سید محمد مجتبی حسینی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیامی را برای سی‌و‌هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر صادر کرد. در پیام معاون هنری چنین آمده است: «تئاتر، کهن الگوی روزآمدی است که دقیقه‌های دغدغه‌ی انسان را زیسته است و به افسون فنون و تمایز ضمیر، شکل دیگری برای جهان آرزومند است. اندوه انسان […]

سید محمد مجتبی حسینی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیامی را برای سی‌و‌هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر صادر کرد. در پیام معاون هنری چنین آمده است:
«تئاتر، کهن الگوی روزآمدی است که دقیقه‌های دغدغه‌ی انسان را زیسته است و به افسون فنون و تمایز ضمیر، شکل دیگری برای جهان آرزومند است. اندوه انسان معاصر اگر «شرنگ» «یخرجونهم من النور إلی الظلمات» باشد، تئاتر، «نوشداروی» «یخرجهم من الظلمات الی النور» است. انقلاب اسلامی ایران، مشرب هنر و مشهد هنرمندانی است که به هیئت ابراهیم، در آتش نمرود قد کشیدند و به مثابه‌ی هارون، فریادی بر فرق فرعون شدند.
جشنواره‌ تئاتر فجر، بازخوانی باورها و بازآفرینی صحنه‌ای است که مردمانش متولد اندیشه و زاده‌ اراده خویشند و نشان و نشاط اکنون تئاتر، مرهون جان‌هایی است که جهان را در آیینه‌ نمایش زیباتر، آرزو کرده‌اند.
جشن چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و سی و هفتمین جشنواره تئاتر فجر به تبرک و تیمّن تعمیم تجربه و تکثیر تخصص سرمایه‌های انسانی، زمان آگاهی تولیدها و بازتولیدهای نمایشی، پذیرش نقش اجتماعی تئاتر و تکریم اهتمام و وجوب حقوق بخش غیردولتی، خوش فرجامی پیش‌بینی شده‌ای است که بر آن ناهمواری‌های بسیاری به همواری و رنج‌های گرانی به گنج بدل شده است.
شادمانی شریف پیش رو را بهانه می‌کنم و با طرح این اعتقاد که همداستانی خردمندانه‌ اصحاب ارجمند تئاتر با سیاست‌های آفرینشی و رویکردهای صیانت از تئاتر، توسعه و تسری اجتماعی تئاتر را به دنبال خواهد داشت، چشم انتظار رویکردهای اندیشه ورز و تولیدات تعقل آفرین در این حوزه باقی خواهم ماند که قطعاً همیّت و غیرت هنرمندان، رخصت حضور به گیشه اندیشان نخواهد داد. ایمان دارم سرسپردگی متولیان تئاتر به خدمت و دل سپردگی هنرمندان تئاتر به تکالیف شهروندی این حوزه، آبادی امروز و آبادانی فردا را رقم خواهد زد. زنده و زایا بودن تئاتر این روزگار را آرزو می‌کنم و در اندیشه‌ام این کاروان به سلامت و صبر از صحاری پیش روی بگذرد و به مقصد بنشیند».