رئیس اداره حفاظت محیط زیست خارگ گفت: به مناسبت روز هوای پاک یکی از فلرهای مشعل شرکت نفت فلات قاره خارگ خاموش شد. مرتضی مخلوعی در جمع خبرنگاران در خارگ با گرامیداشت روز هوای پاک اظهار داشت: به منظور کاهش آلودگی هوا و همزمان با روز ملی هوای پاک یکی از فلرهای مشعل نفت برای […]
رئیس اداره حفاظت محیط زیست خارگ گفت: به مناسبت روز هوای پاک یکی از فلرهای مشعل شرکت نفت فلات قاره خارگ خاموش شد.
مرتضی مخلوعی در جمع خبرنگاران در خارگ با گرامیداشت روز هوای پاک اظهار داشت: به منظور کاهش آلودگی هوا و همزمان با روز ملی هوای پاک یکی از فلرهای مشعل نفت برای همیشه خاموش شد. وی بیان کرد:در این اقدام شایسته که توسط کارشناسان شرکت نفت فلات قاره منطقه خارگ عملیاتی شد از این پس گازهای همراه نفت به جای سوختن در فلر و آلودگی هوا برای استفاده به شرکت پتروشیمی خارگ تحویل داده میشود. به گفته رئیس اداره حفاظت محیط زیست خارگ با این اقدام درصد زیادی از آلودگی هوای منطقه کاهش مییابد و این سرمایه ملی که سالها در فلر دود میشد از این پس تبدیل به محصولات قابل استفاده در صنایع مختلف میشود. مخلوعی ضمن قدردانی از مسئولان شرکت نفت فلات قاره افزود: با توجه به رویکرد مثبت مدیریت شرکت نفت فلات قاره منطقه خارگ امیدوار هستیم در آیندهای نزدیک شاهد صفر شدن فلرینگ در منطقه خارگ باشیم.
دهیاریهای کهگیلویه و بویراحمد فاقد درآمدند
مدیرکل دفتر روستایی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۶۰۱ روستای استان دهیاری دارد، گفت: بسیاری از دهیاریها فاقد درآمد هستند
سید خداداد موسوی با اشاره به ضرورت تأمین منابع درآمدی برای این دهیاری ها اظهار داشت: این استان دارای یک هزار و ۶۴۳ روستا بوده که از این تعداد ۶۰۱ مورد دارای دهیاری و یک هزار و ۴۲ روستای دیگر نیز فاقد دهیاری است.
وی خواستار تعیین و تعریف درآمد پایدار برای دهیاریها علاوه بر اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده شد و افزود: انتظار میرود مجموعه وزارت کشور نسبت به تامین منابع اعتباری برای دهیاریهای فاقد درآمد بویژه مناطق محروم اقدام کند.
موسوی با اشاره به ضرورت بازنگری در آیین نامه استخدامی دهیاریها گفت: برخی از روستاهای دارای دهیاری این استان هم اکنون فاقد سکنه هستند که انتظار میرود این وضعیت تعیین تکلیف شود.
وی با اشاره به ضرورت اعلام گرایش تحصیلی برای انتصاب دهیاران، ابراز کرد: نحوه توزیع اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده(۳۰ درصد روستایی و ۷۰ درصد شهری) با توجه به جمعیت شهری و روستایی هر استان اصلاح شود.
مدیرکل دفتر روستایی استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: اصلاح قوانین مربوط به انتخاب شوراهای اسلامی شهر و روستا، اصلاح قوانین مربوط به انتخاب دهیاران و روند تخصیص اعتبار به دهیاریها و بازنگری آن به نحوی که دفاتر روستایی اهرم نظارتی قویتری در اتیار داشته باشند، ضروری است.
موسوی خواستار بازنگری در آیین نامه اجرایی تشکیلات، انتخابات داخلی و امور مالی شوراهای اسلامی روستا و نحوه انتخاب دهیار شد و بیان کرد: رفع مشکلات موجود در دهیاریها از قبیل نداشتن چارت سازمانی، پایین بودن سطح درآمد و نبود تضمین شغلی ضروری است.