مازیار بیگلو دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودروی ایران با اعلام اینکه کمک ۴ هزار میلیارد تومانی دولت به قطعه‌سازان به مرحله اجرا رسیده است، اظهار داشت: با تعاملات صورت گرفته میان قطعه‌سازان و خودروسازان به همراه بانک‌های عامل قرار است پرداخت این تسهیلات در اسرع وقت صورت گیرد. وی با بیان اینکه لیست […]

مازیار بیگلو دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودروی ایران با اعلام اینکه کمک ۴ هزار میلیارد تومانی دولت به قطعه‌سازان به مرحله اجرا رسیده است، اظهار داشت: با تعاملات صورت گرفته میان قطعه‌سازان و خودروسازان به همراه بانک‌های عامل قرار است پرداخت این تسهیلات در اسرع وقت صورت گیرد. وی با بیان اینکه لیست قطعه سازان از طریق خودروسازان با نظارت انجمن قطعه‌سازان به بانک‌های عامل ارسال شده است، افزود: خوشبختانه این تسهیلات قرار است به صورت مستقیم در اختیار قطعه سازان قرار گیرد که این موضوع یک نکته مهم به شمار می‌آید. مازیار بیگلو با اعلام اینکه انتظار می‌رود با همکاری بانک‌های عامل کمک مالی تا پایان بهمن ماه به قطعه‌سازان پرداخت شود، تصریح کرد: علاوه بر این کمک ۸۷۰ میلیون یورویی نیز قرار بود در اختیار قطعه‌سازان قرار گیرد.

احتمال تغییر در نوع توزیع گوشت‌های تنظیم بازار

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تغییر در نحوه توزیع گوشت تنظیم بازاری در دولت در دست بررسی است، گفت: با گران فروشان نهاده‌های دامی به شدت برخورد خواهد شد. مرتضی رضایی با اشاره به اینکه وقتی یک کالا دو نرخ داشته باشد طبیعی است که برای آن ایجاد صف شود، گفت: این صف به معنی وجود قحطی نیست. با این حال ما معتقدیم که سیستم توزیع گوشت‌های تنظیم بازاری باید تغییر کند. وی افزود: این احتمال وجود دارد که گوشت‌های تنظیم بازاری قبل از عرضه عمومی در فروشگاه‌ها به صورت سبد کالا یا کارت در دهک‌های پائین به صورت هدفمند توزیع شود. رضایی گفت: ۲۰ هزار تن گوشت منجمد گوسفندی در بنادر در حال ترخیص است ضمن اینکه گوشت گرم نیز از استرالیا و آسیای میانه وارد می‌شود.

ظرفیت تولید برق کشور ۱۶.۵ درصد افزایش یافت

معاون امور برق و انرژی وزیر نیرو گفت: ابتدای انقلاب اسلامی ظرفیت نصب شده برق ۷ هزار و ۲۴ مگاوات بود که اکنون از ۸۰ هزار و ۳۰۰ مگاوات عبور کرده ایم و نشان از رشد ۱۶.۵ درصدی ظرفیت تولید دارد.
همایون حائری گفت: مقایسه صنعت برق در شرایط کنونی نسبت به ابتدای انقلاب نشان دهنده رشد و توسعه این صنعت است، به این ترتیب که ظرفیت نصب شده برق در ابتدای انقلاب ۷ هزار و ۲۴ مگاوات بود که اکنون ظرفیت ۸۰ هزار و ۳۰۰ مگاواتی را نیز رد کرده‌ایم که نشان از رشد ۱۶.۵ درصدی این حوزه دارد.
معاون امور برق و انرژی وزیر نیرو ادامه داد: پیک مصرف برق در ابتدای انقلاب اسلامی ۳ هزار و ۴۸۰ مگاوات بود که اکنون به ۵۷.۹۷ مگاوات رسیده است.

افزایش ۲ برابری قیمت طلای سرخ در بازار

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: امسال قیمت زعفران نسبت به مدت مشابه سال قبل تحت تاثیر شرایط اقتصادی و تورم حاکم بر بازار، ۲ برابر رشد داشته است.غلامرضا میری، با بیان اینکه قیمت زعفران در بازار به ثبات رسیده است، اظهار کرد: هم اکنون حداقل نرخ هر کیلو طلای سرخ ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار و حداکثر ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است. وی از رکود حاکم بر بازار زعفران خبر داد و گفت: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه و کاهش قدرت خرید خانوار، تقاضای چندانی برای خرید در بازار وجود ندارد چرا که مصرف کنندگان به زعفران به عنوان کالای لوکس نگاه می‌کنند، درحالیکه زعفران یک داروی گیاهی به شمار می‌رود.وی گفت: خرید توافقی زعفران از سوی سازمان مرکزی تعاون روستایی متوقف شده است.

 

تولید روزانه ۵۰۰ هزار مترمربع شیشه در کشور

رئیس اتحادیه شیشه و آینه تهران، تولید روزانه شیشه و آینه را ۵۰۰ هزار مترمربع دانست و از صادرات ۴۰ درصدی این صنعت به کشور‌های اروپایی خبر داد.
محمدعلی قنبری، با اشاره به تولید روزانه ۵۰۰ هزار مترمربع شیشه و آینه در کشور، از صادرات ۴۰ درصدی محصولات این صنعت به کشور‌هایی همچون خلیج فارس، آسیای میانه، ترکیه و حتی اروپا خبر داد. رئیس اتحادیه شیشه و آئینه تهران میزان اشتغالزایی این صنعت را مطلوب دانست و یادآوری کرد: حدود ۹ کارخانه شیشه فلوت در شهر‌های مختلف کشور از جمله ساوه، مراغه، قزوین، یزد، آذربایجان و مشهد در حال فعالیت هستند.
قنبری در پایان گفت: نیاز به مصرف شیشه دائمی است از اینرو این صنعت تعطیلی ندارد، هم اکنون مشکلی از لحاظ تولید و قیمت نداریم.