۱ علیرضا بیرانوند: بیرانوند در بازی با یمن یک روز آرام و بی درد سر را پشت سر گذاشت. اما در مقابل ویتنام در چند صحنه مجبور شد عکس العمل نشان دهد که مهمترین سیو این دروازه بان موفق در دقیقه ۵۲ بود که در یک مصاف تک به تک با خروج دیدنی خود مهاجم […]

۱ علیرضا بیرانوند: بیرانوند در بازی با یمن یک روز آرام و بی درد سر را پشت سر گذاشت. اما در مقابل ویتنام در چند صحنه مجبور شد عکس العمل نشان دهد که مهمترین سیو این دروازه بان موفق در دقیقه ۵۲ بود که در یک مصاف تک به تک با خروج دیدنی خود مهاجم شماره ۱۰ حریف را در گل زنی نا کام گذاشت. بیرانوند با این عملکرد خوب خیال مدافعان را از داشتن دروازه بانی مطمئن راحت نموده است.
۲ وریا غفوری: بازیکن تلاشگر و سخت کوش با صبوری مزد خود را از کی روش سخت گیر گرفت و موفق شد به ترکیب ثابت تیم ملی راه پیدا کند. وریا با وجود دوری طولانی مدت از دیدار های رسمی تیم ملی توانست بازی خوبی از خود به نمایش بگذارد او روی گل اول نشان داد که در فاز هجومی هم به اندازه فاز دفاعی پیشرفت کرده است. در جناح راست تیم ملی کی روش با دو انتخاب روبرو است و آمادگی هر دو بازیکن یعنی رضائیان و غفوری از درد سرهای شیرین سرمربی تیم ملی ایران می‏باشد.
۳ مرتضی پورعلی گنجی: بی شک پورعلی گنجی این روزها نگاههای زیادی را به خود خیره کرده است. او در این بازی هم با عملکردی فوق العاده توانست نمره خوبی بگیرد. پورعلی گنجی از انتخاب های همیشگی کی روش برای سپردن خط دفاعی به این جوان شایسته است. هرچند بارها در مسابقات مختلف زوج همراه او در دفاع میانی تغییر نموده اما پورعلی گنجی همچنان مهره ثابت کی روش بوده و این نشان از عملکرد خوب او دارد. پورعلی گنجی در بسته نگه داشتن دروازه تیم ملی در این دو بازی با سایر بازیکنان نقش غیر قابل کتمانی دارد.
۴ محمد حسین کنعانی زادگان: با بد شانسی و مصدومیتی که سراغش آمد از جمع مسافران جام جهانی خط خورد. در بازگشت دوباره به میادین و عملکرد نسبتا خوبش در ماشین سازی کی روش را مجاب کرد که او را با خود به امارات ببرد. در بازی اول فرصت به او نرسید. اما در بازی با ویتنام از ابتدا در کنار پورعلی گنجی به دفاع از دروازه تیم ملی پرداخت. او با رد و بدل کردن ۹۴ پاس بین بازیکنان مختلف بیشترین تعداد پاس را در بازی با ویتنام به نام خود ثبت کرد.در هنگام ضربات آزاد هم حضوری موثر در محوطه هجده حریف داشت و حتی در یکی دو صحنه می توانست گل زنی هم کند. اما در نیمه دوم اجازه نفوذ زیادی نداشت.
۵ احسان حاجی صفی: حاجی صفی بازیکنی است که حالا در باشگاه صدتایی های تیم ملی قرار دارد. حضور چنین بازیکن با تجربه‏ای در ترکیب تیم ملی از اهمیت خاصی برخوردار است. سمت چپ قلمرو خود نمایی این بازیکن با تکنیک می باشد. هر چند در این بازی هم به مانند بازی با یمن نتوانست از درخشش خاصی برخوردار باشد ولی حاجی صفی همیشه می تواند با یک بازی قابل قبول منتقدانش را به حضور در ترکیب تیم قانع کند. او حالا از ارکان تیم کی روش محسوب می شود و بار خیلی از مسائل داخل میدان به دوش او می‏باشد. کی روش با او رابطه ی خوبی دارد و مطمئنا دلیل قانع کننده ای برای استفاده مدام از احسان در ترکیب ثابت دارد.
۶ امید ابراهیمی: امید ابراهیمی جنگنده در غیبت سعید عزت الهی در دو بازی گذشته قلب میدان را به خوبی کنترل کرده است و خیال کی روش را از داشتن یک هافبک دفاعی مقتدر و متعصب تا حدود زیادی راحت کرده است. در نیمه دوم نورالهی برای کنترل بیشتر میانه میدان به امید پیوست.کیفیت بازی امید چشمگیر است و او در در این پست به ثبات خاصی رسیده است.
۷ اشکان دژاگه: کاپیتان دژاگه این روزها همان دژاگه موثر و تاثیر گذار روزهای اول پیوستنش به تیم ملی است. در نیمه اول پشت دو مهاجم تیم ملی به خوبی در بازی های ترکیبی شرکت می کرد و روند حرکت تیم را منظم می کرد. اشکان در صحنه ای با ارسال یک پاس دقیق و در عمق برای سامان قدوس کلاس بالای فوتبال خود را به رخ کشید. نیمه دوم تغییر چهره بازی اشکان کاملا محسوس بود، دیگر از حرکات ریسکی او در حمله خبری نبود و با احتیاط بیشتری عمل می کرد. نزدیکی به امید ابراهیمی برای محکم کردن کمربند میانه میدان از وظایف دژاگه در نیمه دوم بود. او در گل دوم ایران نقش مهمی داشت و با پاس رو به جلو ترابی را در موقعیت ارسال پاس قرار داد تا سردار گل دوم را به ثمر برساند. اشکان دژاگه ی آماده برای تیم ملی ایران یک موهبت بزرگ است.
۸ سامان قدوس: بازیکن لیگ فرانسه با بازیهای درخشانش در آمیان همه را به داشتن یک ملی پوش آماده و حضوری تاثیر گذار امیدوار کرده است.وقتی در دیدار با یمن روی نیمکت بود خیلی ها از نبودنش متعجب شدند ، اما در ادامه با حضور در میدان و به ثمر رساندن یک گل زیبا کی روش را مجاب کرد در بازی با ویتنام در ترکیب ثابت به میدان بیاید. حرکات تکنیکی و پاس عمقی و تو در از نشانه های بازی سامان در بازی با ویتنام بود که بارها مهاجمان را به سوی دروازه حریف رهسپار کرد. در چند صحنه اگر هوشیاری دروازه بان یمن نبود چه بسا پاس های قدوس به گل هم منجر می شد. سامان قدوس تا کنون از همه ی توانایی های خود بهره نبرده او پتانسیل بالایی دارد و می توان امیدوار بود در بازیهای بعدی بیشتر از او بشنویم.
۹ وحید امیری: امیری هنوز آن امیری جام جهانی نیست ، اما دوندگی های امیری باعث شده تا کی روش نتواند از کنار نامش برای ترکیب اصلی بگذرد.امیری با تلاش بالایی که دارد اجازه بازیسازی به هافبک های حریف را نمی دهد. او در بازی با ویتنام هم این کار را به خوبی انجام داد. هر چند از او انتظار بیشتری می رود که در حد نام امیری ظاهر گردد اما با این اوصاف ارسال های دقیق و حضور به موقع در محوطه هجده قدم از فاکتورهای مثبت وحید امیر می باشد.
۱۰ سردار آزمون: روزی که در یک تصمیم احساسی از تیم ملی خدا حافظی کرد انتقادات زیادی از او صورت گرفت. اما کی روش با دفاع از او مانع از بین رفتن اعتماد به نفس این مهاجم جوان شد. کی روش به خدا حافظی او اعتنایی نکرد و در تمام اردوها او را به تیم ملی دعوت کرد. تا زمینه درخشش او در این مسابقات فراهم گردد. همین نکته سنجی ها و تصمیمات جالب کلاس کار کی روش را متمایز نموده است. سردار امروز دو گل زد و بهترین بازیکن میدان هم شد. او حالا سه گله است و اسب خود را برای فتح آقایی گلی این مسابقات زین کرده است. نمره شماره بیست تیم ملی در این جام بیست است.
۱۱ مهدی طارمی: طارمی در این بازی گل زنی نکرد اما اگر با دقت بیشتری عمل می کرد می توانست در این بازی هم نام خود را به عنوان گل زن ثبت نماید. این بازیکن بوشهری و خوش تکنیک با سردار آزمون یک زوج هماهنگ ساخته اند، ذوج خط حمله ی شمالی و جنوبی ایران با عملکر خوب خود یادآور خاطرات خوب و به یاد ماندنی ذوج های خط حمله ی سالهای دور فوتبال ما شده اند. طارمی از شوت های سنگینی هم برخوردار اما برای به ثمر نشستن این شوت ها نیاز به دقت بیشتری دارد.
۱۲ مهدی ترابی ، احمد نورالهی و کریم انصاریفرد: این سه بازیکن به عنوان بازیکن جانشین به میدان آمدند. نورالهی و انصاریفرد از درخشش چندانی در بازی برخوردار نبودند البته نورالهی اولین بازی خود را در جام ملت ها انجام داد. مهدی ترابی در دقایقی که در میدان حضور داشت بازی خوبی از خود به نمایش گذاشت و با استفاده از پاس عالی دژاگه و ارسال پاس به آزمون پایه گذار گل دوم ایران شد.