شعب بیمه دانا درشهر مشهد درسه ماهه پاییز سال جاری بیش از۴۱درصد رشد را تجربه کرده‌اند که بیشترین رشد مربوط به بیمه‌های عمر انفرادی و حوادث انفرادی است. به گزارش روابط عمومی بیمه دانا، حمید مالدار رییس شعبه آزادی مشهد با اعلام این خبر گفت: باتوجه به اینکه فصل جدید فعالیت شرکت از مهرماه سال […]

شعب بیمه دانا درشهر مشهد درسه ماهه پاییز سال جاری بیش از۴۱درصد رشد را تجربه کرده‌اند که بیشترین رشد مربوط به بیمه‌های عمر انفرادی و حوادث انفرادی است.
به گزارش روابط عمومی بیمه دانا، حمید مالدار رییس شعبه آزادی مشهد با اعلام این خبر گفت: باتوجه به اینکه فصل جدید فعالیت شرکت از مهرماه سال جاری آغاز شده که یکی از شاخص‌های آن، تقویت حس همکاری وهمدلی است، نتایج آن را براساس آمار حاصل شده می‌توان درقالب رشد ۴۱درصدی مشاهده کرد.
وی با تشریح عملکرد شعبه آزادی مشهد افزود: درحال حاضر ۵۰ هزار بیمه شده در سطح استان خراسان رضوی از خدمات بیمه دانا استفاده می‌کنند که امیدواریم با بکارگیری شیوه‌های جدید و مناسب خدمت‌رسانی، از بازار بالقوه بیمه‌های اشخاص سهم حداکثری را جذب کنیم .
وی گفت: شعبه آزادی در ۱۰ ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۰درصد رشد داشته که بیشترین میزان آن رشد مربوط به رشته‌های عمر انفرادی و حوادث انفرادی است.
مالدار، سهم این شعبه از کل پرتفوی منطقه ۲در سال ۹۶را ۳۴ درصد و در ۹ماهه امسال ۲۴درصد ذکرکرد و افزود: شعبه آزادی مشهد برای فعالیت‌های سال آینده خود در نظردارد ضمن همسو بودن با شعبه صدور اموال (شعبه احمدآباد) به منظور حفظ ترکیب مناسب پرتفوی در مشهد، با هدف حفظ و‌ افزایش سهم بازار،گسترش و توانمندسازی شبکه فروش و تعامل با بیمه‌گذاران، فعالیت‌های خود را افزایش دهد.
شعبه آزادی مشهد بیمه دانا از سال ۱۳۹۲به صورت تخصصی در زمینه صدور و خسارت بیمه‌های اشخاص فعالیت می‌کند.
استان خراسان رضوی با داشتن ۸ درصد جمعیت کشور و شهر مشهد به عنوان دومین کلان شهر بعد از تهران از پتانسیل مطلوبی در زمینه فعالیت بیمه‌ای برخوردار است.
آزادی، آبکوه و احمدآباد، سه شعبه‌ای است که در شهر مشهد فعالیت دارند.
راهبردهای جدید بیمه ایران برای تعالی بیمه‌ها
دوره آموزشی و هم اندیشی سراسری پزشکان بیمه ایران با محوریت بررسی راهکارهای ساماندهی ساختاری و تعالی بیمه های درمان و توسعه هدفمند بیمه‌های زندگی برگزار شد.
مدیرعامل بیمه ایران در سخنانی، اولین گردهمایی باشکوه پزشکان بیمه ایران را نشانه توانمندی این شرکت دانست.
پورکیانی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه بر اساس برنامه اعلام شده با تشکیل کارگروه های اساسی، معضلات شرکت در زمینه درمان با هم اندیشی و تعامل حاضران در همایش بررسی شود و به راهکار های جدیدی برای کاهش خسارت درمان برسیم، از خدمات ارزشمندی که پزشکان همکار برای بیمه ایران و مردم داشته‌اند قدردانی کرد. رئیس هیات مدیره بیمه ایران بیان داشت‌: در حال حاضر با تغییرات اساسی که در شرکت به وجود آمده به سمت فروش بیمه‌های درمان که سود ده هستند می‌رویم و برای این منظور سازماندهی بخش اشخاص وخصوصا پزشکان واستفاده لازم وکافی از تخصص آنها می‌تواند ما را به این هدف برساند. در ادامه زاهد نیا معاون فنی بیمه ایران موفقیت مدیریت بیمه‌های اشخاص در زمینه کاهش خسارت‌های درمان را ناشی از برقراری انضباط و منظم سازی امور دانست وگفت‌: خارج کردن سازمان از زیان‌دهی و تغییرات راهبردی برای شبکه فروش وکم کردن فروش بیمه‌های درمان که به درستی انجام شد و همچنین قطع سرویس دهی به مشتریانی که تاخیر ۴۵ روزه در پرداخت حق بیمه داشته باشند با فداکاری مدیران وکارشناسان خصوصا پزشکان شرکت صورت گرفت و نتایج بسیار خوبی برای شرکت در برداشته است.