در نشست کارگروه مزد شورای عالی کار آخرین قیمتهای اقلام سبد معیشت خانوار بررسی شد و در نهایت با توافق شرکای اجتماعی هزینه ماهیانه معیشت یک خانوار کارگری با میانگین جمعیت ۳.۳ نفر۳ میلیون و ۷۵۹ هزار و ٢٠٠ تومان تعیین شد. علی خدایی عضو کارگری شورای عالی کار این عدد، رقم میزان دستمزد نبوده […]
در نشست کارگروه مزد شورای عالی کار آخرین قیمتهای اقلام سبد معیشت خانوار بررسی شد و در نهایت با توافق شرکای اجتماعی هزینه ماهیانه معیشت یک خانوار کارگری با میانگین جمعیت ۳.۳ نفر۳ میلیون و ۷۵۹ هزار و ٢٠٠ تومان تعیین شد.
علی خدایی عضو کارگری شورای عالی کار این عدد، رقم میزان دستمزد نبوده بلکه به عنوان ورودی مذاکرات مزدی به استناد بند ۲ ماده ۴۱ قانون کار مدنظر قرار می گیرد..
به گفته خدایی، هزینه خانوار در طی یک سال گذشته بالغ بر یک میلیون و ۸۰ هزار تومان در ماه افزایش داشته است.
دستمزد ٩٨ کارگران در دستور کار جلسات شورای عالی کار قرار گرفته است و پس از مذاکرات نمایندگان کارگری، کارفرمایی و دولت تا پایان اسفند میزان افزایش دستمزد سال آینده نهایی میشود.
توزیع گسترده برنج، روغن و تخممرغ با قیمت مصوب
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: برای تأمین نهادههای دامی مورد نیاز امسال هفتونیم میلیون تن ذرت به کشور وارد شده است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: برای تأمین نهادههای دامی مورد نیاز امسال هفتونیم میلیون تن ذرت به کشور وارد شده است. وی گفت: آمار تولید جوجه یکروزه در دی ماه امسال ۱۲۱میلیون قطعه است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۷میلیون قطعه افزایش یافته است. وی گفت: واردات دام زنده بر قیمت گوشت قرمز تأثیر خواهد داشت. مدیرکل تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت هم گفت: برنج وارداتی، روغننباتی و تخممرغ بهوفور با قیمت مصوب در کشور در حال توزیع است. محمدرضا کلامی ابراز کرد: واردات دام مولد و کشتاری برای افزایش تولید و تنظیم بازار گوشت قرمز صورت گرفته است.
دولت دستوپای بورس انرژی را نبندد
نایب رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی گفت: برای موفقیت بورس انرژی باید موانع و ضوابط زاید را از بخش خصوصی برداشت و یک خط اعتباری برای آنها ایجاد کرد.
رضا پایدار گفت: ضوابط بیهوده مانع فعالیت مناسب بورس انرژی است و دست و پای خریدار انرژی را می بندد.
نایب رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به سهم اندک (۱۶درصدی) بخش خصوصی در مدیریت سبد اقتصادی کشور گفت: باید به بخش خصوصی اعتماد کرد، باید مثل همه کشوها خط اعتباری به بخش خصوصی داد و با این کار شاید حتی بتوانیم بازار سلف را که مغفول مانده در بورس انرژی فعال کنیم. پایدار افزود: اگر اجازه تاسیس و فعالیت پالایشگاه های کوچک را بدهند و پالایشگاهها را به بخش خصوصی واگذار کنند می توانیم نیازهای هیدروکربنی ۱۵ کشور منطقه را به آسانی تامین کنیم.
عرضه اینترنتی گوشت، دست دلالان را کوتاه میکند
رئیس شورای تامین دام کشور، با اشاره به اینکه عرضه اینترنتی گوشت، دست واسطهگران و دلالان را کوتاه میکند، اظهار کرد: با توجه به آنکه شبکه توزیع گوشت مشکلات خاص خود را دارد، از این رو فروش اینترنتی گوشت جهت کوتاه شدن دست دلالان و ارائه خدمات به شهروندان آغاز شده است.
وی افزود: اختلاف چشمگیر قیمت گوشت وارداتی با داخلی موجب شده است تا واسطههایی در این زمینه ایجاد شود که این امر بر گران فروشی دامن زده است. از این رو مسئولان تنظیم بازار با فروش اینترنتی و کاهش واسطهها در نظر دارند که بازار گوشت را به آرامش برسانند.
پوریان ادامه داد: شهروندان پس از ثبت نام در سایت و دادن آدرس میتوانند کالاهای تنظیم بازار از جمله گوشت قرمز، مرغ و تخم مرغ را سفارش و درب منزل تحویل بگیرند.
سرمایهگذاری ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی در گردشگری
رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور اعلام کرد: ۱۲۰ هزار میلیارد تومان توسط بخش غیردولتی در حوزه احداث و ایجاد زیرساختهای گردشگری در کشور در حال اجراست. علیاصغر مونسان با اشاره به ظرفیتهای گردشگری غرب کشور گفت: برای استانهای غرب کشور بایستی کار تبلیغاتی زیادی انجام شود و پکیجهای ویژهای در نظر گرفت. رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در خصوص ایجاد زیر ساختها در مناطق گردشگری گفت: ایجاد زیرساختها عمدتاً بر دوش بخشهای غیردولتی است اما دولت از محل صندوق توسعه ملی منابع مورد نیاز بخش غیردولتی را تأمین خواهد کرد. معاون رئیس جمهورگفت: باید تلاش کنیم غرب کشور را معرفی کنیم در این صورت اتوماتیک سرمایهگذاری افزایش خواهد یافت.