وزیر راه و شهرسازی گفت: در نخستین روزهای دهه فجر، پروژه احداث آزادراه کرمانشاه-بیستون-حمیل که بخش مهمی از کریدور ترانزیتی کشور را تشکیل می‌دهد را با مشارکت بخش خصوصی آغاز می‌کنیم. به گزارش جمله و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی، وزیر  راه و شهرسازی در مراسم کلنگ‌زنی آزادراه کرمانشاه-بیستون-حمیل، […]

وزیر راه و شهرسازی گفت: در نخستین روزهای دهه فجر، پروژه احداث آزادراه کرمانشاه-بیستون-حمیل که بخش مهمی از کریدور ترانزیتی کشور را تشکیل می‌دهد را با مشارکت بخش خصوصی آغاز می‌کنیم.

به گزارش جمله و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی، وزیر  راه و شهرسازی در مراسم کلنگ‌زنی آزادراه کرمانشاه-بیستون-حمیل، ضمن گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و یاد و خاطره شهدا، گفت: خدا را شاکریم که همه ما لباس خدمت به این مردم نجیب را به تن داریم. از خداوند می‌خواهیم به ما توفیق دهد که همواره خدماتی که شایسته و بایسته این ملت است را ارائه کنیم و با پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای کشور، موجبات ناامیدی و یاس دشمن، شادمانی و رضایت مردم و کسب رضای خداوند متعال را فراهم کنیم.

اسلامی ضمن تشکر از استاندار کرمانشاه، نمایندگان این استان، مسئولان استانی و فرماندهان نظامی و انتظامی، به پروژه احداث آزادراه کرمانشاه-بیستون-حمیل اشاره کرد و افزود: امروز، روز میمون و مبارکی است. در نخستین روزهای دهه فجر، یک پروژه با اهمیت که بخش مهمی از کریدور ترانزیتی کشور را تشکیل می‌دهد را با مشارکت بخش خصوصی آغاز می‌کنیم.

وی ادامه داد: پروژه‌های زیرساختی امید آفرینند و به روند توسعه شتاب می‌بخشند. در شرایط کنونی کشور نیاز داریم که به صورت پیوسته حضور بخش خصوصی را در پروژه‌های زیرساختی کشور تسهیل کنیم، امیدواریم در این پروژه نیز سرمایه‌گذار بخش خصوصی با توجه به تجارب و امکاناتی که در اختیار دارد و همچنین امکاناتی که با استفاده از تسهیلات مالی تامین می‌کند، پروژه را به سرعت پیش ببرد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه امروز احداث ۱۰۵ کیلومتر از این آزادراه ۱۴۱ کیلومتری با برآورد اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومان کلنگ می‌خورد، گفت: کل اعتبار این پروژه ۱۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است. تمام زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی از بخش خصوصی پشتیبانی خواهند کرد تا این پروژه با سرعت پیش برود.

اسلامی در ادامه توسعه راه‌آهن در استان کرمانشاه را مهم توصیف کرد و افزود: در تلاش هستیم برای تامین منابع مالی توسعه راه‌آهن از فرصتی که کنسرسیوم بانک‌ها فراهم کرده‌اند، استفاده کنیم.

وی از اعلام آمادگی بانک‌ها برای تامین ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه خبر داد و گفت: چه برای تامین مالی توسعه راه‌آهن و چه برای پیشبرد پروژه احداث آزادراه کرمانشاه-بیستون-حمیل می‌توان از این فرصت استفاده کرد.

این عضو کابینه تدبیر و امید اتصال اتوبان و آزادراه به مرز خسروی را از الزامات احداث کریدور حرم تا حرم بر شمرد و گفت: در سفری که اخیرا به سوریه داشتم، بحث تسهیل ترانزیت میان سه کشور ایران، عراق و سوریه مطرح شد. آزادراه کرمانشاه-بیستون-حمیل بخشی کلیدی از این کریدور به حساب می‌آید. این آزادراه در مراسم اربعین نیز می‌تواند تردد مردم را تسهیل کند.

اسلامی تاسیس اداره کل راه‌آهن استان کرمانشاه را در دستور کار وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد و ادامه داد: برای این استان اداره مستقل راه‌آهن پیش‌بینی شده که تاسیس آن در روند تصویب قرار دارد.

وزیر راه و شهرسازی به بهره‌برداری از ۱۰۰۰ واحد مسکن مهر در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: نیاز است که اداره کل راه و شهرسازی به شکل جدی در بحث بازآفرینی شهری با استانداری کرمانشاه تعامل داشته باشد. قسط اول سرمایه بازآفرینی شهری استان تخصیص داده شده است. این سرمایه باید صرف توسعه مسکن و شکل گیری کسب و کار در بافت فرسوده شود. سرمایه گذاری در سایر موارد باید در پرتو این دو فعالیت شکل بگیرد.

 

طی حکمی از سوی وزیر راه و شهرسازی انجام شد

انتصاب مشاور جدید وزیر راه و شهرسازی

در امور بانوان و خانواده

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی مهری صفری طی حکمی از سوی محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی به عنوان مشاور وزیر در امور بانوان و خانواده منصوب شد.

در متن حکم آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمند سرکار عالی به موجب این حکم به عنوان مشاور وزیر در امور بانوان و خانواده منصوب می‌شوید.

در ادامه ذکر شده: با عنایت به نقش مهم و برجسته وزارت راه و شهرسازی در رسیدن به اهداف برنامه ششم توسعه و با توجه به اهمیت و جایگاه بانوان و خانواده در مأموریت‌های وزارت متبوع، انتظار می‌رود با بهره‌گیری از اتمام ظرفیت‌های موجود در ستاد و سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه بتوانید برنامه‌ها و سیاست‌های اجرایی را در راستای اهداف و مآموریت‌های وزارت راه و شهرسازی با اولویت موارد زیر به انجام رسانید:

۱- تشکیل حلقه‌های هم‌اندیشی با حضور صاحب‌نظران و متخصصان به منظور بررسی مسائل زنان و خانواده در حوزه‌ راه و شهرسازی

۲- تمهید زمینه‌های مطالعاتی و برنامه‌ریزی جهت ارتقای وضعیت فرهنگی، اجتماعی در حوزه امور بانوان و خانواده.

۳- ایجاد شبکه اطلاعاتی و ارتباطی به منظور دستیابی به سیاست‌های توان‌افزایی مرتبط با امور بانوان و خانواده.

۴- ظرفیت‌سازی و شناسایی بانوان توانمند وزارت متبوع جهت استفاده و بکارگیری آنان در سطوح گوناگون مدیریتی.

۵- پیشنهاد قوانین و لوایح حمایتی متناسب با وضعیت زنان و خانواده و تلاش به منظور ظرفیت‌سازی و هم‌افزایی، جریان سازی و تصمیم‌گیری در حوزه زنان و خانواده.

۶- تلاش در راستای جذب حمایت‌های قانونی به منظور توسعه و ساماندهی فعالیت‌های زنان

۷- همکاری جهت تهیه و تدوین شاخص‌های لازم به منظور طراحی الگوی اسلامی – ایرانی حوزه بانوان و خانواده.