مدیرکل دفتر مطالعات رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: سرپرستان خانواری که تاکنون بسته حمایتی دریافت نکرده‌اند ۱۰ روز فرصت دارند، کدملی را به همراه شماره تلفن خود یا یکی از اعضای خانوار به سامانه پیامکی #۸*۱۴۲* و #۸*۱۴۲۰* ارسال کنند. از تارنمای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «احد رستمی» […]

مدیرکل دفتر مطالعات رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: سرپرستان خانواری که تاکنون بسته حمایتی دریافت نکرده‌اند ۱۰ روز فرصت دارند، کدملی را به همراه شماره تلفن خود یا یکی از اعضای خانوار به سامانه پیامکی #۸*۱۴۲* و #۸*۱۴۲۰* ارسال کنند. از تارنمای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «احد رستمی» درباره نحوه اعتراض بیمه پردازانی که بسته حمایتی دریافت نکرده اند، افزود: چنانچه مجموع درآمد اعضای خانواری که بیمه پرداز سازمان تامین اجتماعی هستند کمتر از سه میلیون تومان در ماه باشد و تا کنون بسته حمایتی دریافت نکرده‌اند، در صورت دارا بودن شماره تلفن همراه اول، لازم است کد ملی خود را به #۸*۱۴۲* و درصورت دارا بودن شماره همراه ایرانسل و رایتل باید کد ملی خود را به #۸*۱۴۲۰* ارسال کنند.

اجباری شدن احراز هویت در تراکنش‌های موبایلی

مدیراداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در خصوص زمان‌بندی بانک مرکزی برای اجباری شدن احراز هویت در تراکنش‌های موبایلی، افزود: زمان‌بندی اجرای این طرح قطعاً با آمادگی کامل زیرساخت‌ها مشخص خواهد شد. محمد بیگی با بیان اینکه، احراز هویت در تراکنش‌های موبایلی نیازمند برقراری ۲ زیرساخت مهم است، تصریح کرد: در گام اول باید کنترل شماره موبایل و شماره کارت صورت بگیرد، ولی گام دوم، رمز پویاست که باید در پرداخت‌های مجازی از آن کمک بگیریم. وی در همین ارتباط از الزام رمز پویا در بانک‌ها از بهمن امسال خبر داد و گفت: به بانک‌ها اعلام کرده‌ایم که از بهمن ماه ملزم به رعایت رمز پویا هستند و از اردیبهشت سال ۹۸ این مهم، اجباری می‌شود.

احتمال آزادسازی سهام عدالت طی دو هفته آینده

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در صورت موافقت اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی کشور و پس از آن تأیید مقام معظم رهبری امیدواریم طی دو هفته آینده آزادسازی سهام عدالت براساس جدول زمانبندی عملیاتی شود. محمدرضا پورابراهیمی، تصریح کرد: جمع بندی ما در این جلسه این بود که بتوانیم با مجوزی که در اختیار دولت قرار می‌دهیم روش واگذاری جدید سهام عدالت در کشور فراهم شود. وی گفت: حدود ۶ میلیون نفر تحت پوشش کمیته امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی قرار دارند که این افراد برای آزادسازی سهام عدالت در اولویت اول هستند. پورابراهیمی گفت: براساس آخرین آمار حدود ۵۰ میلیون ایرانی دارای سهام عدالت هستند و ما تمیهداتی را در نظر گرفته ایم که اگر افرادی به هر دلیلی از ثبت نام در لیست سهام عدالت جا مانده اند امکان ثبت نام آنها وجود داشته باشد.

مخالفت مجلس با ممنوعیت کشت برنج

دبیر انجمن برنج کشور با بیان اینکه مجلس با تصویب طرح ممنوعیت کشت برنج در استانهای غیرشمالی موافقت نکرد،گفت:کشاورزان با روش‌های کم آب بر به کشت ادامه می‌دهند. جمیل علیزاده گفت: وزارت جهاد کشاورزی ابتدا بحث ممنوعیت کشت را اعلام کرد که بعد باتوجه حاشیه‌هایی که ایجاد شد گفتند بحث ممنوعیت نبوده و محدودیت کشت مدنظر بوده است. وی افزود: همچنین وزارت نیرو با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی این طرح را به مجلس بردند تا به قانون تبدیل شودکه این اتفاق نیفتاد و مجلس با آن موافقت نکرد. در نتیجه کشاورزان کار خود را ادامه دادند. دبیرانجمن برنج کشور اضافه کرد: هم اکنون کشاورزان هرجا که ببینند آب به اندازه کافی وجود دارد برنج می‌کارند و هر کجا مشکل آب باشد، از کشت این محصول صرفه نظر می‌کنند.

خروج خاک زراعی همچنان ممنوع است

به دنبال بخشنامه اخیر گمرک، صادرات هرگونه خاک صنعتی تنها با مجوز آزمایشگاه استاندارد مبنی بر صنعتی بودن خاک صادراتی انجام می‌شود. همچنین با تاکید مجدد بر ممنوعیت صادرات خاک زراعی و مرتعی که جنبه ذخائر ژنتیکی و یا محیط زیستی دارند، صادرات انواع خاک صنعتی از کشور منوط به انجام آزمایش‌ها و نظر آزمایشگاه استاندارد مبنی بر صنعتی بودن خاک صادراتی است. همچنین با توجه به آنکه موسسه تحقیقات خاک و آب، در خصوص تشخیص خاک زراعی و سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور درخصوص تشخیص خاک مرتعی و همچنین دفتر زیستگاه‌ها و امور مناطق در مورد رعایت حفظ ذخائر ژنتیکی و یا حفاظت تنوع زیستی به عنوان مرجع تشخیص تعیین شده‌اند، لازم است در صورت احتمال زراعی یا مرتعی، نسبت به استعلام مراتب از مراجع مرتبط اقدام شود.