مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر همراه مدیران و مسئولان محلی ضمن بازدید از فاز ۸ شهر جدید پردیس، طی جلسه ای با رئیس هیئت مدیره و معاونین شرکت کوزو پارس به بررسی مشکلات پروژه های باقیمانده فاز ۱۱ نیز پرداختند. به گزارش روابط عمومی شرکت […]

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر همراه مدیران و مسئولان محلی ضمن بازدید از فاز ۸ شهر جدید پردیس، طی جلسه ای با رئیس هیئت مدیره و معاونین شرکت کوزو پارس به بررسی مشکلات پروژه های باقیمانده فاز ۱۱ نیز پرداختند.

به گزارش روابط عمومی شرکت عمران شهرهای جدید به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی حبیب اله طاهرخانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، احمد اصغری مهرآبادی قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر و مهدی هدایت مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس به همراه سایر مدیران و مسئولان محلی ضمن بازدید از فاز ۸ پردیس، طی جلسه ای با رئیس هیئت مدیره و معاونین شرکت کوزو پارس به بررسی مشکلات پروژه های باقیمانده فاز ۱۱ پرداختند. هدایت در این بازدید با اشاره به اینکه روند بازدید و جلسات پیگیری و رسیدگی مشکلات پردیس با حضور معاون و قائم مقام وزیر به صورت هفتگی انجام می شود گفت: در جلسه امروز مسئله تعیین تکلیف نصب موارد لازم حدود ۵ هزار پروژه باقیمانده که به دلیل افزایش قیمت‌ها دچار مشکل شده بودند مورد بررسی قرار گرفت که در این زمینه رئیس هیئت مدیره شرکت کوزو دستور خرید یک‌هزار پکیج را صادر کرد.

وی همچنین پیگیری اخذ مصوبه هیئت وزیران برای صدور مجوز جهت هزینه از محل منابع داخلی شرکت را از دیگر موارد مورد بررسی در این جلسه اعلام کرد و افزود: مشکل کسری واحدها و اضافه ثبت نامی ها نیز از دیگر نکات مورد بحث در این جلسه بود که نتایج آن به محض تصویب مورد اجرا و انتشار قرار خواهد گرفت. مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس ادامه داد: امضای قرارداد جهت اجرای خدمات روبنایی و زیربنایی فاز ۸ و همچنین واگذاری عملیات محوطه سازی و آماده‌سازی به پیمانکاران جدید از دیگر موضوعات مورد بررسی بود که با حضور مسئولین مذکور مورد بحث قرار گرفت.

هدایت در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بین شهرهای جدید مسئله پردیس باید به طور خاص پیگیری شود گفت: در این مسیر انتظار داریم تا با توجه به گستردگی مشکلات پردیس، برگزاری جلسه شورای مسکن با حضور تمامی دستگاه‌های خدمات رسان امری ضروری بوده که باید از این به بعد در دستور کار قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس با تأکید براینکه مشکلات پردیس قطعا با برنامه‌ریزی و تعامل سازنده بین وزارتخانه‌های راه، نفت، نیرو و کشور کاملا قابل حل است گفت: مطمئنا شرکت عمران به تمام سازندگانی که هدف اتمام پروژه‌ها را دارند کمک خواهد کرد اما بدون شک با آن دسته از پیمانکارانی که قصد توقف پروژه‌ها و عدم تحویل واحدها طبق چارچوب منعقد شده را دارند برخورد خواهیم کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت عمران این امید را به تمامی متقاضیان خواهد داد که هیچ پروژه‌ای را بلاتکلیف باقی نخواهد گذاشت چراکه دیگر زمانی برای فرصت‌سوزی وجود ندارد.

دستیابی ایران به فناوری پیشرفته ساخت مدل جهانی گردش کلی جو

دکتر داود پرهیزکار معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی کشور ضمن تشریح اهم دستاوردهای اخیر سازمان متبوع خود طی سال‌های اخیر، از ارائه گزارش سازمان هواشناسی درخصوص فوق‌العاده بدی آب و هوا کارکنان دولت به سازمان امور اداری و استخدامی کشور در آینده نزدیک خبر داد.

وی در ابتدای نشست به تشریح طرح راهبردی سازمان هواشناسی کشور پرداخت و گفت: این طرح در سال ۱۳۹۳ با توجه به اسناد بالادستی، سیاست های اقتصاد مقاومتی و طرح بلند مدت سازمان جهانی هواشناسی مدون شد که علاوه بر تعریف، چشم انداز و ماموریت، شامل سه آرمان، سه هدف عالی و پنج راهبرد است. اهداف عالی این طرح: پایش مستمر جو و تولید داده، پردازش داده و تولید محصول و تصمیم سازی در مدیریت کشور و امور روزمره مردم و راهبردهای ۵ گانه آن مشتمل بر ظرفیت‌سازی، تحقیق علمی و توسعه فنی، مشارکت و کارآیی، خدمت رسانی و اثربخشی می باشد. معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: از دل طرح راهبردی سازمان هواشناسی کشور که تا سال ۱۴۰۰ را پوشش می‌دهد یک برنامه عملیاتی به نام طرح توسعه استخراج و برای اجرا به ادارات کل هواشناسی استان‌‌ها ابلاغ شد.

این مسئول افزود: در طرح راهبردی سازمان هواشناسی، علاوه بر توسعه فنی که یک کار زیرساختی و سخت افزاری است، به سراغ راهبرد «ظرفیت سازی» رفتیم  و با ارائه یک میلیون نفر ساعت آموزش طی ۵ سال به حدود ۳ هزار نیرو ارائه شد.

دکتر پرهیزکار تغییر رویکرد سازمان هواشناسی در ارائه خدمات و به دنبال آن فعال شدن سامانه توسعه هواشناسی کاربردی (تهک) و ارائه خدمات به کاربران نهایی هواشناسی در اقصی نقاط کشور را یکی از نمودهای موفق ظرفیت سازی تلقی نمود.

وی با اشاره به گسترده بودن زمینه‌های خدمت رسانی هواشناسی، افزود: اهمیت تامین مواد غذایی و توجه ویژه اقتصاد مقاومتی به این مقوله و وجود بسیار زیاد فعالین  در این حوزه بنیادی، ما را برآن داشت تا تهک را ابتدا در حوزه کشاورزی عملیاتی کنیم . با رویکرد کابردی کردن اطلاعات هواشناسی و تعریف یک سامانه مدیریتی مشمل بر ۷ فاز: شناسایی کاربر،  نیازسنجی،  تهیه داده و محصول،  سامانه توزیع داده و محصول، ظرفیت سازی و آموزش، نظرسنجی و بازخورد و در نهایت مستندسازی؛ تهک کشاورزی در سال ۱۳۹۳ آغاز بکار نمود و طی ۳ سال ارزش افزوده آن به بیش از ۳ هزار میلیارد تومان رسید.

رئیس سازمان هواشناسی کشور تصریح نمود: در ارزیابی‌های صورت گرفته، ارزش افزوده تهک کشاورزی در سال زراعی ۵-۱۳۹۴ در ۱۱ استان بیش از ۴۲۲ میلیارد تومان، در سال زراعی ۶-۱۳۹۵ در ۱۷ استان نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد تومان و در سال زراعی ۷-۱۳۹۶ در ۲۱ استان بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

دکتر پرهیزکار یادآور شد: سازمان هواشناسی کشور طی ۳ سال نزدیک به ۳ هزار میلیارد تومان ارزش افزوده ایجاد کرد در حالیکه مجموع اعتبارات عمرانی و هزینه ای ستاد و ۳۱ اداره کل استانی هواشناسی حدود ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی اظهار نمود: گسترده بودن طیف خدمات هواشناسی از یک سو و ارائه خدمات به تمام بخش‌های جامعه از سوی دیگر، کار ما را بسیار سخت می کند. به عنوان مثال یک حوزه تخصصی مانند کشاورزی شامل زارع ، باغدار، پرورش دهنده آبزیان، زنبوردار و … می‌شود که هریک خدمات خاص خود را می‌خواهند.

به گفته دکتر پرهیزکار، سازمان هواشناسی سال‌های متمادی است در حوزه مدیریت بحران ورود کرده و  پیش‌بینی سیل می‌دهد و خوشبختانه در چند سال اخیر شاهد هستیم که تلفات جانی ناشی از سیل به مقدار قابل توجهی کاهش یافته در حالی که در سیل سال ۱۳۸۰ در استان گلستان علی رغم پیش‌بینی هایی که به آن توجه نشد، حدود ۴۰۰ نفر کشته و مفقودالاثر و بیش از ۱۰ هزار نفر در سیل محاصره شدند.