با حضور وزیر راه و شهرسازی در استان بوشهر بزرگراه گناوه-دیلم افتتاح و عملیات قطعه ده راهآهن شیراز-بوشهر آغاز شد. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور، روزهای پایانی هفته گذشته، وزیر راه و شهرسازی با سفر به استانهای […]
با حضور وزیر راه و شهرسازی در استان بوشهر بزرگراه گناوه-دیلم افتتاح و عملیات قطعه ده راهآهن شیراز-بوشهر آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور، روزهای پایانی هفته گذشته، وزیر راه و شهرسازی با سفر به استانهای خوزستان و بوشهر از پروژههای راه و شهرسازی این استانها بازدید کرد. بزرگراه گناوه-دیلم بهعنوان یکی از برنامههای این سفر با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور افتتاح شد. این بزرگراه در امتداد نوار کریدور ساحلی جنوب کشور به طول ۶۱ کیلومتر و عرض ۱۱ متر بااعتبار هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال احداثشده است. در اجرای این بزرگراه ۳۵۱هزار مترمربع خاکبرداری، یکمیلیون و ۱۱۶هزار مترمکعب خاکریزی، ۱۶۱ هزار تن آسفالت، ۳۶هزار و ۵۰۰ مترمکعب بتن بهکاررفته و دارای ۱۲۰ دستگاه آبرو و یک دستگاه پل خاص است.
توسعه و آبادانی زیرساختهای حیاتی و بالا بردن سطح ایمنی در نقل و انتقالات کشور، سهولت در حملونقل و جابهجایی، کاهش تصادف جادهای، اشتغالزایی و جذب نیروی کار در منطقه، سهولت ارتباط شهرستانهای بوشهر، دشتستان، گناوه، دیلم و اهواز از عمده اهداف اجرای این پروژه است.
معاون وزیر راه و شهرسازی:
۲۹۴۷ کیلومتر طرح ریلی آماده سرمایهگذاری است
خیراله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مطالعه ۲ هزار و ۹۴۷ کیلومتر طرح ریلی در کشور انجامشده و آماده سرمایهگذاری است.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از ایرنا، خیرالله خادمی افزود: در زمان حاضر ۱۳هزار و ۷۹۰ کیلومتر شبکه ریلی در کشور اجرا، سه هزار و ۹۲۵کیلومتر در دست احداث و پنج هزار و ۲۵۲ کیلومتر در دست مطالعه است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنای حملونقل ادامه داد: توسعه ریلی از افتخارات دولت تدبیر و امید است و با توجه به برنامهریزیهای انجامشده شاهد توسعه آن در کشور هستیم.
وی اظهار داشت: مراکز استانهای ارومیه، کرمانشاه و همدان در دولت تدبیر و امید به شبکه ریلی متصل شدند و رشت نیز بهعنوان بیست و دومین مرکز استان کشور تا ۴۵ روز آینده به شبکه ریلی کشور متصل میشود.
خادمی افزود: همچنین شبکه ریلی میانه به بستانآباد آماده بهرهبرداری است ولی چون تا پایان سال به تبریز بهعنوان مرکز استان نمیرسد انتظار میرود افتتاح رسمی آن به سال آینده موکول شود.
وی بیان کرد: بر اساس برنامهریزیها در راستای توسعه ترانزیت کشور شبکه ریلی جمهوری اسلامی ایران باید به کشور افغانستان متصل شود.
خادمی یادآور شد: بر اساس پروژههای تعریفشده در سالهای ۹۶ و ۹۷ باید یک هزار کیلومتر مسیر ریلی در کشور به بهرهبرداری برسد که این اتفاق بسیار بزرگ و مبارکی است.
وی عنوان کرد: در بحث تعمیر و احداث خطوط ریلی دوم یک هزار متر ریلگذاری انجام و درمجموع در دولتهای یازدهم و دوازدهم بالغبر ۲ هزار کیلومتر ریلگذاری در کشور انجامشده است.
خادمی در ارتباط با راهآهن بوشهر – شیراز گفت: قطعه ۱۰ پروژه راهآهن بوشهر- شیراز که از سختترین قطعههای این پروژه است با توجه به برنده شدن یکی از پیمانکاران توانمند انتظار است در زمان مشخصشده به سرانجام برسد.