مدیرکل میراث فرهنگی خراسانجنوبی گفت: ۳۵ اقامتگاه بومگردی در استان فعال است و ۶۰ نفر نیز برای ایجاد اقامتگاه جدید درخواست دادهاند. حسن رمضانی اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم در راستای رونق گردشگری به ویژه در مناطق روستایی ایجاد اقامتگاههای بومگردی است که در سالهای اخیر مورد توجه ویژه قرار گرفته است. وی […]
مدیرکل میراث فرهنگی خراسانجنوبی گفت: ۳۵ اقامتگاه بومگردی در استان فعال است و ۶۰ نفر نیز برای ایجاد اقامتگاه جدید درخواست دادهاند. حسن رمضانی اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم در راستای رونق گردشگری به ویژه در مناطق روستایی ایجاد اقامتگاههای بومگردی است که در سالهای اخیر مورد توجه ویژه قرار گرفته است. وی بیان کرد: در حال حاضر در خراسانجنوبی و روستاهای هدف گردشگری این استان ۳۵ اقامتگاه بوم گردی وجود دارد که به گردشگران خدمت ارائه میکند. مدیرکل میراث فرهنگی خراسانجنوبی ادامه داد: ایجاد اقامتگاههای بومگردی مورد علاقه بسیاری از جوانان و افراد بومی مناطق مختلف خراسانجنوبی است به گونهای که در حال حاضر ۶۰ نفر تقاضای مجوز ایجاد اقامتگاههای بومگردی را دادهاند. رمضانی در زمینه فاصله بین اقامتگاههای بوم گردی گفت: فاصله بین کمپهای کویری حدأقل باید پنج کیلومتر باشد ولی در مورد اقامتگاههای بوم گردی فاصله خاصی در قوانین و آیین نامهها ذکر نشده است. وی یادآور شد: در نظر داریم با توجه به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاباسلامی و ایام دهه فجر نیز تعدادی از اقامتگاههای بومگردی در خراسانجنوبی افتتاح شود که اطلاعات دقیق آن به اطلاع رسانهها خواهد رسید. رمضانی گفت: رشد و گسترش گردشگری بیشک نقش مهمی در رونق اقتصادی جوامع محلی دارد.
طرح انتقال آب به خراسان رضوی
استاندار خراسان رضوی گفت: طرح انتقال آب از دریای عمان به استان را با جدیت دنبال می کنیم.
علی رضا رزم حسینی در جمع خبرنگاران در استانداری خراسان رضوی اظهار کرد:یکی از جدی ترین چالش های استان و کشور موضوع آب است و یکی از دغدغه ها و توصیه های ریاست جمهوری در دولت به من نیز همین موضوع بود. وی افزود:اجرای طرح همیاران آب، اصلاح سیستم آبیاری کشاورزی، طرح های نوین آبیاری، توسعه کشت های گلخانه ای از جمله مواردی است که همچنان باید دنبال شود. استاندار خراسان رضوی ادامه داد:موضوع انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران و استان های کرمان و یزدبسیار حائز اهمیت است و در این راستا طرح انتقال آب از دریای عمان به استان را با جدیت دنبال می کنیم. وی گفت: در خصوص پروژه هایی مانند برقی کردن قطار مشهد – تهران، خط آهن مشهد – بجنورد نیز می توان از ظرفیت فاینانس کشورهایی که با جمهوری اسلامی ایران مراودات مالی دارند، استفاده کرد. رزم حسینی تصریح کرد:علاوه بر حمایت از سرمایه گذاران و کارآفرینان، توانمند سازی جوامع محلی به منظور ایجاد اشتغال و توسعه اقتصاد خانوار و شهر با رویکرد اقتصاد مقاومتی از جمله برنامه هایی است که با جدیت دنبال می شود. وی بیان کرد:ساماندهی حاشیه نشینی همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است و پروژه های خوبی از سوی شهرداری، دستگاه های اجرایی و سپاه امام رضا (ع) در این پهنه ها اجرایی شده و ما به عنوان دولت و حاکمیت نیز به این موضوع ورود جدی تری خواهیم داشت. استاندار خراسان رضوی افزود: باید با استفاده از تمامی ظرفیت ها، ائمه جمعه، نمایندگان استان، نخبگان و افراد موثر در اجتماع، فرهنگ اقتصادی را ترویج کنیم و اگر چه تحریم ها یکی از موانع جدی جذب سرمایه گذاری خارجی است اما می توان از همین منابع داخلی موجود پروژه ها را اجرایی کرد.
پرداخت ۵ میلیارد ریال وام به شترداران شوش
رئیس امور عشایر شهرستان شوش گفت: در سه ماه گذشته، پنج میلیارد ریال به شترداران این شهرستان به عنوان عشایر کوچ روی درون استانی در قالب وام های کم بهره پرداخت شد. نوروز دبات اظهار کرد: آمار کل عشایر هر ۱۰ سال اخذ می شود و طبق آخرین آمار به دست آمده، برنامه های حمایتی مناسبی برای عشایر کوچ رو را در نظر گرفته شده است. وی افزود: طبق تعریفهای رسمی، به خانواده هایی که پنج کیلومتر در فصلهای مختلف سال در محدوده استان جا به جا می شوند خانوارِ درون کوچ اطلاق می شود. دبات گفت: در سه ماه گذشته پنج میلیارد ریال وام برای ۴۵ خانواده دارای شتر در نظر گرفته شد که این تسهیلات کم بهره و بدون ضامن هستند. رئیس امور عشایر شهرستان شوش با بیان اینکه پیگیر مرحله دوم اعطای وام هستیم، اظهار کرد: شوش اولین شهرستان در کشور است که برای شترداران آن وام تخصیص داده شد و رقم وام نیز به نسبت تعداد دام محاسبه می شود. رحیم کعب عمیر، فعال کشاورزی و مشاور مدیر کل جهاد کشاورزی استان خوزستان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در استان خوزستان دو نوع عشایر کوچنده وجود دارند؛ عشایری که از شمال، شمال غربی و شرقی وارد استان می شوند و فصل زمستان و پاییز را در خوزستان سپری می کنند که سازمان امور عشایر نیز امکانات مختلفی در اختیار آنها می گذارد. اما عشایر درون کوچ نوعی از عشایر هستند که در استان حضور دارند و از شهری به شهری دیگر جا به جا می شوند.