وزیر نیرو ضمن اشاره به اجرای ۱۰۵ طرح اجرایی در گلستان گفت: با وجود اینکه جمعیت ما نسبت به ۴۰ سال گذشته کمتر از سه برابر شده اما میزان انرژی تولیدی و ظرفیت نصب شده نیروگاه های کشور در دوران پس از انقلاب بیش از ۱۱ برابر افزایش یافته است. رضا اردکانیان در جلسه شورای […]

وزیر نیرو ضمن اشاره به اجرای ۱۰۵ طرح اجرایی در گلستان گفت: با وجود اینکه جمعیت ما نسبت به ۴۰ سال گذشته کمتر از سه برابر شده اما میزان انرژی تولیدی و ظرفیت نصب شده نیروگاه های کشور در دوران پس از انقلاب بیش از ۱۱ برابر افزایش یافته است.

رضا اردکانیان در جلسه شورای اداری چهار شهرستان شرق گلستان در مینودشت اظهار داشت: ارتقای سطح رضایتمندی مردم مهمترین اولویت مسئولان باید باشد و از جمله ابزاری که باید فراهم کرد تا این رضایتمندی حاصل شود اجرای پروژه هایی همچون جاده، آبرسانی و رفع مشکلات برق است.

وی افزود: در آستانه برگزاری جشن های بزرگداشت چهل سال استقامت و تلاش برای آبادانی و عظمت کشور هستیم و بایستی اقدامات انجام شده تبیین شود؛ فراموش نکنیم هرکدام در محدوده مسئولیت های اجرایی وظیفه داریم به کاستی ها بپردازیم و بیان کنیم.

اردکانیان افزود: جمعیت ما نسبت به چهل سال پیش ۲٫۲۵ برابر شده است و با افزایش جمعیت، طبیعتا خدمات هم باید توسعه یابد و ظرفیت نصب شده نیروگاه های ما بیش از ۱۱ برابر شده است‌.

وی گفت: طول شبکه های برق ما بیش از ۱۱ برابر، ظرفیت پست های برق ما بیش از ۱۴ برابر و تعداد ترانسفورماتورهای توزیع ما بیش از ۲۷ برابر شده است.

وزیر نیرو افزود: تعداد روستاهای برخوردار از برق بیش از ۱۳ برابر، اوج بار یا پیک مصرف ما بیش از ۱۶ برابرشده و در بخش آب و فاضلاب هم عملکردها به همین اندازه افتخارآمیز است.

اردکانیان گفت: تعداد سدهای ملی بهره برداری شده ما بیش از ۹ برابر، حجم مخازن نزدیک به ۴ برابر، ظرفیت نصب شده نیروگاه های برقابی نزدیک به ۷ برابر، شبکه های اصلی آبیاری زهکشی بیش از ۴ برابر و در بخش آب و فاضلاب شهری هم جمعیت تحت پوشش آب شهری بیش از ۴٫۵ برابر شده است.

وی افزود: تعداد تصفیه خانه های شهری از ۲۷ به ۱۳۹، تعداد تصفیه خانه های فاضلاب شهری از ۴ به ۲۱۶ و جمعیت روستایی بهره مند از سیستم آب از دو میلیون نفر به ۱۷ میلیون نفر افزایش یافت.

اردکانیان گفت: در استان های مختلف آمارها چشمگیر و غرورآفرین است و در استان گلستان هم فعالیت های خوبی انجام شده و فعالیت های خوب تری در حال انجام است.

وی افزود: وزارت نیرو ۱۰۵ پروژه اجرایی را در بخش های مختلف تامین آب، آب و فاضلاب و برق شهری و روستایی در نقاط مختلف استان در دست اجرا دارد که اعتباری بالغ بر ۳۸۵۰ میلیارد تومان به خود اختصاص داده است.

اردکانیان ابراز امیدواری کرد: تا پایان دولت دوازدهم تعداد بیشتر این پروژه ها به بهره برداری برسد.

در نشست شورای اداری شهرستان های مینودشت، کلاله، مراوه تپه و گالیکش

، ائمه جمعه و فرمانداران این شهرستان ها مشکلات بخش های آب و کشاورزی و راه سازی این مناطق را مطرح کرده و به بیان و لزوم اتمام طرح های مربوط به آبررسانی در پروژه هایی چون سد چایلی و نرماب، ایجاد چاه های اب شرب، وضعیت آزادراه ها و جاده های ساحلی و تجهیز بخش های درمانی پرداختند.

وزیر نیرو به همراه برخی اعضای هیات دولت در سفر دو روزه رئیس جمهوری به گلستان، مهمان مردم مناطق مختلف این استان هستند.

 

توسعه نیروگاه مراوه تپه تاسال آینده

 

رضا اردکانیان درمراسم افتتاح مجتمع آبرسانی به ۱۶ روستای بخش مرکزی شهرستان مرزی مراوه تپه واقع در شرق استان گلستان،گفت: از مجموع جمعیت روستایی برخوردار از آب شرب سالم ۶ میلیون نفر آنان از سال ۹۲ تا الان از این نعمت بهره مند شدند.

اردکانیان همچنین از طرح توسعه نیروگاه مراوه تپه تاسال آینده خبر داد و گفت: ظرفیت این نیروگاه که ۸ مگاوات آن به بهره برداری رسیده تا تابستان سال آینده به ۱۲ مگاوات افزایش می یابد.

نماینده مردم چهار شهرستان مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه  نیز دراین مراسم مراوه تپه را از محروم ترین شهرستان های کشور دانست و گفت: هم اکنون ۵۰ روستای آن از نعمت آب شرب برخوردار نیستند.

شهرام کوسه غراوی افزود: برای رفع مشکل آب شرب روستاهای مراوه تپه می بایست به عملیات اجرایی مجتمع آبرسانی ‘زاو’ کلاله که ۷۲ روستا را تحت پوشش قرار می دهد، سرعت بخشید.

در حاشیه این مراسم که در روستای آق امام مراوه تپه برگزار شد، جوانان منطقه در حرکتی خودجوش درخواست ساخت یک سالن ورزشی از نماینده دولت کردند که وزیر نیرو هم در تماس با وزیر ورزش و جوانان، موافقت احداث یک سالن ورزشی سرپوشیده چند منظوره را تا پایان سال ۹۸ دریافت و اعلام کرد.

با بهره برداری از مجتمع آبرسانی روستای آق آمام که آب شرب آن از یک حلقه چاه عمیق در روستای ‘قرناوه سفلی’ تامین و دارای ۱۸ کیلومتر خط انتقال در چهار مخزن و ایستگاه پمپاژ است، مبلغ ۱۴۵ میلیارد ریال هزینه شده و افزون بر ۱۰ هزار نفر از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برخوردار می شوند.