مدیرعامل بانک کشاورزی در همایش سراسری معاونان بهبود تولیدات گیاهی و مدیران باغبانی کشور که در شهر مشهد برگزار شد با اشاره به چهار حوزه دارای اولویت اعلام شده از سوی وزیر جهاد کشاورزی، اعلام کرد: طرحهای اولویتدار بخش کشاورزی بدون هیچ محدودیت اعتباری، مورد پشتیبانی و حمایت بانک کشاورزی قرار میگیرند. روح اله خدارحمی […]
مدیرعامل بانک کشاورزی در همایش سراسری معاونان بهبود تولیدات گیاهی و مدیران باغبانی کشور که در شهر مشهد برگزار شد با اشاره به چهار حوزه دارای اولویت اعلام شده از سوی وزیر جهاد کشاورزی، اعلام کرد: طرحهای اولویتدار بخش کشاورزی بدون هیچ محدودیت اعتباری، مورد پشتیبانی و حمایت بانک کشاورزی قرار میگیرند.
روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی با بیان این مطلب گفت: این چهار اولویت شامل مکانیزاسیون بخش کشاورزی، کشت گلخانهای، پرورش ماهی در دریا و تولید بذر گواهی شده میشود.
وی تاکید کرد: حمایت از این بخشها بدون هیچ محدودیتی انجام میشود و در این میان کشت گلخانهای از اهمیت بالایی برخوردار است به طوری که توسعه ۲۵۰۰ هکتار کشت گلخانهای امسال در تعهد قرار گرفت .
خدارحمی تصریح کرد: کم بودن شمار مجریان توانمند در عرصه کشت گلخانهای، ضرورت جذب سرمایهگذاران عمده در حوزه کشت گلخانه و مشکلات موجود در شبکه بازاریابی و فروش، از مهمترین مشکلات و ضرورت های حوزه کشت گلخانه محسوب میشوند. وی با بیان این که در بخش مکانیزاسیون کشاورزی اقدامات بسیار مطلوبی انجام شده است، افزود: در حال حاضر ۱۰۰ درصد ماشینآلات بخش کشاورزی تامین مالی میشوند و از طرف بانک کشاورزی تسهیلات به صورت کامل به متقاضیان اعطا میشود. مدیرعامل بانک کشاورزی خاطرنشان کرد: در حوزه کشاورزی همه امکانات و اعتبارات برای رشد و توسعه این بخش و به صورت هدفمند بدون هیچ محدودیتی قرار دارد.
خدارحمی همچنین اظهار داشت: افتخار میکنیم که پشتیبان تلاش های کشاورزان عزیز هستیم و خداوند را شاکریم که توانستهایم فعالیتهای بانک کشاورزی را به سطح انتظارات این عزیزان نزدیک کنیم و با دل و جان تلاش کردهایم تا بانک بتواند بیشتر به انتظارات جامعه کشاورزی پاسخ گوید.
وی با اعلام این که تمرکز بانک کشاورزی در ماه های پیش رو بر گسترش گلخانهها و بهبود عملکرد در این زمینه است، بر لزوم تعامل بیشتر برای شناسایی و رفع مشکلات اجرای طرحهای گلخانهای تاکید کرد. خدارحمی در خاتمه عنوان کرد: همه آنچه از بانک کشاورزی انتظار دارید با همه توان در خدمت شماست و باید مدیران بانک و وزارت جهاد در استانها تلاش کنند تا با اولویتگذاری و شناسایی و معرفی بر حسب طرحهای موجه به نحوی حرکت کنیم که گلخانههای بیشتری در کشور ایجاد شود و تولید محصولات گلخانهای که با مصرف بهینه آب و سایر منابع همراه است به میزان قابل توجهی افزایش یابد.
اجرای برنامههای هشتگانه، عاملی مهم
در بهبود شرایط مالی بانک
مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه عملیاتی کردن برنامههای بانک در هشت محور طی یک سال گذشته، دستاوردهای مهمی در بهبود شرایط مالی بانک داشته، از اعطای یک هزار و ٧٠ هزار میلیارد ریال تسهیلات اعطایی طی یک سال گذشته و افزایش ٤٦ درصدی منابع ارزان قیمت این بانک در سال ٩٧ خبر داد.
حجتاله صیدی در نشست مشترک معاونت امور بانک، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی با مدیران بانک صادرات ایران، با بیان این مطلب، ضمن ارائه گزارشی از روند اجرایی برنامههای عملیاتی بانک در یک سال گذشته، به هشت سرفصل اصلی این برنامهها اشاره کرد و گفت: توقف روند زیاندهی، افزایش سهم از بازار، کاهش مطالبات غیرجاری، ارتقا و توسعه سرمایههای انسانی، توجه به بازار و حقوق سهامداران، فروش اموال مازاد و شرکتهای غیرابزاری، اصلاح ساختار سرمایه و ارتقای نظام راهبردی از مهمترین برنامههای عملیاتی مورد توجه مجموعه مدیران و کارکنان بانک صادرات ایران در یک سال گذشته بوده است.
مدیرعامل بانک صادرات ایران با ارائه گزارش تلاشهای صورتگرفته برای بازگشایی نماد بانک پس از ١٩ ماه توقف و برگزاری بهموقع مجامع بانک، تلاش برای حذف اضافه برداشت از بانک مرکزی و پیگیری روند افزایش سرمایه بانک از محل تجدید ارزیابی داراییها گفت: تلاش مجموعه بانک صادرات ایران بر اجرای سه برنامه کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت در عبور از نقطه سر به سری زیان و ورود به منطقه سودآوری در سال ٩٨ بوده و هست. وی تصریح کرد: درآمدهای بانک در مقطع پایان آذر ماه سال ٩٧ نسبت به مدت مشابه سال قبل، با ٢٠ درصد افزایش روبهرو بوده و از ١٢١ هزار میلیارد ریال به ١٤٦ هزار میلیارد ریال رسیده و بانک وارد مرحله سود عملیاتی شده است.
صیدی با تاکید بر اینکه مجموعه اقدامات انجام شده در کاهش زیان بانک اقدامی محوری بوده، گفت: میزان زیان سال ٩٧ تا حد ٣٠ درصد زیان سال ٩٦ خواهد رسید و افت قابل توجهی خواهد داشت که شرایط را برای سودآوری در سال آینده تسهیل خواهد کرد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در این نشست افزود: ارائه محصولات جدید بانکی، رعایت بخشنامههای بانک مرکزی و پرهیز از هرگونه اضافه برداشت از بانک مرکزی، در افزایش بیش از ٢١ درصدی منابع موثر بوده به نحوی که با اجرای طرحهای مختلف و همچنین اجرایی شدن سوپر مارکت مالی، تعداد اعضای باشگاه مشتریان بانک به بیش از پنج میلیون نفر رسیده است.