اتحادیه فروشندگان خودرو قیمت خودرو را از نظر مصرف کننده غیرمنطقی دانست. سعید موتمنی افزود: بازار در انتظار عرضه خودرو و ریزش قیمتهاست، زیرا قیمتهای فعلی خودرو از نظر مصرف کننده غیر منطقی است. با وجود افزایش قیمت خودرو در کارخانه، همچنان حاشیه بازار (تفاوت قیمت کارخانه تا بازار) وجود دارد وتا زمانی […]
اتحادیه فروشندگان خودرو قیمت خودرو را از نظر مصرف کننده غیرمنطقی دانست. سعید موتمنی افزود: بازار در انتظار عرضه خودرو و ریزش قیمتهاست، زیرا قیمتهای فعلی خودرو از نظر مصرف کننده غیر منطقی است. با وجود افزایش قیمت خودرو در کارخانه، همچنان حاشیه بازار (تفاوت قیمت کارخانه تا بازار) وجود دارد وتا زمانی که شرکتهای خودرو ساز عرضه خودرو را افزایش ندهند تغییری در شرایط فعلی بازار ایجاد نخواهد شد. وی با اشاره به افزایش ۳۰ تا ۸۰ درصدی قیمت خودرو در کارخانه گفت: بررسی قیمتها در بازار نشان میدهد همچنان اختلاف قیمت ۹ تا ۲۳ میلیون تومان در بازار خرده فروشی وجود دارد. موتمنی افزود: هم اکنون حاشیه بازار در گروه سمند ۱۶ میلیون تومان، گروه ۲۰۶ بیش از ۱۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، گروه پژو ۴۰۵ حدود ۱۳ میلیون و ۷۰۰ تومان است.
صادرات کالاهای غیرنفتی پس از انقلاب ۸۶ برابر شد
صادرات کالاهای غیرنفتی ایران در سال ۹۶ به ۴۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار رسید، در حالی که این رقم در آخرین سال حکومت پهلوی، ۵۴۰ میلیون دلار بوده است. دلیل افزایش ۸۶ برابری صادرات کالاهای غیرنفتی در ۴۰ سال اخیر را باید در افزایش کمی بنگاهها و تولید جستجو کرد. آنجا که یک هزار و ۵۰۳ واحد صنعتی در سال ۵۷ به ۸۵ هزار و ۷۶ واحد فعال در ۸ ماهه سال ۹۷ افزایش یافته که این جهش، شاغلین بخش صنعت را از ۱۵۰ هزار نفر به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسانده است. همچنین معادن فعال کشور از ۱۹۵ واحد در ابتدای انقلاب به ۶ هزار و ۳۸۶ واحد در ۸ ماهه ۹۷ و ظرفیت استخراج از ۱۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تن به ۷۳۵ میلیون تن انواع مواد معدنی افزایش یافته است.
واردات دام زنده برای تنظیم بازار گوشت
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با بیان اینکه با انعقاد قراردادی هر هفته ۵۰ هزار راس دام وارد کشور میشود، از اقدامات انجام شده برای تامین نیاز بازار گوشت خبرداد. حمید ورناصری اظهار داشت: برای تامین نیاز بازار گوشت اقدامات زیادی انجام شده از جمله واردات گوشت گوسفندی تازه که به صورت روزانه از استرالیا و آسیای میانه انجام میگیرد و در فروشگاهها عرضه میشود و همچنین عرضه گوشت گوساله منجمد هم در برخی صنوف منتخب و سازمان میادین انجام میگیرد. مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با اشاره به صفهای طولانی خرید گوشت دام به نرخ دولتی اظهار داشت: فاصله قیمتی میان بازار و این مراکز باعث تشکیل این صفهای طولانی شده و باید گوشت آسانتر در دسترس شهروندان قرار گیرد تا این مشکل برطرف شود.
اجباری شدن احراز هویت در تراکنشهای موبایلی
مدیراداره نظامهای پرداخت بانک مرکزی در خصوص زمانبندی بانک مرکزی برای اجباری شدن احراز هویت در تراکنشهای موبایلی، افزود: زمانبندی اجرای این طرح قطعاً با آمادگی کامل زیرساختها مشخص خواهد شد. محمد بیگی با بیان اینکه، احراز هویت در تراکنشهای موبایلی نیازمند برقراری ۲ زیرساخت مهم است، تصریح کرد: در گام اول باید کنترل شماره موبایل و شماره کارت صورت بگیرد، ولی گام دوم، رمز پویاست که باید در پرداختهای مجازی از آن کمک بگیریم. وی در همین ارتباط از الزام رمز پویا در بانکها از بهمن امسال خبر داد و گفت: به بانکها اعلام کردهایم که از بهمن ماه ملزم به رعایت رمز پویا هستند و از اردیبهشت سال ۹۸ این مهم، اجباری میشود. محمد بیگی تاکید کرد که رمز پویا ، در کنار احراز هویت، فرایند امنیت را کامل میکند.
واردات ۴۲ هزارتن چای در ۹ ماهه امسال
رئیس سازمان چای، با اشاره به اینکه میزان واردات چای نسبت به سال گذشته تفاوت چندانی نداشته است، اظهار کرد: براساس آمار ۹ ماهه گمرک، ۴۲ هزار تن چای از کشورهای مختلف وارد شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل تنها ۳ درصد رشد داشته است. حبیب جهان ساز درباره آخرین وضع مطالبات چایکاران بیان کرد: امسال ۱۱۲ هزارتن برگ سبز چای با ارزش بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شد که تا کنون تنها ۸۰۰ میلیون تومان از مطالبات مربوط به ۲ کارخانه چای سازی پرداخت نشده است. وی از رشد ۴ درصدی تولید برگ سبز چای نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: امسال از مجموع بهای برگ سبز چای خریداری شده، ۱۲ هزار و ۶۰۰ تن چای خشک تولید شد.