آیین افتتاح شبستان حضرت زهرا سلام‌الله علیها حرم کریمه اهل‌بیت(س) در سالروز ولادت دخت نبی مکرم اسلام(ص) با حضور رئیس دفتر مقام معظم رهبری برگزار می‌شود. در این مراسم، ضمن رونمایی از طرح جامع توسعه حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام، روند اجرایی پروژه شبستان حضرت امام علی علیه‌السلام نیز آغاز می‌شود. در این مراسم […]

آیین افتتاح شبستان حضرت زهرا سلام‌الله علیها حرم کریمه اهل‌بیت(س) در سالروز ولادت دخت نبی مکرم اسلام(ص) با حضور رئیس دفتر مقام معظم رهبری برگزار می‌شود. در این مراسم، ضمن رونمایی از طرح جامع توسعه حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام، روند اجرایی پروژه شبستان حضرت امام علی علیه‌السلام نیز آغاز می‌شود. در این مراسم که امروزهفتم اسفند ساعت ۱۶ در محل شبستان حضرت زهرا (س) واقع در طبقه تحتانی صحن امام هادی (ع) برگزار می‌شود، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی گلپایگانی به ایراد سخن می‌پردازد. ارائه گزارش روند اجرایی پروژه شبستان حضرت زهرا (س) توسط مهندس هادی محمودنژاد، معاون اجرایی آستان مقدس کریمه اهل‌بیت(ع) و گزارش طرح جامع توسعه آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س)، توسط محسن بهشتی، معاون عمرانی استانداری قم از دیگر بخش‌های این مراسم است.

جمع‌آوری ۱۲۰ میلیون مترمکعب از روان‌آب‌های پاییز و زمستان سال جاری

مدیرکل منابع طبیعی شمال استان کرمان گفت: امسال به دلیل اینکه از محل صندوق توسعه ملی اعتبارات بیشتری به این کار تعلق گرفته است، سازه‌های آبخیزداری بیشتری ساخته است و این سازه‌ها توانست ۱۲۰ میلیون مترمکعب از روان‌آب‌های پاییزه و زمستانه امسال را مدیریت کند. مهدی رجبی‌زاده گفت: بندهای آبخیزداری پروژه‌هایی هستند که در مسیر رودخانه، دشت و مکان‌هایی از این دست ساخته می‌شوند تا سرعت آب را کم کنند. در نتیجه هنگامی که سرعت حرکت آب کم شد، آب بهتر به سفره‌های آب زیر زمینی نفوذ می‌کند.
وی ادامه داد: امسال به دلیل اینکه از محل صندوق توسعه ملی اعتبارات بیشتری به این کار تعلق گرفته است، سازه‌های آبخیزداری بیشتری ساخته شده است و این سازه‌ها توانست ۱۲۰ میلیون متر مکعب از روان آب‌های پاییزه و زمستانه امسال را مدیریت کند.
وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه بارش‌های امسال مطلوب بوده اما هنوز ۷۰۰ میلیون متر مکعب در آب‌های زیر زمینی کمبود داریم که در صورت تامین این مقدار آب، سفره‌های ما به تعادل خواهند رسید.

 

کمبود ماهی و قیمت فعلی آبزیان
در هرمزگان جای سوال دارد

استاندار هرمزگان گفت: هدف ما این است که از تجربه و ایده های صیادان در راستای رفع مشکل کمبود آبزیان و قیمت ماهی در استان بهره ببریم.
فریدون همتی بیان کرد: در شرایط امروز بازار شیلات هرمزگان با دو مسئله کمبود ماهی و قیمت آبزیان مواجه است.
وی ادامه داد: بیش از ۱۰۰ هزار لنج صیادی و سه هزار قایق دارای مجوز صید در استان هرمزگان هستند. استاندار هرمزگان افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود در هرمزگان، برای جامعه کمبود ماهی و قیمت فعلی آبزیان در این استان، جای سوال است.
همتی تصریح کرد: از جامعه صیادی استان هرمزگان انتظار داریم متناسب با سوخت و دیگر امکاناتی که دریافت می کنند ماهی‌هایی که صید می کنند، وارد بازار شود.