رییس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: بودجه سال ۹۸ این سازمان نیز همانند سال ۹۷ بوده و افزایشی نداشته است. تقی رستم‌وندی، درباره بودجه سال ۹۸ سازمان امور اجتماعی اظهارکرد: بودجه سازمان امور اجتماعی کشور مانند سال ۹۷ است و برخلاف اینکه برخی نهادها و دستگاه‌های حوزه اجتماعی افزایش بودجه داشته‌اند اما بودجه سازمان […]

 

رییس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: بودجه سال ۹۸ این سازمان نیز همانند سال ۹۷ بوده و افزایشی نداشته است.

تقی رستم‌وندی، درباره بودجه سال ۹۸ سازمان امور اجتماعی اظهارکرد: بودجه سازمان امور اجتماعی کشور مانند سال ۹۷ است و برخلاف اینکه برخی نهادها و دستگاه‌های حوزه اجتماعی افزایش بودجه داشته‌اند اما بودجه سازمان امور اجتماعی در سال ۹۸ هیچ افزایشی نداشته است.

رییس سازمان امور اجتماعی کشور در پاسخ به این سوال که آیا بودجه تخصیص یافته به سازمان امور اجتماعی کشور برای سال ۹۸ کافی خواهد بود یا خیر؟ گفت: در وضعیت جاری کشور با لحاظ مشکلات و مضیقه‌ها در حدی که بتوانیم کارهای ستادی را انجام دهیم، مدیریت می‌کنیم. اما اگر دولت می‌توانست و در این حوزه دستش باز بود و به شورای اجتماعی کمک می‌کرد حتما تاثیرات بیشتری را شاهد بودیم. البته احتمال دارد در کمیسیون تلفیق و صحن مجلس افزایش بودجه صورت بگیرد.

تحصیل بیش از دوازده هزار دانشجوی ایرانی

در آمریکا

در جلسه ۹۴ کمیسیون نخبگان و آینده نگاری علم و نوآوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی که به بررسی پیش نویس «سند مهاجرت دانشجویان و دانش آموختگان کشور» اختصاص داشت؛ گزارش تدوین شده در این زمینه ارائه شد.

در ابتدای این گزارش عنوان شد که مسئله «اشتغال پس از دانش آموختگی» از مهم‌ترین دغدغه‌های دانشجویان است.

همچنین این موضوع نیز مورد تاکید قرار گرفت که براساس گزارش سازمان علمی و فرهنگی ملل متحد «یونسکو» در سال ۱۳۹۶ «۲۰۱۷ م» مجموع دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در خارج از کشور ۵۰۳۹۲ نفر است.

در ادامه جلسه نیز اشاره شد که بیشترین تعداد دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در خارج، در کشور آمریکا با تعداد ۱۲۶۴۳ نفر هستند و از این نظر دانشجویان ایرانی دارای رتبه یازدهم در میان دانشجویان سایر کشورهای شاغل به تحصیل در آمریکا هستند. در بخش دیگری از این آمار همچنین اشاره شدکه تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در کانادا نیز ۷۴۱۵ نفر هستند و از این نظر دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در کانادا نیز دارای رتبه یازدهم در میان دانشجویان سایر کشورها هستند.

آمار این گزارش همچنین حاکیست در سال «۲۰۱۶ م» ارزش افزوده اقتصادی تولید شده دانشجویان خارجی در کشور کانادا بالغ بر ۸ میلیارد دلار بوده است.

برنامه ریزی برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی

محسن پورسیدآقایی گفت: تا زمان محقق شدن فرایند نوسازی ناوگان اتوبوسرانی باید برای بازسازی بخشی از ناوگان و ادامه فعالیت اتوبوس‌های بازسازی‌شده برنامه‌ریزی کنیم.

نشست هم‌اندیشی شرکت‌های بخش خصوصی تحت نظارت شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، با حضور معاون  حمل ونقل و ترافیک شهرداری،  مدیرعامل شرکت واحد و همچنین مدیران شرکت‌های خصوصی برگزار شد.

محسن پورسیدآقایی، مشاور شهردار تهران و معاونت حمل و نقل و ترافیک روز دوشنبه اول بهمن ماه با حضور در ستاد مرکزی شرکت واحد و در یک نشست صمیمی، پای صحبت و درد دل مدیران عامل شرکت‌های بخش خصوصی  اتوبوسرانی نشست.

در این جلسه ابتدا نماینده‌ای از این شرکت‌ها به موضوعات مختلف اجرایی در شهر، فرسودگی اتوبوس‌ها، هزینه بالای تعمیرات و نگهداری، محدودیت‌ها و انتظارات  و همچنین بیان کمک از شهرداری برای بازسازی ناوگان تا زمان محقق شدن نوسازی، مشکلات نصب فیلتر جذب دوده و … پرداخت.

پورسیدآقایی در ادامه جلسه و پس از شنیدن نقطه نظرات و دیدگاه‌های بخش خصوصی و مدیریت شرکت واحد، با بیان امار جابجایی روزانه  ناوگان اتوبوسرانی تهران، اهمیت و شان خدمت به مردم و برکات حاصل از خدمت صادقانه گفت: الزام به نوسازی ناوگان بر کسی پوشیده نیست و دولت محترم هم برای تحقق این موضوع حمایت خویش را اعلام کرده است که امید داریم مقدمات کار به زودی حاصل شود.

وی افزود: تا زمان محقق شدن فرایند نوسازی، با پیشنهاد مطرح‌شده  در این نشست، موافقم که برنامه‌ریزی و اخذ مجوز لازم برای بازسازی بخشی از ناوگان و ادامه فعالیت اتوبوس‌های بازسازی‌شده صورت گیرد.