معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان با اشاره به زیان میلیاردی تصادف‌های ساختگی به بیمه‌ها گفت: ۱۲ تا ۱۳ درصد پرونده‌های تصادفات در استان ساختگی است. به گزارش  روابط عمومی دادگستری گلستان، حجت الاسلام مهدی قاسمی وناجمی در نشست هم‌اندیشی قضات محاکم و دادسراها و کارشناسان بیمه، پلیس و پزشکی قانونی درباره […]

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان با اشاره به زیان میلیاردی تصادف‌های ساختگی به بیمه‌ها گفت: ۱۲ تا ۱۳ درصد پرونده‌های تصادفات در استان ساختگی است.
به گزارش  روابط عمومی دادگستری گلستان، حجت الاسلام مهدی قاسمی وناجمی در نشست هم‌اندیشی قضات محاکم و دادسراها و کارشناسان بیمه، پلیس و پزشکی قانونی درباره تصادف‌های ساختگی اظهارداشت: ۱۲ تا ۱۳ درصد پرونده‌های تصادفات در استان گلستان ساختگی است.
وی افزود: بر اساس آمار سالانه ۱۲ تا ۱۳ درصد پرونده‌های تصادفات ،ساختگی است که خسارت پرداختی به این تصادفات سالانه میلیاردها تومان به بیمه‌ها زیان وارد می‌کند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گلستان گفت: دریافت خسارت از یک تصادف از چندین شهرستان مختلف و ایجاد جراحت‌های ساختگی از جمله ترفندهایی است که سودجویان برای دریافت خسارت از آن استفاده می‌کنند.
وی اظهار کرد: به این منظور کارگروه صنعت بیمه در معاونت پیشگیری از وقوع جرم استان تشکیل شده، تا راهکارهای کاهش این تصادفات را بررسی و چاره‌اندیشی کنند.
به گفته قاسمی وناجمی، استفاده از نظر کارشناسان بیمه و طراحی نرم‌افزاری برای شرکت‌های بیمه تا از پرونده‌های خسارتی به صورت یکپارچه آگاه شوند از جمله راهکارهای پیشنهادی در جلسه امروز بود. رئیس کل دادگستری گلستان هم در این جلسه گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۸۹ پرونده با موضوع تصادفات ساختگی در محاکم استان تشکیل شده است که در این رابطه ۶۰ نفر دستگیر شده‌اند.
هادی هاشمیان از قضات خواست: به صورت موردی در پرونده‌های تصادف به ویژه پرونده‌های منجر به فوت از صحنه تصادف بازدید کنند. استفاده از نظر کارشناسان رسمی توصیه دیگر رئیس کل دادگستری استان به قضات رسیدگی کننده پرونده های تصادفات بود. هاشمیان با بیان این که بخشی از خسارت‌های پرداختی در تصادفات از بیت‌المال است، از قضات خواست: پرونده‌های تصادفات را با دقت و حساسیت بیشتری رسیدگی کنند. ایوب شرافتی رئیس راهور استان هم در این نشست گفت: صدمه به بدن،انتخاب محورهای کم تردد،استفاده از خودروهای تصادفی و تصاف در ساعات پایانی شب از جمله شگردهای باند های تصادفات ساختگی است.
حسین زارعی مدیرکل پزشکی قانونی استان گلستان هم در این نشست از سازمان‌یافتگی تصادف‌های ساختگی خبر داد و گفت: پارسال ۵ باند در استان گلستان شناسایی شد .
زارعی افزود:پارسال ۷۰ پرونده در خصوص تصادفات ساختگی تشکیل شد که ارزش این پرونده ۵تا۶ میلیارد تومان بود و در این پرونده ها برای ۶۰ نفر در  مراجع قضایی اعلام جرم شد.
به گفته زارعی از ابتدای امسال هم ۳۳ پرونده تصادفات ساختگی تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده است.
ساخت‌وسازهای گرگان در برابر ریشترهای متعارف زلزله مقاوم هستند
سرپرست مسكن و ساختمان اداره كل راه و شهرسازی استان گلستان بر لزوم ارتقاء فرهنگ ساخت و ساز گفت: ساخت‌وسازهای گرگان در برابر ریشترهای متعارف زلزله هیچ مشکلی ندارند.
اسدالله پناه یزدان در نشست خبری که با محور اجرای دقیق قانون پیش فروش ساختمان برگزار شد، اظهار کرد: نظارت بر ساخت و ساز در گرگان و در سطح استان گلستان نسبت به گذشته افزایش داشته است ساخت‌وسازهای گرگان در برابر ریشترهای متعارف زلزله هیچ مشکلی ندارند.
وی ارتقاء سواد سازندگان واحدها را یکی از موارد مهم خواند و تصریح کرد: ایراد جزئی در تمامی اصناف وجود دارد و اشتباهات فقط مختص مهندسان نیست. سرپرست مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان تاکید کرد: هر گونه آگهی در زمینه پیش فروش واحد باید از طریق راه و شهرسازی استان و بر اساس آئین نامه ابلاغی مجوز بگیرند.
پناه یزدان از رسانه‌ها خواست تا این آگاهی را مردم بدهند که برای هر گونه آگهی پیش فروش ساختمان به راه و شهرسازی استان مراجعه کنند که متاسفانه مراجعه‌ای در این زمینه تاکنون صورت نگرفته است.
اخبار خوش برای مردم گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان گفت: در پی سفر دکتر روحانی ریاست محترم جمهور و هیأت همراه به استان گلستان، مردم آماده شنیدن خبرهای خوش باشند و این سفر منشاء خیر و برکت برای استان خواهد بود.
“عبدالرضا چراغعلی” در جلسه کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی سفر ریاست جمهوری به استان گلستان بیان کرد: آمادگی ها و تمهیدات لازم پیرامون سفر پر خیر و برکت دکتر روحانی به استان گلستان صورت گرفته و مقدمات کار نیز فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد: تبلیغات میدانی سفر طبق پروتکلی که از سوی نهاد ریاست جمهوری در اختیار ما قرار گرفته، صورت می گیرد. سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، بیان کرد: در حوزه تبلیغات و اطلاع رسانی کار در دو بخش انجام می شود؛ یک بخش آن میدانی است و بخش دیگر کار اطلاع رسانی توسط صدا و سیما و سایر رسانه هاست که باید بصورت هوشمندانه و معقول صورت بگیرد. چراغعلی در پایان گفت: قطعاً مردم شرق استان با حضور پرشور خود در مراسم استقبال از ریاست جمهوری و هیأت همراه در روز دوشنبه، برگ درخشان دیگری را از ارادت و وفاداری مردم گلستان به خدمتگذاران نظام اسلامی و دولت تدبیر و امید به نمایش خواهند گذاشت.