای بهرهبرداری نداشت، بنابراین لازم […]
مدیرکل دفتر فنی استانداری تهران آخرین جزئیات روند تکمیل آزادراه تهران – شمال را تشریح کرد.
خراسانی در تشریح آخرین مراحل اتمام رمپ ورودی آزادراه تهران – شمال، گفت: با توجه به اینکه رمپ ورودی این آزاد راه در جوار دانشگاه علامه طباطبایی قرار گرفته است و استانداردهای لازم را برای بهرهبرداری نداشت، بنابراین لازم بود که اقداماتی برای استانداردسازی این رمپ ورودی انجام شود. جلسات متعددی ظرف سالهای گذشته با دانشگاه علامه طباطبایی، شهرداری منطقه ۲۲ و شرکت آزادراه تهران – شمال برگزار شده بود که در آخرین جلسه به توافقات لازم رسیدیم.
وی افزود: با توجه به آخرین توافقی که انجام شد با همکاری شهرداری منطقه ۲۲ از ابتدای بهمن ماه سال جاری عملیات تعریض و استانداردسازی رمپ ورودی آزادراه تهران – شمال آغاز خواهد شد و تا ۵ اسفند ماه سال جاری این پروژه تکمیل خواهد شد. به این ترتیب رمپ ورودی این آزادراه استانداردسازی خواهد شد و آماده بهره برداری میشود.
وی ادامه داد: در عملیات استانداردسازی مسائلی همچون شعاع دید، طول قوس مسیر و عرض رمپ برای حضور وسایل نقلیه به طور کامل استانداردسازی خواهد شد. دانشگاه علامه طباطبایی پیش از این با عقب نشینی، از حریم حیاط این دانشگاه محافظت نمیکرد که خوشبختانه در توافق جدید این موافقت حاصل شد و مقرر شد که با شمع گذاری توسط شرکت آزادراه تهران- شمال ایمنی لازم برای ساختمان دانشگاه نیز ایجاد شود. همچنین عملیات اجرای عایقهای صوتی نیز در این پروژه اجرایی خواهد شد.
مدیرکل دفتر فنی استانداری تهران تاکید کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم فاز یک آزادراه با سرعت قابل توجهی پیشرفته است و انشاء الله در نیمه نخست سال آینده این بخش از آزادراه افتتاح خواهد شد. رمپ ورودی این آزاد راه یکی از قسمتهای کلیدی این آزاد راه بود که پس از گذشت سالهای متمادی بر اساس آخرین توافق میان دانشگاه علامه طباطبائی، استانداری تهران و شهرداری منطقه ۲۲ به بهره برداری نزدیک شده است.
جزییات سند درمان کشور تا ۱۴۰۴
معاون درمان وزارت بهداشت ضمن تشریح جزییات سند درمان ۱۴۰۴، گفت: آنچه که در سند درمان نوشته شده، نوعی تعیین ظرفیت است و به سمتی رفتیم تا امکانات درمانی کشور را با آمارهای بینالمللی منطبق کنیم.
دکتر قاسم جانبابایی با اشاره به سند درمان ۱۴۰۴، گفت: این سند بازنگری شد و شکل بازنگری شده آن هم برای دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شد. در این نسخه سهم بخش خصوصی پررنگتر شده است و ظرفیت بیشتری برای این بخش دیده شده است و در حال حاضر هم خوشبختانه به تمام دانشگاهها ابلاغ شده است. وی افزود: این سند برای ایجاد ظرفیت در حوزه درمان کشور است. بر این اساس مشخص میکنیم که در کشور و به طور مشخص برای هر استان چه میزان تخت بیمارستانی نیاز داریم و بر اساس آن سطحبندی تختهایمان باید به چه صورت باشد. موضوع دومی که در سند درمان مطرح شده، این است که به لحاظ اهمیت و بر اساس تعداد تختهای بیمارستانی کشور، چقدر تجهیزات پزشکی نیاز داریم. حال طبق بررسی که در سند درمان انجام شده است از نظر تخت بیمارستانی و تجهیزات، قسمتی از کشور در حال حاضر شرایط خوبی دارد و برخی مناطق هم دچار عقبماندگی است.
جانبابایی با بیان اینکه رفع این عقبماندگیها بر عهده وزارت بهداشت و بخش خصوصی درمان است، افزود: آنچه که در سند درمان نوشته شده، نوعی تعیین ظرفیت است و به سمتی رفتیم تا امکانات درمانی کشور را با آمارهای بینالمللی منطبق کنیم. به هر حال دولت در طرح تحول نظام سلامت اقدامات عظیمی در حوزه درمان کشور انجام داد و قسمت اعظمی از مشکل کمبود تخت حل شده است؛ به طوریکه در حال حاضر در استانهای کشور در بخش دولتی به ایجاد ظرفیت جدید نیازی نداریم و تقریبا قسمت اعظم بخشهای دولتی ما تختهای بیمارستانی کافی را دارند. وی همچنین گفت: البته ظرفیتی برای بخش خصوصی و خیریه وجود دارد و آنها میتوانند از این ظرفیت استفاده کنند. طبق سند درمان ۱۴۰۴ میتوان از ظرفیت بخشهای خصوصی و خیریه استفاده کنیم. اگر بخواهیم در بخش دولتی بیش از این در حوزه توسعه تختها اقدام کنیم، بیشتر اقدامات جایگزینی است. به این صورت که بیمارستان فرسوده است و باید آن را جایگزین کنیم. در واقع در مجموع با احتساب تختهای در حال ساخت، در تختهای بیمارستانی در بخش دولتی کمبود فاحشی نداریم و ظرفیت را برای بخش خصوصی و خیریه تامین کردیم و میتوانند از آن استفاده کنیم.
وجود ۱۲۵۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور
جانبابایی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲۵ هزار تخت بیمارستانی در کشور داریم، افزود: از طرفی بخشی از مردم به دلیل وضعیت اقتصادیشان امکان استفاده از تختهای بخش خصوصی را ندارند. ما اعلام کردیم که میتوانیم از بخشهای خصوصی که از ظرفیت تختهایشان استفاده نمیشود، خرید خدمت کنیم، اما نه با تعرفه خصوصی، بلکه با تعرفه دولتی. زیرا دولت نمیتواند منابع بخش خصوصی را تامین کند. در هر جا که بخش خصوصی بخواهد پا پیش بگذارد و ما با تعرفه دولتی از آنها خرید خدمت کنیم، به نفع دولت است.
وضعیتمان در حوزه تختهای سوختگی خوب است
وی درباره تختهای روانپزشکی و سوختگی نیز گفت: در حوزه تختهای سند طبق سند درمان تقریبا مشکلاتمان حل شده است و در این حوزه مشکلی در کشور نداریم. درباره تختهای سلامت روان هم ظرفیتهایی دیده شده است، اما باید توجه کرد که دنیا در حوزه سلامت روان به سمت خدمات سرپایی رفته است و بیشترین توجهمان را در حوزه خدمات سلامت روان باید به سمت سطح یک ارائه خدمات ببریم که در واقع در حوزه بهداشت است. باید توجهمان به این معطوف باشد که بیماران روان را در کوتاهترین زمان بستری کرده و بیشتر خدمات مورد نیازشان را در منزل به آنها ارائه دهیم، زیرا هر چه بستری آنها طولانیتر شود، وابستگیشان به بیمارستان و بستری مکرر بیشتر میشود.