نتیجه: ۳ بر ۲ به نفع ژاپن تاریخ:۱۹/۱۰/۹۷ پیش در آمد بازی ژاپنی های پولدار آسیا – ژاپنی های همچنان معتقد به سنت‏ها – ژاپنی های منظم – ژاپنی های برنامه مدار – ژاپنی های رویا پرداز – ژاپنی های الگو برای همه جهان… و ترکمنستان رها شده از فروپاشی استالینیزم و کمونیست و دست […]

نتیجه: ۳ بر ۲ به نفع ژاپن
تاریخ:۱۹/۱۰/۹۷
پیش در آمد بازی
ژاپنی های پولدار آسیا – ژاپنی های همچنان معتقد به سنت‏ها – ژاپنی های منظم – ژاپنی های برنامه مدار – ژاپنی های رویا پرداز – ژاپنی های الگو برای همه جهان… و ترکمنستان رها شده از فروپاشی استالینیزم و کمونیست و دست و پا برای هویت از دست رفته.
استراتژی تیمها:
ژاپن: در اختیار گرفتن توپ و میانه میدان و به ثمر رساندن گل
ترکمنستان: دفاع، ضد حمله و ضربات ایستگاهی احتمالی
تاکتیک تیمها: گرفتاری دو سبک از بازی که تاکتیک تیمها را سخت تحت تاثیر قرار می داد!
ژاپن سرعتی، تکنیکی و ظریف
ترکمنستان قدرتی، جنگنده ، فیزیکی  و پر انگیزه.
ژاپن: ۱- مالکیت توپ و ساخت بازی از میانه میدان ۲- ایجاد مثلث های ترکیبی با بیرون آمدن مهاجمین هدف و ایجاد فضا برای مهاجمین کاذب و یا وینگر ها ۳- ارسال پاس های طولی زمینی به عمق دفاع برای مهاجم هدف، چرخش و  ضربه به دروازه
ترکمنستان: تجمع و فشردگی در دفاع،  دریافت توپ و در پی آن ارسال پاس پشت دفاع کره برای بازیکن هدف ( بازیکن شماره ۹)
کنترل و مدیریت بازی: در اختیار ژاپن بود که هجوم های گیج کننده ای داشت
بازیکنان کلیدی: اوساکا از ژاپن با گل زیبایی که به ثمر رساند و بازیکن فراتر از قواره ترکمنستان  اوراز ساهدو با شماره ۹
خوب – بد – زشت
خوب: مهاجمین  ژاپن،  بد: افت بدنی ترکمنستان در نیمه دوم  زشت: نداشتیم
قطر – لبنان
نتیجه: ۲ بر صفر به نفع قطر
قطرمعروف به تیم چند ملیتی،میزبان آینده جام جهانی که دلار های زیادی را به پای فوتبال ریخته است و لبنان شبهای زیبایش و بوی سیب هایش که در فضای لایتناهی همیشه می پیچد.
استراتژی تیمها: قطر تفکر اینکه به گل برسد و گل نخورد. لبنان با آبرو بازی کند و با سماجت نام لبنان را در اذهان با بازی قدرتی و فیزیکی حفظ کند.
تاکتیک تیمها
قطر: ساخت و  توسعه بازی در مناطق به ویژه از میانه میدان ، سرعت بخشیدن از  یک سوم حمله خود  و نفوذ به عمق دفاع با ایجاد مثلث های  ترکیبی و حرکات خلاقانه
لبنان:  گل نخوردن ،دفاع در ۱/۳ میانی ، ضدحمله و کسب ضربات ایستگاهی
کنترل و مدیریت بازی : هردو مربی موفق عمل کردند ولیکن سرمایه های قطر در نیمکت را هرگز نمیتوان با لبنان مقایسه کرد بطور مثال عبد الکریم حسن بیست دقیقه به میدان آمد و بهترین بازیکن بازی شد.
بازیکنان کلیدی: از قطر بوعلی خوخن ، الیحیدوس وعبدالکریم حسن و در لبنان حسن معطوخ، برادران ملکی و علی همام
تحلیل و عملکرد مربیان: سانچز با شناخت کامل از بازیکنانش پیروزی در این دیدار را محتمل می دانست دست به هیچ ریسکی نزد و از پتانسیل بازیکنانش نهایت استفاده را برد. قطر چشم انداز زیبایی را برای آینده اش ترسیم کرده است ، نوع پاس های آنها در سطحی بالا تر از آسیا قرار دارد. مربی لبنان تیم خوبی را با سرمایه کم ساخته است و به دنبال حوادث عجیب و غریب بود که رخ نداد.
خوب – بد – زشت
خوب: سرمایه گذاری بی نظیر قطری ها برای توسعه فوتبال  بد:  دیوار دفاعی لبنان که کوتاه و بلندش را خوب نچید
زشت:  ۱-گزارشگر که به دنبال تعداد تماشاچیان قطر در ورزشگاه بود ۲- گزارشگر و کارشناس برنامه که سنگینی حضور بهترین بازیکن آسیا ( عبدالکریم حسن ) را تاب نداشتند
حاشیه: فوتبال آسیا شدیدن رو به رشد است، ما در حال حاضر تیم فوق العاده ای داریم که پشتوانه سازی خاصی برای آن صورت نداده این دیر نیست و لیکن خواب خوش هم تاوان سختی دارد.
استرالیا – فلسطین
نتیجه: ۳ بر صفر به نفع استرالیا
پیش درآمد: استرالیای پهناور و مغرور و خوابیده در قایق شیک قهرمانی ۲۰۱۵ با انبوهی لژیونر به دیدار تیم دست و پا بسته و کم بضاعت فلسطین رفت تا بازی مرگ و زندگیش را در دور مقدماتی با فلسطین انجام دهد . فلسطین هم با نورالدین علی به پیشرفت های چشمگیری نائل شده و در میان همه برتری های استرالیا آبرومندانه بازی کرد.
استراتژی تیمها
استرالیا: حضور گسترده در زمین و رسیدن به گل از طریق بازی هوایی
فلسطین:  با آگاهی از انتخاب بازی دفاعی چشم به ضد حملات داشت و کسب ضربات ایستگاهی
تاکتیک تیمها: استرالیا بازی سرعتی و پاس های کوتاه زمینی در  فیز آف پلی خود و همچنین بردن بازی به   کناره ها در نهایت با ارسال توپ های هوایی را در دستور کار خود داشت. فلسطین با انتخاب تاکتیک نه چندان مطلوب در چیدمان دفاعی خود که خط میانی اش در دفاع تیم خود محو می شد و با تک مهاجمش هم هرگز نمی توانست به دروازه استرالیا نزدیک شود این فرصت را به کانگروها می داد که حتی بازیکنان خط دفاعش هم مرتب  حمله و بازی سازی شرکت کنند.
کنترل و مدیریت بازی: کاملن در اختیار استرالیا بود که با ابزار خوبی هم که داشت طبیعی می نمود ولیکن نورالدین علی در نیمه دوم در حد توانش ترمیم تیمی داشت و قراردادن  دو مهاجم و انتقال بهتر توپ و بازیکن نسبت به نیمه اولش عملکردش را بهبود بخشید.
بازیکنان کلیدی: اروین، گلیکان، سینس بری و گرانت از تیم استرالیا و وادی از فلسطین که سخت دوید و مورد حمایت قرار نمی گرفت.
تحلیل خطوط: خط دفاع استرالیا چندان تحت فشار قرار نگرفت ولیکن در بیلد آپ و حضور در حمله از کناره ها عالی بودند. بهترین خط بازی دو تیم را در این بازی خط میانی استرالیا بود که در حقیقت استراتژی استرالیا را با کمترین اشتباه عینیت بخشید و عامل اصلی موفیقیت این تیم شد. خط حمله استرالیا هم پر شمار و با انگیزه درون محوطه جریمه تحرک داشت و از توپ های هوایی نهایت استقاده را برد.
نگاهی به آمار بازی: ۱۷ شوت به دروازه و مالکیت ۶۸ درصدی توپ و همچین دقت ۸۰ درصدی در پاس همگی حکایت از برتری استرالیا در بازی دارد اما نکته قابل توجه در این بازی دقت پاس فلسطین با آمار ۷۳ درصد بود که آشکارا مبین رشد و توسعه فوتبال فلسطین می باشد .
خوب – بد – زشت
خوب:  سانترهای دقیق استرالیا از گوشها که منجر به گل شد
بد: دفاع فلسطین که با فاصله از هم و بی آزار در مواجهه با حملات هوایی فقط تماشا کردند.
زشت:  نداشتیم