عضو کمیسیون آب، کشاورزی و منابع طبیعی مجلس با اشاره به تامین زیرساختهای مدیریت پسماند، گفت: اعتبارات مدیریت پسماند در مازندران تخصیص نیافته است. علی محمد شاعری نماینده نکا، بهشهر و گلوگاه در کارگروه راهبردی مدیریت پسماند مازندران در سالن اجتماعات استانداری مازندران، اظهار داشت: در بحث مدیریت پسماند دولت باید به کمک بخش خصوصی […]
عضو کمیسیون آب، کشاورزی و منابع طبیعی مجلس با اشاره به تامین زیرساختهای مدیریت پسماند، گفت: اعتبارات مدیریت پسماند در مازندران تخصیص نیافته است.
علی محمد شاعری نماینده نکا، بهشهر و گلوگاه در کارگروه راهبردی مدیریت پسماند مازندران در سالن اجتماعات استانداری مازندران، اظهار داشت: در بحث مدیریت پسماند دولت باید به کمک بخش خصوصی بیاید و تا زمانیکه زیرساخت فراهم نشود مشکل پسماند و زباله در استان برطرف نمیشود.
وی افزود: سال گذشته ۱۰۰۰ میلیارد تومان در بودجه برای مدیریت پسماند لحاظ شده که تاکنون یک ریال از این مبلغ محقق نشده و امسال نیز در نظام بودجه با رفع اشکال مجدد این مبلغ پیش بینی میشود.
نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس شورای اسلامی دولت را مکلف کرد با تخصیص منابع سالانه پنج درصد از فاضلاب توسعه و تا پایان برنامه ششم حدود ۲۵ درصد سطح انشعاب دهی انجام شود.
شاعری با اشاره به موضوع انتقال آب خزر به سمنان و نگرانی مردم منطقه درباره این طرح، تصریح کرد: میانکاله به دلیل پس روی خزر در حال خشک شدن بوده و شیبها به سمت خزر رفته و بحث انتقال آب خزر به سمنان باید منتفی شود. عبدالله رضیان، نماینده مردم قائمشهر، جویبار، سوادکوه شمالی، سوادکوه و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: پسماند جزو مسال مهم کشور بوده و مازندران مستثنا نبوده و مدیریت آن نیازمند منابع مالی جدی تر است. وی افزود: در بحث انتقال آب دریای خزر باید اقدامات کارشناسی صورت گیرد و طرح این مسئله از سوی سازمان محیط زیست کشور صحیح نیست. حجت الاسلام محمدعلی تقوی فرد، رییس کل دادگستری مازندران نیز گفت: عدالت بدون محیط زیست معنا ندارد و اغلب مردم دنیا نسبت به این مهم نگاه ویژه ای دارند. وی با اشاره به اینکه پسماند مازندران نتیجه کم کاری مدیران بوده افزود: متاسفانه نه مردم و نه مسئولان توجه ویژه ای به محیط زیست ندارند. وی با اشاره به بحث انتقال آب دریای خزر به سمنان گفت: تصمیمگیری در برخی مسائل باید به عهده کارشناسان گذاشته شود و نباید منطقه ای و با تعصب به اینگونه مسائل نگریسته شود. رییس کل دادگستری مازندران ادامه داد: به مسئله آب به مثابه برق باید به صورت شبکه ای نگاه شود و همه مردم کشور باید از این نعمت الهی برخوردار باشند و متعلق به یک شهر و یک استان نیست. تقوی فرد تاکید کرد: کارشناسان باید درباره انتقال آب دریای خزر به سمنان اظهار نظر کنند و به نظر کارشناسان احترام گذاشته شود.
اجرای طرح نماد در همه مدارس همدان
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش همدان گفت: طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان از سال تحصیلی آینده در همدان مدارس استان اجرا میشود.
عبدالله جعفری در شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: اتفاقاتی که در دهه اخیر افتاده نشان از تلاشهای خوب برای صیانت از سلامت دانش آموزان میدهد که مطرحشدن طرح نماد برای چهارمین بار در جلسه شورای آموزش و پرورش نشان از این موضوع دارد.
وی افزود: صیانت اجتماعی دانش آموزان تکلیف متولیان تعلیم و تربیت بوده و در این حوزه صاحب نقشه راه هستیم و طرح نماد یکی از آنهاست که میتواند موجب کاهش آسیبهای اجتماعی شود.
جعفری بیان کرد: ۵۵ درصد جامعه مخاطب شامل فرهنگیان، دانش آموزان و اولیا زیر پوشش طرح رفتهاند و به وسیله ائتلاف چند دستگاه با آموزش و پرورش به عنوان کار ویژه با دستور مقام معظم رهبری در دست اجرا قرار دارد.
وی گفت: تفاهمنامه طرح در بین دستگاههای مربوطه امضاشده و غربالگری، آموزش و حمایت روانی از دانش آموزان از کارهای اساسی این طرح است که با هدف کلی تأمین مراقبتهای اجتماعی دانش آموزان اجراشده است.
جعفری اعلام کرد: تاکنون ۳۰۹ میلیارد تومان اعتبار طرح به مدارس مجری در دو مرحله واریزشده و پیشبینی ما برای اجرای کامل طرح یک میلیارد تومان است که بعید به نظر میرسد تا پایان سال تخصیص یابد.
وی بیان کرد: راهبردی و بلندمدت بودن طرح نماد از شروع سال تحصیلی تا پایان و تا پایان از ویژگیهای طرح نماد است که به سرعت در حال فراگیرشدن در مدارس بوده و محتوا به راحتی در دسترس مخاطبان قرارگرفته و اثربخشی خوبی دارد.
جعفری مطرح کرد: وقتی سخن از آسیبهای اجتماعی میشود، ذهن به سمت اعتیاد میرود درحالیکه ۴۰ آسیب تعریفشده و اعتیاد جزء ردههای پایین است. وی گفت: اعتیاد به مواد مخدر سنتی انگشتشمار است، اما در گرایش به مواد مخدر صنعتی مانند گل نگرانی داریم که دستگاههای مرتبط باید به کمک ما بیایند. معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش همدان اعلام کرد: در سال ۶، از هر استان ۱۲ مدرسه به صورت آزمایشی طرح نماد را اجرا کرده و در سال تحصیلی جاری هم شهرستان بهار پایلوت اجرای طرحشده است. وی افزود: امسال سامانه همگام به دلیل کمبود منابع مالی نتوانسته بارگذاری شود که موجب وقفه در غربالگری میشود.