وزیر راه وشهرسازی آشیانه شماره ۲ هواپیمای جمهوری اسلامی ایران(هما) در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی را افتتاح كرد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی آشیانه شماره ۲ هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران(هما) افتتاح شد. این آشیانه كه در مساحت ۷ هزارو ۶۵۰ مترمربع احداث شده […]

وزیر راه وشهرسازی آشیانه شماره ۲ هواپیمای جمهوری اسلامی ایران(هما) در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی را افتتاح كرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی آشیانه شماره ۲ هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران(هما) افتتاح شد.
این آشیانه كه در مساحت ۷ هزارو ۶۵۰ مترمربع احداث شده یكی از ۲ آشیانه هما در شهر فرودگاهی امام خمینی است.
این آشیانه امكان انجام تعمیرات سبك بر روی هواپیماهای هما و سایر شركت‌های هواپیمایی را فراهم می‌كند.
گفتنی است آشیانه شماره یك هواپیمایی جمهوری اسلامی نیز مراحل پایانی احداث خود را سپری می‌كند و با افتتاح آن امكان تعمیرات سنگین‌ترین هواپیماهای هما مانند ایرباس A۳۳۰ فراهم خواهد شد.
با افتتاح آشیانه شماره ۲ هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اكنون به غیر از فرودگاه مهرآباد در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی نیز دارای آشیانه تخصصی تعمیر و نگهداری هواپیما است.

افزایش توان فنی و مهندسی «هما» با افتتاح آشیانه تعمیر و نگهداری
محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برنامه بلندمدت برای افزایش ظرفیت حمل مسافر در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: افتتاح آشیانه تعمیر و نگهداری هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در این فرودگاه در راستای افزایش توان فنی و مهندسی و بالا بردن ظرفیت فرودگاه است.
محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه افتتاح آشیانه شماره ۲ هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، ضمن تسلیت شهادت تعدادی از پاسداران در حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان و تبریک ایام دهه فجر، گفت: امروز شاهد بهره برداری از اولین آشیانه تعمیر و نگهداری هواپیمای جمهوری اسلامی ایران در فرودگاه حضرت امام هستیم.
اسلامی با اشاره به هدف گذاری بلند مدت برای فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) گفت: این فرودگاه با حداقل ظرفیت ۲۰ میلیون مسافر در سال فعالیت خواهد کرد و ایجاد این ظرفیت در برنامه پنجساله هفتم توسعه محقق می‌شود.
وی ادامه داد: به همین جهت نیاز است که شرکت‌های بزرگ مانند هما، امکانات پشتیبانی از هواپیماهای خود را در این فرودگاه ایجاد کنند و این آشیانه درهمین راستا ایجاد شده است.
وزیر راه و شهرسازی به زمان‌بر شدن احداث این آشیانه اشاره داشت و گفت: این اتفاق به دلیل شرایط خاص مالی هما رخ داده است اما به هر صورت با توجه به همه شرایط امروز هما توانسته است این آشیانه را به بهره‌برداری برساند.
وی در ادامه به بازدید خود از ترمینال سلام اشاره و تصریح کرد: امروز شاهد تست سرد ترمینال سلام بودیم. این ترمینال با ظرفیت ۵ میلیون مسافر در سال در بهار ۹۸ برای مردم شریف ایران قابل استفاده خواهد بود.
اسلامی با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی برای آغاز بهره برداری از این ترمینال، گفت: پس از انجام تست گرم که حدود ۴۰ روز آینده انجام خواهد شد، در اواسط بهار امکان بهره‌برداری آزمایشی از ترمینال محقق می‌شود.

افتتاح ترمینال سلام در بهار ۹۸
ترمینال سلام وزیر راه و شهرسازی از افتتاح ترمینال سلام در بهار ۹۸ خبر داد.
محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با حضور در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از ترمینال سلام بازدید کرد.
اسلامی در حاشیه این بازدید در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با اشاره به این که ترمینال مراحل پایانی عملیات اجرایی را سپری می کند، اظهار داشت: ان شاء ا… مردم می توانند در بهار ۹۸ از ترمینال سلام استفاده کنند.
وی ادامه داد: اکنون مراحل تست و آزمون های تجهیزات و تاسیسات و همچنین عملیات تست سرد در حال انجام است. با تکمیل این فرآیند ترمینال برای بهره برداری آزمایشی آماده خواهد شد.

 

شرفبافی اعلام کرد
صرفه‌جویی در هزینه‌های عملیاتی ایران‌ایر
با افتتاح آشیانه در فرودگاه امام خمینی (ره)

فرزانه شرفبافی مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) با اشاره به هزینه‌ای که جابه‌جایی هواپیماها به این شرکت تحمیل می‌کند گفت: پیش از افتتاح این آشیانه در طول سال بیش از ۵۰ تا ۶۰ پرواز برای جابه‌جایی هواپیماها به منظور انجام تعمیرات میان فرودگاه‌های امام خمینی و مهرآباد انجام می‌شد که با افتتاح این آشیانه از تعداد این پروازها کاسته می‌شود.
فرزانه شرفبافی مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) با اشاره به اینکه آشیانه شماره ۲ اولین آشیانه تعمیر و نگهداری این شرکت هواپیمایی در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) است گفت: این آشیانه توانایی پذیرایی از هواپیماهای برد متوسط را داراست و به زودی از آن بهره‌برداری دائمی خواهد شد.
وی به فعالیت هواپیماهای ای تی آر در فرودگاه مهرآباد اشاره کرد و افزود: لازم است یک آشیانه به این هواپیما در فرودگاه مهرآباد اختصاص داده شود بنابراین یکی از آشیانه‌های ایرباس به فرودگاه حضرت امام منتقل خواهد شد.
شرفبافی ادامه داد: برای ساخت این آشیانه زمان و توان زیادی صرف شده است، بحمدالله این آشیانه سه ماه پیش تحویل قطعی شد و تاکنون منتظر نصب امکاناتی مانند سیستم اطفا حریق بودیم که لازم است در آشیانه وجود داشته باشد. اکنون تمامی این امکانات فراهم شده و آشیانه آماده بهره‌برداری است.
شرفبافی با اشاره به ورود یکی از هواپیماهای ایرباس به این آشیانه گفت: این هواپیما همان ایرباس A۳۰۰ با رجیستر آلفابراوو است که تمام شکل‌های آن توسط واحد مهندسی و تعمیرات هما انجام شده است و در عملیات حج بسیار به هما کمک کرد.
وی با اشاره به اینکه هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قدیمی ترین شرکت هواپیمایی است که در فرودگاه امام مستقر شده است گفت: پیش از این تجهیزات مورد نیاز برای تعمیر و نگهداری هواپیما و انبار قطعات در شهر فرودگاهی امام خمینی وجود داشت اما لازم است که تعمیرات در یک فضای مسقف انجام شود به همین دلیل این آشیانه احداث شد.
مدیرعامل هما ادامه داد: در این آشیانه تعمیرات در رده سبک و نیمه‌سنگین انجام می‌شود و این اقدام از جابه‌جایی هواپیماها میان فرودگاه‌های امام خمینی و مهرآباد جلوگیری می‌کند.
شرفبافی با اشاره به هزینه‌ای که جابه‌جایی هواپیماها به این شرکت تحمیل می‌کند گفت: پیش از افتتاح این آشیانه در طول سال بیش از ۵۰ تا ۶۰ پرواز برای جابه‌جایی هواپیماها به منظور انجام تعمیرات میان فرودگاه‌های امام خمینی و مهرآباد انجام می‌شد که با افتتاح این آشیانه از تعداد این پروازها کاسته می‌شود.