رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، تالاب انزلی را یکی از دغدغه‌های مهم همه فعالان عرصه محیط زیست کشور دانست و گفت: باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست می‌تواند با همکاری پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی به ارائه راهکارهای مناسب از نگاه فضای دانشجویی برای تالاب بپردازد. مهدی کاظمی خالدی اظهار کرد: جامعه دانشگاهی می‌تواند در کنار سازمان […]

رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، تالاب انزلی را یکی از دغدغه‌های مهم همه فعالان عرصه محیط زیست کشور دانست و گفت: باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست می‌تواند با همکاری پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی به ارائه راهکارهای مناسب از نگاه فضای دانشجویی برای تالاب بپردازد.
مهدی کاظمی خالدی اظهار کرد: جامعه دانشگاهی می‌تواند در کنار سازمان حفاظت محیط زیست در راستای امر آموزش و پژوهش برای فرهنگ سازی زیست محیطی گام‌های بلند و مؤثری بردارد.
وی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی را شبکه‌ای متشکل از طیف گسترده‌ای از تخصص‌ها، مقاطع تحصیلی، آگاهی‌ها، انگیزه‌ها و سلایق دانست که هدفشان حفظ محیط زیست است و یادآور شد: دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی دغدغه محیط زیستی کشور و منطقه خودشان را دارند.
وی استان‌های تهران با ۱۴ گروه، خراسان رضوی با ۱۰ گروه، زنجان با ۹ گروه و قم با ۸ گروه را دارای بیشترین تعداد گروه‌های دانشجویی فعال محیط زیستی دانست و اضافه کرد: گروه‌های دانشجویی محیط زیستی در استان‌های شمالی کمتر هستند.
کاظمی خالدی ارائه راهکارهای خلاقانه با استفاده از نوآوری اجتماعی را ویژگی فعالیت گروه‌های دانشجویی فعال محیط زیست دانست و تاکید کرد: طی سال‌های اخیر بسیاری از پروژه‌ها به دلایل مختلف جزو اولویت‌ها قرار نمی‌گیرند، اما همچنان نیاز کشور هستند بر همین اساس دانشجویان با توجه به اولویت‌ها بحث‌ها را دنبال کنند و مشارکت مردمی را داشته باشند.

معدن بوکسیت تاش شاهرود تا حصول نتیجه قانونی تعطیل اعلام می‌شود

فرماندار شاهرود ضمن تائید خبر تعطیلی معدن بوکسیت تاش شاهوار گفت: امیدواریم کسانی که در امر معدن فعالیت دارند موظف به اجرای قانون باشند.
محمد کرم محمدی ضمن تائید خبر تعطیلی معدن بوکسیت تاش شاهوار تا حصول نتیجه قانونی و عمل به تعهدات این شرکت اظهار داشت: امیدواریم کسانی که در امر معدن فعالیت دارند موظف به اجرای قانون باشند. وی ضمن بیان اینکه در جلسه مهر ماه سال جاری که در فرمانداری شاهرود پیرامون معدن بوکسیت شاهوار برگزار شد قید شده بود که در صورت عدم اجرای تعهدات معدن بوکسیت تاش تا اطلاع ثانوی تعطیل اعلام می‌شود، افزود: در این جلسه مقرر شده بود تا معدن بوکسیت تاش در بازه زمانی مشخص ۱۵ مصوبه خواست‌ها و مصوبات قانونی دستگاه‌های مختلف را اجرایی کند اما این امر صورت نگرفت. وی اضافه کرد: مهلت قانونی خطاب به معدن به اتمام رسیده است و تا کنون به دلایل مختلف تعهدات خود را به انجام نرسانده است. فرماندار شاهرود گفت: در جلسه‌ای که مدیر عامل آلومنیای جاجرم نیز حضور داشت مقرر شده بود که اگر به هر کدام از این مصوبات معدن عمل نکرد این معدن از سوی فرمانداری تعطیل اعلام شود.

سایت زباله شهری میناب مردم را با سونامی سرطان مواجه می کند

عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور گفت: رها سازی زباله در سایت زباله های شهری میناب مردم را با سونامی سرطان مواجه می کند. محمد درویش در مورد منطقه «دره سورغ» گفت: یکی از مکان‌های زیبا در شهر میناب که برای فعالان محیط زیستی می‌تواند جاذبه داشته باشد منطقه «دره سورغ» است که متأسفانه این نقطه را تبدیل به محل انباشت زباله کرده‌اند. درویش با بیان اینکه از این بد سلیقه تر چیز دیگری وجود ندارد عنوان کرد: واقعاً شگفت‌انگیز است که چنین گوهر ارزشمند که می‌تواند به عنوان صندوق ارزی پایدار برای مردم میناب و هرمزگان مطرح شود تبدیل به محلی با بوی بد و نامطبوع و عفونت شود. عضو برجسته هیأت علمی مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور با اشاره به اینکه مشاهده شد دام‌ها و حیوانات زیادی در این مکان مشغول به چرا هستند عنوان کرد: این دام‌ها می‌توانند حامل بیماری‌های عفونی و خطرناکی باشند که سلامت انسان‌ها را نیز تهدید کند. کنشگر برجسته محیط زیست خطاب به مسئولان و متولیان و فعالان محیط زیستی گفت: نگویید که در این شهر کسی حرف شما را نمی‌شنود و کاری از دستتان بر نمی‌آید، بلکه همین شما بودید که در طرح انتقال آب از سد استقلال میناب صدای مردم را به گوش مسئولان رساندید و به نتیجه خوبی هم دست پیدا کردید. درویش افزود: باید یک بسیج عمومی شکل بگیرد تا چنین عرصه بسیار گسترده‌ای که در آن زباله رها شده هیچ تلاشی برای دفع بهداشتی آن صورت نمی‌گیرد برای همیشه پاکسازی و مشکلش حل شود. عضو برجسته هیأت علمی مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور اظهار کرد: در فواصلی که باران‌های سیلابی در این مکان شکل می‌گیرد، آب زیادی از این نقطه جاری می‌شود و به دشت‌های کشاورزی و رودخانه شور و شیرین سرازیر و سبب آلودگی شدید آب خواهد شد.