مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهرایران بيان داشت: اين بانک طي يازده سال فعاليت مطلوب در حوزه قرضالحسنه بالغ بر ۴ ميليون و ۱۹۰ هزار فقره تسهيلات قرضالحسنه به ارزش بيش از ۳۲۸ هزار ميليارد ريال پرداخت نموده كه ۴۲ درصد تعداد پرداختي در دو سال اخير، شامل ۷۵۲ هزار فقره در سال ۹۶ و نزديك به […]
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهرایران بيان داشت: اين بانک طي يازده سال فعاليت مطلوب در حوزه قرضالحسنه بالغ بر ۴ ميليون و ۱۹۰ هزار فقره تسهيلات قرضالحسنه به ارزش بيش از ۳۲۸ هزار ميليارد ريال پرداخت نموده كه ۴۲ درصد تعداد پرداختي در دو سال اخير، شامل ۷۵۲ هزار فقره در سال ۹۶ و نزديك به يك ميليون فقره از ابتداي سال ۹۷ تاكنون صورت گرفته شده است. دکتر مرتضی اکبری در ادامه افزود: همچنين ۵۷ درصد مبالغ پرداختي در ۲ سال اخير، شامل ۸۲ هزار ميليارد ريال در سال ۹۶ و ۱۰۵ هزار ميليارد ريال از ابتداي سال تاکنون انجام شده است. مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهرایران با تاکید بر استقبال مردم از خدمات این بانک به ويژه در سالهاي اخير اظهارداشت: از ابتداي تاسيس تاکنون بيش از ۶ ميليون و ۱۵۰ هزار سپردهگذار جذب شده كه سهم آن در سالهاي ۹۶ و ۹۷ جمعاً به ميزان ۲ ميليون و ۳۵۰ هزار نفر معادل ۳۸ درصد است.
وی تصریح کرد: مانده منابع بانک قرضالحسنه مهرایران در پایان سال ۹۵ بالغ بر ۶۰ هزار ميليارد ريال بوده که طي ۲ سال اخير با رشد ۲۴۵ درصدي مواجه و در حال حاضر بالغ بر ۱۵۴ هزار ميليارد ريال ميباشد. دکتر اکبری با اشاره به پایین بودن میزان مطالبات اين بانک به عنوان يکي از شاخصهاي برتر آن، خاطرنشان كرد: نسبت مطالبات بانك از ابتداي تاسيس تاكنون حدوداً يك درصد بوده كه اين نسبت در شبكه بانكي استثناء است. مرتضی اکبری با اشاره به مقبولیت عملکرد بانک قرضالحسنه مهر ایران در ميان اهل سنت نيز بيان داشت: تنها در استان سيستان و بلوچستان نزديک به ۴۵ درصد از منابع بانك متعلق به عزيزان اهل سنت ميباشد. مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهرایران خاطرنشان کرد: ایــن بانــک بــا انعقــاد تفاهنامههــای حمايتــي بــا نهادهايــي ماننــد وزارت بهداشــت، ســازمان بهزيســتي و … نقــش بســزايي را در تقويــت و توانمند ســازي اقشــار آســيب پذيــر جامعــه، حمايت از كارآفريني و اشتغالزايي ايفــا نمــوده اســت.
دکتر اکبری تصریح کرد: بانک قرضالحسنه مهرایران امسال نیز با معطوف ساختن توجهات خود به دانشجويان و آموزش عالي كشور به عنوان نيروي مولد، متخصص و ماهر و همچنين پتانسيل ذاتي براي آباداني ايران عزيز اسلامي طي تفاهمنامههايي با وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دانشگاه آزاد اسلامي، دانشگاه علمي و كاربردي، مراكز فني و حرفهاي گام موثري براي توانمندسازي دانشجويان شهريهپرداز از طريق پرداخت تسهيلات قرضالحسنه دانشجويي برداشته است.
مدیرعامل بانک پارسیان:
سرمایههای انسانی مهمترین تکیهگاه تولید ثروت و رفاه در آینده ایران است
دکتر پرویزیان در مراسم رونمایی ازشبکه عرضه توکن بر بستر بلاکچین گفت: نیروی فکری و توان و ظرفیتهای اندیشهای بسیار خوبی درکشور وجود دارد که به رشد و توسعه اقتصادی کشور کمک میکند و این بستر نیز حاصل این ظرفیت علمی است.
در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری پول مجازی ققنوس که به میزبانی چهار بانک ایرانی به منظور عرضه توکن با پشتوانه طلا بر بستر بلاکچین رونمایی شد، دکتر کورش پرویزیان گفت: ما باید روندهای تغییر در اقتصاد فعلی دنیا را بهتر درک کرده و به آن سمت حرکت کنیم و در این زمینه لازم است که اندیشمندان و همکاران شبکه بانکی و همکاران حوزه آی تی و شرکت هایی که در این زمینه در حال فعالیت هستند، پیشگام حرکت جدید شبکه ققنوس و رشد بانکداری نوین برای اثرگذاری بهتر بر آینده شبکه بانکی و صنعت بانکداری کشور باشند.
وی ادامه داد: برای تولید ثروت دیگر نمیتوان به منابع قدیمی و سنتی اتکا داشت و در کنار آنها لازم است که برای تولید ثروت و رفاه، به ظرفیت بالای سرمایه انسانی و نیروی فکری که در جامعه وجود دارد توجه کنیم و باید این ظرفیت را جستجو کنیم و آیندهای بهتر از گذشته داشته باشیم.
وی تصریح کرد: سپیدنامه ققنوس که در اساطیر ایران، مصر، یونان و چین وجود دارد، میتواند یک تمدن جدید محسوب شود که بتواند به اقتصاد ملی در کنار حاکمیت کمک کند.
ولیالله فاطمی، مدیرعامل ققنوس با اشاره به ویژگیهای این بستر، گفت: بستر «ققنوس» به عنوان پلتفرم اقتصاد دیجیتال با کمک بانکهای ملت، ملی، پاسارگاد و پارسیان و هلدینگهای فناوری اطلاعات این بانکها تولید شده و زمینه عرضه توکن به صورت گسترده برای انواع داراییها را فراهم میکند.
وی با بیان اینکه توکن اولیه بر اساس طلا صادر میشود، اظهارکرد: هدف اصلی ما توکنایز کردن داراییهای ملکی به ویژه اموال مازاد بانکها است که در فاز بعدی سایر داراییهای پولی و سرمایهای را در برمیگیرد.
فاطمی افزود: دغدغه اقتصاددانان این است که اگر داراییهای منجمد قابلیت نقدپذیری پیدا کنند، باعث ایجاد تورم خواهد شد، اما در صورتی که این نقدپذیری در مسیر تولید قرار گیرد، هم ایجاد ارزش افزوده ملی کرده و هم دغدغه اقتصاددانان را برطرف میکند.