بانک صادرات ایران در قالب گزارش تفسیری خود به بیان نکتههای مهمی پرداخته که این نکات، هم پتانسیلهای درونی این بانک را بیشتر برای بازار و سهامداران مشخص میکند و هم سبب تعیین استراتژی جامعی در بین سهامداران بانک صادرات میشود. بانک صادرات ایران بر اجرایی شدن افزایش سرمایه تا پایان سال تاکید کرده است. […]
بانک صادرات ایران در قالب گزارش تفسیری خود به بیان نکتههای مهمی پرداخته که این نکات، هم پتانسیلهای درونی این بانک را بیشتر برای بازار و سهامداران مشخص میکند و هم سبب تعیین استراتژی جامعی در بین سهامداران بانک صادرات میشود.
بانک صادرات ایران بر اجرایی شدن افزایش سرمایه تا پایان سال تاکید کرده است. افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داراییها هم سبب مستهلک شدن زیان انباشته بانک و هم به واسطه تقویت سرمایه پایه امکان افزایش تسهیلات دهی و رشد درآمد های بانک را فراهم میکند، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
بانک صادرات ایران وعده کاهش ۵۰ تا ۶۰ درصدی زیان به نسبت سال ۹۶ را داده که در عملکرد ۹ ماهه این کاهش به میزان ۳۴ درصد رقم خورده است. زیان سال گذشته بیش ازسه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بوده که در صورت محقق شدن کاهش ۵۰ تا ۶۰ درصدی آن در پایان امسال، به هزار و ۷۵۰ تا هزار و ۷۹۰ میلیارد تومان کاهش خواهد یافت که حتی میتوان به سودآور شدن بانک در سال آینده خوشبین بود.
بانک صادرات ایران حجم بالایی از دولت طلب دارد. در گزارش تفسیری ارائه شده از تهاتر سقف ۸۵۰۰ میلیارد تومانی این مطالبات خبر داده شده که اجرایی شدن این مهم، هم میتواند هزینههای مالی بانک را به طرز قابل توجهی کاهش دهد و هم سبب کاهش شدید زیاندهی و افزایش توان تسهیلاتدهی بانک شود.
در نهایت بانک صادرات ایران خبر از فروش ۱۶۵ ملک به ارزش نزدیک ۱۲۰ میلیارد تومان را داده که این برنامه همچنان ادامه دارد.