وزیر راه و شهرسازی در دهمين جشنواره تجليل از كارآفرينان برتر و تكريم مديران اشتغالزای كشور گفت دشمنان با سرفصل‌های پيشرفت ما كه به ارزش‌آفرينی منجر می‌شود مخالفت می‌كنند و قصد دارند تا به بی‌راهه كشاندن مسيرهای شفاف كسب و كار در ايران، ایجاد فساد کنند. به گزارش خبرنگار پايگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، […]

وزیر راه و شهرسازی در دهمين جشنواره تجليل از كارآفرينان برتر و تكريم مديران اشتغالزای كشور گفت دشمنان با سرفصل‌های پيشرفت ما كه به ارزش‌آفرينی منجر می‌شود مخالفت می‌كنند و قصد دارند تا به بی‌راهه كشاندن مسيرهای شفاف كسب و كار در ايران، ایجاد فساد کنند.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی وزير راه و شهرسازی در دهمين جشنواره تجليل از كارآفرينان برتر و تكريم مديران اشتغالزای كشور ضمن قدردانی از برگزاركنندگان اين جشنواره با تاكيد براينكه گمشده كشور ما بحث كارآفرينی و توجه به آن است، گفت: با وجود آنكه طی سنوات گذشته دانشگاه‌ها را توسعه داده و تعداد تحصيل‌كرده‌ها را در مقاطع گوناگون افزايش داديم ولی متاسفانه امروز شاهد بيكاری شمار بالايی از آن‌ها هستيم كه قطعا نامطلوب‌ترين وضعيتی است كه می‌توانست اتفاق بيفتد.
وزير راه و شهرسازی در اين راستا با تاكيد بر ضرورت توجه به فرايندهای اصلی كارآمدی و نگاه تأثيرمحور به بحث كارآفرينی بيان كرد: برای تحقق اين امر بايد برای فرآيند تبديل علم به فناوری و رسیدن به صنعت و ثروت و همچنين تأثيرگذاری آن بر زندگی مردم ايجاد ارزش كنیم و هرگونه ساختار و ظرفيت مورد نياز را در اختيار اين فرايند قرار دهيم.
اسلامی در اين باره افزود: اگر در اين فرآيند علم از سوی بخش‌های آموزشی به مهارت تبديل نشود، قطعا با انباشتگی نيروهای فاقد شعل روبه رو خواهيم شد كه به هيچ وجه شرايط مطلوبی نخواهد بود.
وي همچنين به تجربه كشور آلمان در خاتمه دادن به مأموريت ٢٥٠ دانشگاه كه با شيوه‌های آموزشی رايج فعلی ايران كار میكردند، در دهه پیش اشاره كرد و گفت: آلمان نزديك به ١٠ سال قبل اينگونه دانشگاه‌ها را به مراكز كارآفرينی كشور خود بدل كرد تا نيروهايی تربيت كند كه به محض پايان مرحله دانش‌آموختگی توان این را داشته باشند که وارد بازار كار شوند؛ و این امری است كه امروز يك نياز مبرم كشور ما نيز به شمار می‌رود. اين مقام مسئول در ادامه تصريح كرد: در كشور ما هر جا كه فكری خلاق و فردی با اراده و با همت وجود داشت، توانست به روش‌های سنتی گذشته یا با اقدامات نوظهور و يا دانش بنيان كارآفرينی كند كه قطعا بسیاری از آنها امروز و در اين مراسم نیز حضور دارند.
وزير راه و شهرسازی در ادامه سخنان خود، مانع تراشی در راه پيشرفت و ضربه زدن به مقبوليت ايران را به عنوان دلايل اصلی تعقيب كشور به وسيله دشمنان به رهبری آمريكا خواند و گفت: دشمنان نه با كسب و كار بلكه با سرفصل‌های پيشرفت ما كه به ارزش آفرينی منجر می‌شود مخالفت می‌كنند، آنها قصد دارند تا با به بی‌راهه كشاندن مسيرهای شفاف كسب و كار در ايران، در اين كشور فساد ايجاد كرده و مقبوليت نظام را زیر سوال ببرند.
اسلامی در اين باره اضافه كرد: قطعا با وجود اين شرايط ما بايد قدردان كسانی باشيم كه در كنار تحريم‌ها و جنگ اقتصادی در ايران به كارآفرينی می‌پردازند و همچنين تلاش كنيم تا در اين مسير برای آنها مزاحمتی ايجاد نشود.
وی در پايان خاطرنشان كرد: ما در حال حاضر به ٢ رويكرد برندسازی و ايجاد قدرت لجستيك در كشور نيازمنديم كه اگر محقق شود شاهد سرآمدی اقتصادی ايران خواهيم بود.

مکانیزم‏های نظارت و پایش در ارائه خدمات هوایی ارتقا یابد

نشست سه جانبه وزیر راه و شهرسازی با معاونان وزیر حمل و نقل هند و افغانستان در حاشیه همایش بین المللی توسعه بندر چابهاروزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه هدف اصلی باید رونق گردشگری و اعتلای صنعت هوانوردی باشد از لزوم ارتقای مکانیزمهای نظارت و پایش در ارائه خدمات و تشکیل کارگروهی در این راستا خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی، محمد اسلامی که در جلسه با اعضای انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی در ساختمان شهید دادمان سخن می گفت، تصریح کرد: باید رقابت ایجاد کنیم تا صنعت گردشگری رونق یابد پس باید اقتضائات و لوازم آن را فراهم کنیم.
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه هدف اصلی باید رونق گردشگری و اعتلای صنعت هوانوردی باشد، یادآور شد: برای برطرف کردن نارسایی ها، نیاز به تحول اساسی و استفاده ار روش های نوین داریم زیرا روش های سنتی پاسخگو نیستند.
اسلامی با اشاره به نقش بیمه ها در توسعه گردشگری تاکید کرد: برای توسعه گردشگری، انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی در تعامل و تفاهم با دیگر انجمن های مرتبط ، به این صنعت رونق دهد. وی اعلام کرد: دولت کار تصدی گری را نمی پسندد و کارهایی را که انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی می تواند انجام دهد به آنها واگذار می شود و باید در قبال کارهایی که می پذیرد پاسخگو نیز باشد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نقش موثر تربیت نیروی انسانی اثربخش و لزوم ارتقای مکانیزمهای نظارت و پایش بیان داشت: باید برای اعتلای صنعت هوانوردی و توسعه گردشگری سرمایه ها را افزایش دهیم و کیفیت خدمات افزایش یابد و باید از ظرفیت صندوق توسعه ملی استفاده کنیم.
اسلامی اذعان داشت: اصلاح آیین نامه ها و هر آنچه که لازم است را انجام می دهیم و لازم است برای بررسی و ارتقاء کارگروهی با حضور نمایندگان وزارتخانه، شرکت های دانش بنیان، استارتاپ ها، ایرلاین ها و اعضای انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی تشکیل شود.
در این جلسه اعضای انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی پیشنهاد معافیت بخش گردشگری از پرداخت مالیات، ایجاد کارگروهی برای تعیین قیمت ها با حضور ایرلاین ها، کم شدن تصدی گری دولت در صنعت هوانوردی، لزوم برخورد با تخلفات ایرلاین های خارجی، توجه به دفاتر سنتی فروش بلیت در مقابل فروش ۷۰ درصدی آنلاین در فضای مجازی و لزوم خرید بلیت های سفرهای خارجی از دفاتر داخل کشور را مطرح کردند.