معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان گفت: عرضه گسترده گوشت سفید و قرمز در سطح استان برای کاهش قیمت این محصول و رسیدن آن به قیمت تعادلی با قدرت ادامه یابد. ایرج حیدری در سی و یکمین نشست کارگروه تنظیم بازار استان ، عنوان کرد: دستگاه های اجرایی متولی حوزه تنظیم بازار […]
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان گفت: عرضه گسترده گوشت سفید و قرمز در سطح استان برای کاهش قیمت این محصول و رسیدن آن به قیمت تعادلی با قدرت ادامه یابد. ایرج حیدری در سی و یکمین نشست کارگروه تنظیم بازار استان ، عنوان کرد: دستگاه های اجرایی متولی حوزه تنظیم بازار استان همچون سازمان صمت، سازمان جهاد کشاورزی و سایر دستگاه های عضو کارگروه تنظیم بازار با برنامه ریزی مشخص و عملی نسبت به تنظیم بازار گوشت اقدام کنند.