حرف‌های عجیب چند شب گذشته علی انصاریان در تلویزیون در واکنش به گزارشگر یک تلویزیون افغانستانی واکنش‌های مختلفی در پی‌داشت. صحبت‌های گزارشگر افغانستانی در تلویزیون لمر -نسخه پشتوی تلویزیون فارسی‌وان- پیرامون سانسورهای مسابقات ورزشی در صدا و سیمای ایران دیروز در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفت و با واکنش‌های زیادی رو به رو شد […]

حرف‌های عجیب چند شب گذشته علی انصاریان در تلویزیون در واکنش به گزارشگر یک تلویزیون افغانستانی واکنش‌های مختلفی در پی‌داشت.
صحبت‌های گزارشگر افغانستانی در تلویزیون لمر -نسخه پشتوی تلویزیون فارسی‌وان- پیرامون سانسورهای مسابقات ورزشی در صدا و سیمای ایران دیروز در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفت و با واکنش‌های زیادی رو به رو شد اما تلخ‌تر از آن واکنش نامناسب یکی از مجری‌های صداوسیمای خودمان بود. علی انصاریان هم پس از آویختن کفش‌هایش راه‌های مختلفی را برای ادامه زندگی تست کرده و حالا به مجری‌گری رسیده، با ادبیات نامناسبی به خیال خودش صحبت‌های گزارشگر افغانستانی را به باد انتقاد گرفت؛ حرف‌هایی که بیشتر از انتقاد جنبه توهین و تمسخر به خودش گرفت و با واکنش شدید کاربران مواجه شد:
علیرضا شاطری خبرنگار فرهنگی هم به زبان طنز نوشته است: «بچه ها این انصاریانه … انصاریان انقدر متوجه نیست که کنایه یه گزار‌گر افغانستانی رو محمل توهین نژادی به ملت شریف افغانستان نکنه… مثل انصاریان نباشید!»
محمد رضایی هم با طرح این پرسش که صدا و سیما چه خبره واقعا!؟ نوشته که «حرف اون مجری و گزارشگر افغانی زشت بود اما حرف و عمل جناب انصاریان زشت‌تر!»
صادق وفایی نیکو فعال رسانه‌ای و خبرنگار خبرگزاری فارس نوشته:‏ «ما گستاخی گزارشگر افغانستانی رو به حساب برادران افغانستانی نمیذاریم، امیدواریم مردم افغانستان هم این بی‌ادبی مجری ما رو به حساب نظر مردم ایران نذارن!»

تلویزیون افغانستانی یا تلویزیون یهودی؟!
بد نیست بدانید تلویزیون لمر که به زبان پشتو در افغانستان برنامه پخش می‌کند، شبکه‌ای از زیر مجموعه گروه موبی وابسته به کمپانی نیوز کورپوریشن است که بخشی از دارایی‌های روپرت مورداک سرمایه‌دار یهودی‌تبار استرالیایی است!

انصاریان عذرخواهی کرد
ساعاتی پس از آنکه در فضای مجازی نسبت به رفتار زننده علی انصاریان واکنش‌های منفی به وجود آمد، این بازیکن سابق فوتبال با انتشار ویدئویی عذرخواهی کرد و گفت که قصدی برای تمسخر مردم افغانستان نداشته و فقط می‌خواسته پاسخ گزارشگر را بدهد.
من در دولت احمدی‌نژاد رکورددارم
ابراهیم رها می‌گوید: من رکورددار ردشدن کتاب و نگرفتن مجوز در دولت آقای احمدی‌نژاد هستم.
علی میرمیرانی (ابراهیم رها) در گفت‌وگو با ایسنا، همچنین اظهار کرد: در مدت هشت‌ساله ریاست‌جمهوری ایشان، تعداد هشت جلد کتاب‌های من توسط وزارت فرهنگ‌ اسلامی رد شد که فکر نمی‌کنم هیچ نویسنده‌ دیگری در رابطه با انتشار کتاب‌هایش و دریافت مجوز شرایطی چون مرا تجربه کرده باشد.
او افزود: خوشبختانه در سال ۱۳۹۵، ۱۰ جلد از کتاب‌هایم در طول ۱۰ ماه با نام ابراهیم رها و سه جلد نیز به نام علی میرمیرانی به چاپ رسید. درمجموع ظرف مدت یک سال، ۱۳ جلد از کتاب‌هایم منتشر شد. این کتاب‌های منتشرشده از مجموعه نوشته‌های دپوشده من در طول سال‌های گذشته بودند.
رها ادامه داد: از سال‌ ۱۳۹۴ تا امروز حدود ۷۰ هزار جلد کتاب از من چاپ و فروخته شده است؛ همین اتفاق، قدمی است در راستای تشویق مردم به امر کتاب‌خوانی. در هر صورت در حوزه نشر و دریافت مجوز کاستی‌ها و ایراداتی وجود دارد. متأسفانه در سال جاری یکی از کتاب‌هایم که هیچ مشکلی نداشت، به‌طور کامل از اداره ارشاد رد شد.
این طنزپرداز با بیان این‌که «به‌طور کلی وضعیت کتاب‌ و چاپ آن نسبت به دوره ریاست‌جمهوری آقای احمدی‌نژاد بهتر شده است» خاطرنشان کرد: وضعیت کتاب‌خوانی مردم خوب نیست. برای نمونه پرفروش‌ترین کتابم در چهار سال اخیر «چقدر خوبیم ما» بود که در طول مدت چهار سال، ۳۵ هزار نسخه فروش داشته است.
ابراهیم رها با بیان این‌که «سانسور کتاب به‌هیچ عنوان اتفاق خوشایندی نیست و قطعاً به این صنعت لطمه وارد می‌کند» توضیح داد: درواقع سانسور این توهم را در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند که کتابی که می‌خواند نسخه اصلی نیست و تغییراتی در آن ایجاد شده است. به هرحال توجه به این نکته نیز الزامی است که سانسور دلیل عمده کتاب‌نخوانی مردم نیست.
این نویسنده در پاسخ به این پرسش که آیا اقدامات دولت برای گرایش مردم به کتاب‌خوانی می‌تواند نتیجه‌بخش باشد یا خیر، گفت: فرهنگ‌سازی برای گرایش مردم به کتاب و کتاب‌خوانی نیازمند اقدامات درازمدتی است. حمایت‌های جدی و تلاش‌های همه‌جانبه نیاز دارد تا نتیجه‌بخش باشد. در عین حال مردم نیز بایستی در خویشتن بازنگری داشته باشند، بنابراین نمی‌توان انتظار داشت که دولت ما را کتاب‌خوان کند.
مخاطب ۲۶ فیلمی یک فیلم در یک هفته
فیلم آخرالزمانی «جعبه پرنده» در اولین هفته انتشار از سوی کمپانی نتفلیکیس توانست ۲۶ میلیون مخاطب جذب کند.
به گزارش جمله به نقل از هالیوود ریپورتر، این فیلم به کارگردانی «سوزان بیر» سینماگر برنده اسکار دانمارکی و با بازی «ساندرا بولاک» در اولین هفته انتشار در آمریکا با استقبال چشمگیری روبه رو شده است و نزدیک به ۲۶ میلیون مخاطب از طریق سرویس اینترنتی نتفلیکس به تماشای این فیلم نشستند و تنها یک میلیون مخاطب با رکورد مخاطبان فصل دوم سریال «چیزهای عجیب» در این بازه زمانی فاصله دارد.
بیشترین مخاطب روزانه فیلم «جعبه پرنده» در روز ۲۸ دسامبر رقم خورد که ۳.۹ میلیون کاربر به تماتشای این فیلم نشستند.
کمپانی نتفلیکس که بسیار به ندرت آمار مربوط به شمار مخاطبان محصولاتش را متشر می‌کند اعلام کرد فیلم «جعبه پرنده» که از تاریخ ۲۱ دسامبر ۲۰۱۸ عرضه شده، رکورددار پرمخاطب‌ترین محصول این کمپانی در یک هفته است و بیش از ۴۵ میلیون نفر (بیش از یک سوم از همه کاربران نتفلیکس در سراسر جهان) بخش‌هایی از این فیلم را تماشا کردند.
فیلم «جعبه پرنده» روایتگر داستانی آخر الزمانی است که در آن کشور روسیه ویروسی به سراسر جهان ارسال کرده و هر کسی به بیرون از محل زندگی خود نگاه کند به این ویروس مبتلا می‌شود و بلافاصله شروع به خودکشی می کند. در این میان عده ای بازمانده برای زنده ماندن تلاش می‌کنند.