رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی اعلام کرد که تحقیقات دفاعی جمهوری اسلامی ایران از جمله در بحث موشکی بدون تردید ادامه خواهد داشت. سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار دفاعی ایرنا، اظهارداشت: بدون شک، تمام توان خود را صرف افزایش قدرت دفاعی، بازدارندگی و تحکیم امنیت کشور می […]

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی اعلام کرد که تحقیقات دفاعی جمهوری اسلامی ایران از جمله در بحث موشکی بدون تردید ادامه خواهد داشت.
سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار دفاعی ایرنا، اظهارداشت: بدون شک، تمام توان خود را صرف افزایش قدرت دفاعی، بازدارندگی و تحکیم امنیت کشور می کنیم.
وی با بیان اینکه نیروهای مسلح از موضوع تحقیقات دفاعی غافل نیستند، تصریح کرد: نیروهای مسلح همچون سدی مستحکم در مقابل تهدیدات دشمن ایستادگی می کنند و در این راستا توانمندسازی های ممکن را انجام می دهند.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی درباره اظهار نظرهای اخیر فرانسه در زمینه توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران گفت: این اظهار نظر ها از سوی دولتمردان کشوری مطرح می شود که در حال فروپاشی فکری و بنیان های داخلی است.
سردار وحیدی افزود: ما امروز با یک فرانسه فرسوده مواجه هستیم که مردم معترض خود را به بدترین شکل مورد هجوم قرار می دهد؛ این کشور هیچ صلاحیتی برای صحبت کردن در رابطه با توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران ندارد. وی اظهارداشت: کشوری که خود بمب اتم تولید می کند، دست در دست رژیم صهیونیستی دارد، به عربستان متجاوز سلاح می فروشد، در جنایت های علیه مردم یمن مشارکت می کند و در به خاک و خون کشیدن مردم سوریه سهیم است، حقی برای اظهار نظر در مورد ایران ندارد.
سردار وحیدی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه کنار هم چیدن مولفه های قدرت و ترکیب عالمانه آنها به دفاع مستحکم و امنیت پایدار منجر می شود، گفت: امروز دشمنان با یک طراحی همه جانبه در ابعاد مختلف نظامی، رسانه ای و اقتصادی قصد تاثیر بر جریان های آزاد اندیش و مستقل را دارند که در راس آنها جمهوری اسلامی قرار دارد.
وی با بیان اینکه تهدیدات تنها مختص ایران نمی شود، افزود: امروز می بینیم آمریکایی ها در قبال کشور ونزوئلا بر خلاف قوانین بین المللی عمل می کنند، که این موضوع روشن ترین مصداق دخالت در یک کشور محسوب می شود.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی تصریح کرد: باید برای رویارویی با تهدیدات دشمن طراحی های خود را انجام دهیم تا بتوانیم با قدرت مقاومت کنیم.
«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه جمعه گذشته در جمع خبرنگاران در پاریس گفت که چنانچه گفت وگوهای مربوط به برنامه موشک‌ های بالستیک ایران به نتیجه نرسد، این کشور را تحریم می کنیم.

 

مصباحی مقدم: انقلاب اسلامی با اتکا به خیزش مردم تحقق پیدا کرد

غلامرضا مصباحی مقدم درباره چهلمین سال انقلاب اسلامی با بیان این که این انقلاب یک انقلاب مردمی و اسلامی است و با اتکا به خیزش مردم تحقق پیدا کرد، اظهار داشت: از نخستین روزهای اول انقلاب، آمریکایی ها اعلام می کردند که ۶ ماه دیگر حیات این انقلاب پایان می یابد و ما باز می گردیم.
وی افزود: پس از آن منافقین برای طول حیات انقلاب دوره های متوالی ۶ ماه تعیین کردند تا این که جنگ تحمیلی به منظور اسقاط انقلاب و نظام اسلامی ایجاد شد و پس از چهل سال ترامپ و یاران و همفکرانش باز هم سخن از پایان انقلاب اسلامی می گویند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اصولا نظامی که بر پایه ملت شکل بگیرد، پایدار و ماندگار بوده و تداوم آن نیز در گرو تامین رضایت مردم است.
مصباحی مقدم با بیان این که برخی مواقع با توجه به شرایط اقتصادی با مشکلاتی را روبرو شدیم که رضایت ملت دچار خدشه شده است، تصریح کرد: مهم این است که حتی با این وجود مردم خواهان سرپا ماندن نظام خود هستند و از حمایت خود دست بردار نیستند و این موضوع را با شرکت در مراسم ۲۲ بهمن نشان می دهند.
مصباحی مقدم با بیان این که ایران تمایل دارد روابط اقتصادی و سیاسی خود را با دیگر کشورهای جهان بهبود ببخشد، اما در عین حال تاکید کرد: مدیران باید برای بهره برداری از ظرفیت داخلی کشور، که فراوان هم است، همه تلاش و کوشش خود را به کار بگیرند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با مقایسه پیشرفت های ایران با دیگر کشورهای منطقه، گفت: شاخص های علمی نشان می دهد که جایگاه ایران در منطقه و جهان چگونه است. مصباحی مقدم ادامه داد: البته مقایسه ایران با اروپا و آمریکا مقایسه درستی نیست زیرا اروپا از ۳۰۰ سال پیش با تلاش، کوشش، ابتکار و خلاقیت به دنبال اهداف خود بوده و در حال حاضر و پس از سپری کردن اتفاقاتی همچون جنگ های جهانی اول و دوم به یک ثبات رسیده اند که ما هنوز چنین دوره ای را پشت سر نگذاشته ایم.
مصباحی مقدم معیشت، اشتغال و تامین مایحتاج عمومی زندگی را اولین دغدغه و نگرانی از سوی مردم دانست و گفت: در زمان جنگ مدیریت خوبی صورت گرفت. مدیریت آن وقت به گونه ای رفتار کرد که با سهمیه بندی ها، کالاهای اساسی با قیمت نازلی به دست مردم می رسید.