رئیس اتحادیه شیرینی و شکلات از آرامش و رکود حاکم بر بازار شیرینی خبر داد و گفت: در شرایط کنونی، قنادان در حال تامین و تدارک شیرینی شب عید هستند ولی تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد. وی افزود: با توجه به آنکه امکان ثبت سفارش آرد از طریق سامانه وجود ندارد تا قنادان […]

 

رئیس اتحادیه شیرینی و شکلات از آرامش و رکود حاکم بر بازار شیرینی خبر داد و گفت: در شرایط کنونی، قنادان در حال تامین و تدارک شیرینی شب عید هستند ولی تقاضای چندانی در بازار وجود ندارد.

وی افزود: با توجه به آنکه امکان ثبت سفارش آرد از طریق سامانه وجود ندارد تا قنادان بتوانند آرد مورد نیاز خود را تهیه کنند، بنابراین بازار سیاه بوجود آمده به طوریکه هر کیسه آرد با نرخ ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزارتومان در اختیار صنف قرار می‌گیرد.

بهره‌مند با اشاره به اینکه اتحادیه برنامه‌ای برای افزایش قیمت شیرینی ندارد، بیان کرد: با توجه به آنکه مصرف شیرینی جزو اقلام ضروری خانوار به شمار نمی‌رود، از این رو صلاح نمی‌دانیم که قیمت از رقم کنونی بالاتر رود چرا که این امر منجر به از دست دادن مشتریان خواهد شد.

 

 

تولید ۳۰ درصد پیچ و مهره مورد نیاز در داخل کشور

رئیس اتحادیه پیچ و مهره فروشان، گفت: مصرف سالانه کشور ۱۰۰ هزار تن است که ۳۰ هزار تن از این میزان از طریق تولید داخل تأمین می‌شود.

نورالدین مهری، درباره وضع بازار پیچ و مهره در بازار گفت: هیچ صنفی همانند پیچ و مهره از منظر تیراژ متنوع نیست چرا که هم اکنون ۷ هزار نوع پیچ و مهره در کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه مصرف سالانه کشور ۱۰۰ هزار تن است، گفت: ۷۰ هزار تن از این میزان به‌صورت واردات و مابقی از طریق تولید داخل تأمین می‌شود.

مهری تصریح کرد: متأسفانه در بخش تولید، به دلیل نبود همکاری دولت، از ۱۱۵ کارخانه در این بخش، حدود ۴۰ تا ۴۵ کارخانه مشغول به فعالیت‌اند که البته این حوزه کفاف تولید داخل را نمی‌دهد و مجبوریم وارد کنیم.

 

 

صنعت چوب راکد است

رئیس اتحادیه فروشندگان چوب و تخته با بیان اینکه بازار چوب راکد است، گفت: به دلیل کاهش واردات در تأمین مواد اولیه در مضیقه هستیم و رکود بر بازار حاکم است.

اسماعیل الهیان، با بیان اینکه بازار چوب راکد است، گفت: به دلیل کاهش واردات در تأمین مواد اولیه در مضیقه هستیم و رکود بر بازار حاکم است.

رئیس اتحادیه فروشندگان چوب و تخته ادامه داد: برخورداری از ماشین آلات روز دنیا از دیگر ضروریاتی است که با تکیه بر آن می‌توان از ظرفیت‌های بالقوه صنعت چوب موجود در این مرز و بوم بهره‌مند شد.

وی تصریح کرد: استفاده از چوب از قدمت و تاریخ بسیار قابل توجهی برخوردار است و این موضوع در ارتباط با کشوری همچون ایران که به تمدن و تاریخی  کهن شهره است، مصداق پیدا می‌کند.

 

 

کاهش ۱۴ درصدی معاملات اجاره در کل کشور

رئیس اتحادیه املاک استان تهران گفت: معاملات مسکن در استان تهران ۲۴ درصد و میزان معاملات اجاره در کشور ۱۴ درصد کاهش داشته است.

مصطفی قلی‌خسروی با اشاره به کاهش ۴ درصدی کل معاملات بخش مسکن اظهار کرد: از ابتدای سال تا به امروز در بخش مبایعه نامه ۷ درصد و میزان معاملات اجاره در کشور ۱۴ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: کل قرارداد‌های مسکن در استان تهران ۲۴ درصد کاهش یافته و در بخش مبایعه نامه شاهد کاهش ۳۱ درصدی معاملات بوده‌ایم.

قلی‌خسروی گفت: میزان قرارداد‌های اجاره نیز در استان تهران ۱۶ درصد کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه املاک استان تهران بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود معاملات مسکن تا پایان سال به همین روال ادامه یابد و رونق گرفتن بازار مسکن نیازمند تثبیت بازار ارز و سکه است.

 

 

افزایش ۲۰۰ برابری مواد اولیه صنعت لوازم خانگی

دبیر صنایع لوازم خانگی ایران در حاشیه کنفرانس تولید و بازار لوازم خانگی اظهار کرد: در حالیکه در سال ۹۶، قیمت مواد اولیه لوازم خانگی تا ۲۰۰ برابر رشد قیمتی داشت اما دولت تنها با افزایش ۹.۶ درصدی قیمت ها موافقت کرد.

انصاری گفت: صنعت لوازم خانگی چند سالی است که با رکود مواجه شده است. تولیدکنندگان با چالش‌های ایجاد شده بر اثر گرانی نمی توانند آنطور که باید کار کنند.

وی گفت: در حالیکه در سال ۹۶، قیمت مواد اولیه لوازم خانگی تا ۲۰۰ برابر رشد قیمتی داشت اما دولت تنها با افزایش ۹.۶ درصدی قیمت ها موافقت کرد.

انصاری افزود: کیفیت سازی در صنعت لوازم خانگی و خدمات پس از فروش در اولویت کار قرار گرفته است، حدود ۱۰ سال است که با  آموزش‌های لازم درصدد تقویت ۲ اولویت فوق هستیم.