اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در آغاز سفر رسمی خود پس از ورود به آرادان و استقبال از سوی مسئولان، به شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای گمنام استان و شهرستان آرادان ادای احترام کرد. جهانگیری در سخنانی کوتاه در این مراسم که امیر حاتمی وزیر دفاع و […]

 

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در آغاز سفر رسمی خود پس از ورود به آرادان و استقبال از سوی مسئولان، به شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای گمنام استان و شهرستان آرادان ادای احترام کرد.

جهانگیری در سخنانی کوتاه در این مراسم که امیر حاتمی وزیر دفاع و حجتی وزیر کشاورزی او را همراهی میکردند گفت: امروز امنیت ما مرهون فداکاری شهدای گرانقدر است.

وی روز شهید را نیز گرامی داشت و بیان کرد: باید قدردان شهدای انقلاب اسلامی باشیم که راه سعادت و همراهی با آرمان‌های انقلاب اسلامی را به ما نشان دادند.

گفتنی است وی در ادامه سفر یک روزه خود به استان سمنان پس از افتتاح یک واحد معدنی و یک واحد کشتارگاه صنعتی در آرادان و ایوانکی، در مراسم افتتاح ویدئو کنفرانسی معدن مس و سربطرود نیز حضور یافت. این معدن در واقع خط تولید محصولات و مواد خام معدن فجر ۲ در ایوانکی است که با حضور جهانگیری افتتاح شد. تولیدات معدنی طرود شاهرود برای فرآوری محصولات فلزی مس و سرب به غرب استان سمنان ارسال می‌شود و به گفته کارشناسان این خط معدنی در طُرود شاهرود خاک‌های کم عیار یک درصدی مس را استخراج و فرآوری می‌کند.

تبدیل سالانه یک هزار و ۴۰۰ تن مس به کنستانتره ۴۰ درصد از دیگر اقدامات این خط معدنی است.معدن مس طرود در دو بخش استخراج و فرآوری دارای ۶۰ کارگر و متخصص بومی است  و به زودی خطوط بیشتری برای کنسانتره مس در معدن طرود ایجاد می‌شود. شرق استان سمنان منابع فراوانی از معادن فلزی است و طرود نیز از این قاعده مستثنی نبوده است. طرود در ۱۲۰ کیلومتری جنوب شاهرود واقع شده و یکی از ذخایر غنی مس در سطح کشور است. جلوگیری از خام فروشی و خاک کم عیار در مسیر افزایش ارزش افزوده محصولات معدنی هدف اصلی افتتاح معدن طرودو همچنین واحد فرآوری مس در ایوان کی است. پتاس دیگر ظرفیت عظیم منطقه طرود شاهرود به عنوان دروازه ورود به دشت کویر محسوب می‌شود.

صالحیه، پیشانی تحولات دسترسی و مواصلاتی استان تهران

احداث و بازسازی ۱۵ کیلومتر مسیر دسترسی از سوی شهرداری صالحیه به رویت مدیر کل بازرسی استانداری تهران رسید .

اسلامی در حاشیه بازدید از پروژه های دسترسی شهرداری صالحیه، آنها را حاصل نیاز سنجی مدیریت شهری برای توسعه و ترقی شهر خواند و گفت :این پروژه ها در کنار احداث کمربندی صالحیه – واوان و اجرای پل وحدت در کاهش مشکلات دسترسی و ترافیکی شهرستان بهارستان موثر خواهد بود .

جاده امامزاده باقر(ع)،توسعه خیابان سی متری ولی عصر(عج)،احداث رینگ دور شهر،اجرای کمربندی صالحیه – واوان و پل وحدت،بخشی از پروژه های دسترسی برای بازدید امروز مدیر کل بازرسی استانداری تهران دست چین شده بود . نخستین سرای محله،بوستان بانوان و مجتمع عظیم آموزشی شهرستان بهارستان در صالحیه از نظر و بازدید حجت الاسلام والمسلمین اسلامی جا نماند .  استخر چندمنظوره در دست ساخت،ایستگاه های شماره ۱ و ۲ آتشنشانی،نخستین شهربازی عظیم شهرستان بهارستان،بوستان ولایت و بزرگترین آبنمای شهرستلن بهارستان در این مجموعه تفرجگاهی از دیگر زیرساخت های اجتماعی در دست بازدید اسلامی در روز پنج شنبه بود .  اسلامی در این بازدید از عملکرد مطلوب شهرداری و شورای اسلامی در توسعه زیرساخت های فرهنگی و آموزشی شهر صالحیه تقدیر کرد و گفت :قطعا وجود فضاهای از این دست در مشارکت مردم و کاهش آسیب های اجتماعی شهر تاثیر گذار است. خبرنگار «جمله»: محمد نصرالهی

۲۴ میلیارد ریال برای بیابان‌زدایی در گلستان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان گفت: با توجه به اینکه شمال استان گلستان مستعد بیابانی شدن است، در ۳ سال اخیر اعتباراتی برای مقابله با این پدیده اختصاص یافته و امسال نیز این میزان اعتبار به ۲۴ میلیارد ریال افزایش یافته است. ابوطالب قزلسفلو اظهارداشت: استان گلستان در کشور به عنوان استان سرسبزی شناخته شده و ما تلاش کردیم تا ثابت کنیم شمال گلستان نسبت به جنوب متفاوت بوده و شرایط بیابانی شدن را دارد. وی افزود: بر این اساس از ۳ گذشته توانستیم برای مقابله با بیابان‌زدایی در استان گلستان ردیف اعتبار باز کنیم و امسال در این خصوص ۲۴ میلیارد ریال به استان گلستان اختصاص یافت. مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گنبدکاووس بیان داشت: کاشت درخت و ایجاد پوشش گیاهی در از بین بردن گردوغبار که ناشی از بیابانی شدن منطقه است نقش بسزایی دارد. تنها راه حل از بین بردن بیابان و به طبع گردوغبار تقویت پوشش گیاهی در شمال استان گلستان است. وی با اشاره به وسعت ۷۰ درصدی منابع طبیعی و ملی استان گلستان خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد وسعت استان را منابع‌طبیعی و ملی تشکیل می‌دهد و حفاظت، جلوگیری از تجاوز، آتش سوزی و شخم و شیار کار بسیار سختی است و مشارکت همه جانبه مردم و دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبد. قزلسفلو گفت: خوشبختانه در سال‌های اخیر حساسیت مردم نسبت به منابع طبیعی بیشتر شده و در آتش‌سوزی‌ها و جلوگیری از تجاوزات همکاری خوبی با منابع طبیعی داشتند.