مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: ۵۰ درصد از جویندگان کار استان فارغالتحصیلان و از این تعداد، ۶۵ درصد آنها فاقد مهارت لازم هستند. محمد سنجری در بیستمین جلسه کارگروه اشتغال گناباد در محل فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: برنامه سهمیهبندی و تعهد هر شهرستان در میزان اشتغال فروردین ماه تبیین شده و […]
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: ۵۰ درصد از جویندگان کار استان فارغالتحصیلان و از این تعداد، ۶۵ درصد آنها فاقد مهارت لازم هستند.
محمد سنجری در بیستمین جلسه کارگروه اشتغال گناباد در محل فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: برنامه سهمیهبندی و تعهد هر شهرستان در میزان اشتغال فروردین ماه تبیین شده و بر این اساس، میزان بیکاری به زیر ۷ درصد باید برسد.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی خراسان رضوی تصریح کرد: هدفگذاری استان برای ایجاد اشتغال فراتر از برنامه ششم توسعه بوده و ما باید ۱۱۰ هزار شغل ایجاد کنیم که بر همین اساس، تعهد هر شهرستان استخراج و برگرفته از میزان بیکاری آن شهرستان است. وی با اشاره به منابع مالی تزریق شده به استان و بهبود وضعیت نسبت به سال ۹۶ بیان کرد: از ۱۱۰ هزار شغل تعهد استان تاکنون بخش زیادی محقق شده که دو هزار و ۲۱۳ نفر سهم شهرستان گناباد محقق شده اما این به معنای توقف کار نیست و با توجه به منابع تخصیص یافته باید از ظرفیتهای موجود استفاده کرد. سنجری با اشاره به عملکرد خوب کمیته امداد، بنیاد مسکن و راه و شهرسازی در ایجاد اشتغال برای گناباد عنوان کرد: سهمیه استان خراسان رضوی برای طرح مهارت آموزی ۴۳۳۵ نفر بوده که سهم گناباد ۱۲۰ نفر است که براساس سامانه ۸۷ نفر آن محقق شده است. وی گفت: تعداد ۵۰ درصد از جویندگان کار استان فارغ التحصیلان هستند که از این تعداد، ۶۵ درصد آنها فاقد مهارت لازم هستند که طرح مهارتآموزی برای فارغالتحصیلان پیشبینی شده است. سنجری خاطرنشان کرد: شش هزار و ۸۸۰ میلیون تومان منابع تخصیص یافته به شهرستان گناباد برای جامعه هدف بهزیستی و کمیته امداد در مشاغل خانگی است که ۷۹ درصد آن در این شهرستان پرداخت شده و ۴۲۷ میلیارد تومان نیز اعتبار تسهیلات در نظر گرفته شده برای مشاغل روستایی در استان است.
پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی بوشهر
استاندار بوشهر با تاکید بر حمایت از کارآفرینان و طرحهای اشتغالزایی روستایی گفت: بانکها در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و اشتغالزایی استان بوشهر تسریع کنند.
عبدالکریم گراوند در بررسی روند اجرای ۸ واحد تولیدی و اشتغالزایی روستایی شهرستان دشتستان با تاکید بر توجه به اشتغال پایدار در روستاها بر اساس ظرفیتهای تولیدی اظهار داشت: تکمیل و بهرهبرداری از واحدهای تولیدی و کارآفرینی در روستاها سبب ایجاد اشتغال پایدار و جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها میشود.
وی، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی روستایی را مهمترین اولویتهای استان بوشهر دانست و تاکید کرد:با جدییت بر نحوی اجرای طرحهای اشتغالزایی و تولیدی و روند پرداخت تسهیلات نظارت میشود.
استاندار بوشهر با تاکید بر سرعت بخشدن به پرداخت تسهیلات اعتباری به واحدهای تولیدی و اشتغالزا گفت: بانکها با تسهیلگری و به منظور حمایت از اشتغال پایدار در پرداخت تسهیلات به تولید کنندگان تلاش بیشتری کنند و هیچگونه کمکاری در این زمینه پذیرفتنی نیست.
گراوند تسریع در اجرای این پروژهها، پرداخت تسهیلات اعتباری و نظارت بر نحوه پرداخت تسهیلات را در اولویت برنامهها دانست و تاکید کرد: روستاهای دشتستان از ظرفیت بالایی در عرصه تولید و اشتغال برخوردار است که استفاده از این ظرفیتها در راستای رونق روستاها و ایجاد اشتغال امری مهم و ضروری است.
رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر هم با اشاره به ظرفیت بالای تولید محصولات کشاورزی در دشتستان افزود: اکنون ۳۰ واحد سردخانه با ظرفیت ۲۸ هزار تن در دشتستان برای فرآوری، بستهبندی و صادرات خرما فعال است.
محمدتقی منوچهری از پرداخت ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی روستایی خبرداد و تصریح کرد: از محل تسهیلات اشتغالزایی روستایی امسال ۱۸ واحد سردخانه جدید با ظرفیت ۲۰ هزار تن در روستاهای دشتستان با اعتبار ۲۹۰ میلیارد ریال اجرایی شده که بهزودی وارد مدار بهرهبرداری قرار میگیرد.