معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی تهران گفت: کشاورزی در قلعه ایرج به شکل سنتی و از قدیم الایام وجود داشته و خارج کردن خاک از این قلعه تاریخی برای کشت صیفی جات را قبول نداریم. محسن شیخ الاسلامی در خصوص کشت صیفی جات و خارج کردن خاک قلعه تاریخی ایرج برای کشاورزی […]
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی تهران گفت: کشاورزی در قلعه ایرج به شکل سنتی و از قدیم الایام وجود داشته و خارج کردن خاک از این قلعه تاریخی برای کشت صیفی جات را قبول نداریم.
محسن شیخ الاسلامی در خصوص کشت صیفی جات و خارج کردن خاک قلعه تاریخی ایرج برای کشاورزی گفت: «به همراه مدیرکل حفظ و احیای بافت ها، بناها و محوطه های تاریخی بازدیدی از این قلعه تاریخی داشتیم و بررسی های لازم در خصوص ادعاهای مطرح شده و اخبار منتشر شده به عمل آمد.» او گفت: «در این منطقه کشاورزی به صورت سنتی از قدیم الایام وجود داشته که منع قانونی هم ندارد و جزوی از حقوق مردم است و مشکلی هم برای قلعه ایجاد نمی کند. در بازدیدی که امروز داشتیم بخش های مختلف قلعه و محوطه پیرامون آن مورد بازدید قرار گرفت و خروج خاک از قلعه برای کشاورزی صحت ندارد.»
او افزود: «مدیرکل حفظ و احیای بافت ها، بناها و محوطه های تاریخی در این بازدید در خصوص تخصیص اعتبارات مرمتی قول مساعدت داد و در نظر داریم در صورت تخصیص این اعتبار، بتوانیم یکی از دروازه های این قلعه را احیا کنیم.»
اعضای پژوهشگاه میراث فرهنگی، آموزش مدیریت بحران می بینند
اعضای هیأت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در دومین پنل تخصصی میراث فرهنگی و مدیریت بحران که ۲۹ دیماه در کنفرانس مدیریت بحران و HSE برگزار می شود به بررسی مسائل مربوط به این حوزه می پردازند. این کنفرانس با رویکرد پیشگیری و بررسی چالشها، ظرفیت های موجود و چشم انداز آینده در این حوزه برگزار خواهد شد.
در این پنل مدیران بخش های ستادی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اعضای هیات علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، رئیس موزه ملی ایران، معاون آموزش و تربیت بدنی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، دبیر ستاد مدیریت بحران منطقه ۱۲ شهرداری، به بحث، گفتگو و طرح مسائل مربوط و نحوه تعاملات آتی در خصوص موارد مطرح شده خواهند پرداخت.
پنجمین کنفرانس جامع مدیریت بحران HSE با رویکرد تاب آوری شریان های حیاتی و ایمنی صنعتی ۲۹ و ۳۰ دی ماه امسال در سالن علامه طباطبایی دانشگاه تهران برگزار می شود.
فرودگاه یکی از عوامل رشد گردشگری است
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان سمنان گفت: یکی از مولفههای اصلی برای رشد و توسعه گردشگری، وجود فرودگاه است.
مهدی جمال گفت: یکی از مولفههای اصلی برای رشد و توسعه گردشگری، وجود فرودگاه است. فعالیت دائمی فرودگاه سمنان میتواند نقش موثری در رشد گردشگری استان داشته باشد.
وی با اشاره به قابلیتهای گردشگری شهرستان سمنان گفت: با آزادسازی کاروانسرای مرکزی سمنان و انتقال زندان سمنان از کاوانسرا، یکی از مهمترین قابلیتهای گردشگری سمنان به روی علاقمندان گشوده میشود.
جمال، با اشاره به برگزاری نمایشگاه بزرگ گردشگری ایران در بهمن ماه امسال و در تهران نیز گفت: با حضور قدرتمند در این نمایشگاه میتوان، قابلیتهای استان را معرفی کرد.