مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه رقابت ناسالم و بی‌توجهی بعضی موسسات پولی و بانک‌ها در رعایت نرخ سود سپرده‌ها، موجب افزایش برخی انتظارات غیرقانونی شده، تاکید کرد: ما به بخشنامه‌های بانک مرکزی پایبندیم و زیر بار نرخ سود غیرقانونی نخواهیم رفت. حجت‌اله صیدی گفت: مسئله نرخ غیرقانونی سود، سلاحی است که متاسفانه […]

 

مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه رقابت ناسالم و بی‌توجهی بعضی موسسات پولی و بانک‌ها در رعایت نرخ سود سپرده‌ها، موجب افزایش برخی انتظارات غیرقانونی شده، تاکید کرد: ما به بخشنامه‌های بانک مرکزی پایبندیم و زیر بار نرخ سود غیرقانونی نخواهیم رفت.

حجت‌اله صیدی گفت: مسئله نرخ غیرقانونی سود، سلاحی است که متاسفانه برخی برای وادار کردن بانک صادرات ایران به انجام خطا مورد استفاده قرار می‌دهند که این بانک در راستای رعایت مقررات، در مقابل آن ایستادگی خواهد کرد و البته رعایت همین موضوع، رمز بهبود منابع و سلامت اعتباری بانک نیز بوده است.

صیدی گفت: تلاش داریم با کیفیت بهتر خدمات، سرعت بیشتر و حرفه‌ای عمل کردن در ارائه راه حل برای دغدغه‌های مالی مشتری، بانک مطلوب برای مردم کشور باشیم.

وی همچنین از آماده شدن اپلیکیشن «صاپ» خبر داد و افزود: این اپلیکیشن بر اساس آخرین دستاوردهای بانکداری الکترونیک تهیه و ارائه شده که خدمات نوین و متنوعی را به مشتریان نظام بانکی عرضه خواهد کرد.

صیدی ضمن اشاره به این نکته که بانک صادرات ایران در جهت حمایت از صنایع مختلف کشور خود را مسئول می‌داند و این روند با جدیت در تسریع اعطای تسهیلات دنبال می‌شود، گفت: با بازنگری در فرآیندها و ساز وکارها از ابتدای سال جاری برای رسیدگی به پرونده‌های اعتباری در مدت زمان کمتر از یک هفته،  توجه ویژه‌ای صورت گرفته و بانک صادرات ایران در کمترین زمان به تمامی تقاضای‌های ارسال شده پاسخ مناسب داده است.

وی گفت: این بانک همچنان یکی از بانک‌های اثرگذار در نظام بانکی کشور است و نقش مهمی دارد. هر جا مشکل پولی و بانکی و اعتباری پیش آمده به داد نظام بانکی رسیده و اکنون ٢٠٠ هزار میلیارد تومان دارایی دارد و بر همین اساس در تحلیل‌های موجود، همچنان به عنوان یک بانک امن و قابل اطمینان برای سرمایه‌گذاری مطرح است و این دستاورد نتیجه زحمات سرمایه‌های انسانی توانمند با ذهن‌ها و اراده‌های بزرگ است.

صیدی با یادآوری این نکته که دنیا رقابتی است و انحصار در حال از بین رفتن است، گفت: نظام لیبرال دموکراسی اوایل قرن بیستم تعدیل شده و در نهایت تلفیقی از نظام‌های اقتصادی دنیا به عنوان گزینه‌ مطلوب‌تر برای فعالیت عموم مردم جهان مورد توجه قرار گرفته و در قرن بیست و یکم هیچ‌کس در فضای انحصار کار نمی‌کند از این رو عرصه رقابت بانکداری باید به عنوان یک مزیت دیده شود و در این راه باید به ابزارهای رقابت مجهز شد.

 

۹ استارت‌آپ به سرمايه‌گذاران معرفي شدند

به همت شتاب‌دهنده “نوين‌‌تک” و به منظور ايجاد فرصت‌هاي توسعه کسب و کارهاي نوپا دومين رويداد “Demo Day” اين شرکت برگزار و تيم‌هاي راه يافته به چرخه دوم شتاب‌دهنده نوين‌‌تک براي جذب سرمايه، در مقابل سرمايه‌گذاران به ارائه کسب و کار خود پرداختند.

در اين مراسم که با حضور مهندس صدرهاشمي‌نژاد بنيانگذار اين بانک، رئيس و اعضاي هيات مديره شرکت پرداخت نوين و شماري از سرمايه‌گذاران حقيقي و حقوقي برگزار شد ۹ تيم استارتاپي که از سال پيش در شتاب‌دهنده نوين‌‌تک مستقر و به فعاليت پرداخته‌اند به سرمايه‌گذاران معرفي شدند.

محمدرضا قبادي مديرعامل شتاب‌دهنده نوين‌‌تک در مراسم ارائه استارت‌آپ‌هاي چرخه دوم به سرمايه‌گذاران گفت: چرخه اول شتاب دهنده نوين‌تک از آبان ۹۶ آغاز شد و تا پايان خرداد ۹۷ ادامه داشت و از مرداد ماه ۹۷ وارد چرخه دوم شتابدهنده شديم. وي افزود: کسب و کارهايي که امروز خود را معرفي مي‌کنند از ميان بيش از ۲۱۰۰ ايده و تيم انتخاب شده‌اند که بعد از چند مرحله بررسي و ارزيابي، ۹ تيم به چرخه دوم راه يافته و امروز با عبور از چالش‌هاي متعدد به مرحله ارائه به سرمايه‌گذاران رسيده‌اند.

در ادامه اين مراسم تيم‌هاي “آوافيکس” پلتفرم درخواست تعميرکار لوازم ديجيتال در محل، “ارتبات” سرويس ارتباط با مشتريان بر مبناي هوش مصنوعي، “اپتيت” پلتفرم تناسب اندام، “مقوا” پلتفرم بازار چاپ، “آي کَتِل” پلتفرم پايش هوشمند سلامت دام بر مبناي اينترنت اشياء، “کلينيکت”، پلتفرم ارتباط با مشتريان کلينيک هاي پوست، مو و زيبايي، “ويلا هاب”، پلتفرم تجميع کننده اقامتگاه‌ها، “نئولايز”، پلتفرم تحليل شبکه‌هاي اجتماعي و “رَبيت” پلتفرم جمع‌آوري داده، آناليز و مصور سازي اطلاعات، به معرفي کسب و کار خود به سرمايه‌گذاران پرداختند.

پس از پايان مراسم فرصتي فراهم شد که صاحبان ايده‌ها به گفت‌وگوي مستقيم با سرمايه‌گذاران و نيز مديران ارشد بانک اقتصادنوين بپردازند و از نزديک جزئيات مدل کسب و کار خود را مطرح نمايند.

گفتني است شتاب‌دهنده نوين‌‌تک از شرکت‌هاي زيرمجموعه شرکت پرداخت نوين آرين از گروه اقتصادنوين است که به توسعه استارت‌آپ‌ها در چهار حوزه تجارت ‌الکترونيک، تکنولوژي‌‍‌هاي مالي، اينترنت اشياء و بازي‌سازي مي‌پردازد. نوين‌‌تک با در اختيار قراردادن فضاي کار اشتراکي، سرمايه اوليه ، شبکه‌اي از مشاوران کسب‌ و کار، کارآفرينان و سرمايه‌گذاران و با برگزاري کارگاه‌ها و رويدادهاي آموزشي در حوزه کارآفريني، از تيم‌هاي نوپا تا رسيدن به مرحله جذب سرمايه و ورود به بازار حمايت مي‌کند.