جلال میرزایی عضو فراکسیون امید مجلس ، در بیان ارزیابی خود از مصوبه اخیر مجلس مبنی بر اینکه نمایندگان بیش از سه دوره متوالی نمی‌توانند نامزد انتخابات مجلس شوند، گفت: واقعیت این است که پیشنهاد این مصوبه در حین بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس مطرح شد و پیشنهاد نمایندگان هم بود. وی […]

جلال میرزایی عضو فراکسیون امید مجلس ، در بیان ارزیابی خود از مصوبه اخیر مجلس مبنی بر اینکه نمایندگان بیش از سه دوره متوالی نمی‌توانند نامزد انتخابات مجلس شوند، گفت: واقعیت این است که پیشنهاد این مصوبه در حین بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس مطرح شد و پیشنهاد نمایندگان هم بود.
وی تاکید کرد: پیشنهاد این طرح را آقای خامکانی با هماهنگی تابش و دیگر نمایندگان مطرح کردند. به عبارتی این پیشنهاد را خود اصلاح‌طلبان مطرح کردند. این پیشنهاد مطرح شد و رای آورد اما به نظر می‌رسد برخی از دوستان خود ما هم به دنبال این مساله بودند که این موضوع را به نحوی طرح کنند که در انتخابات به نفع‌شان تمام شود.
رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس در پاسخ به این سوال که اجرایی شدن این مصوبه را مفید می‌دانید یا خیر گفت: به نظر من هم قابل دفاع است و هم می‌توان نقدهایی بر آن وارد کرد، اینکه کسی خوب عمل کند و مردم در چند دوره انتخابات به او اعتماد کنند، مشکلی نیست اما از طرف دیگر هم وقتی کسی چنددوره حضور داشته باشد هرچه خلاقیت و ابتکار داشته در این چند دوره اجرا کرده اما باید اجازه دهیم که افراد جوان‌تری حضور پیدا کنند.
میرزایی اظهار کرد: جریان اصلاح‌طلب که وضعیتش در انتخابات تحت تاثیر تایید صلاحیت‌ها است. برای اصولگرایان هم در دوره قبل جریانی منظم و تشکیلاتی که حمایت برخی‌ جریان‌های دیگر را هم دارد تحت عنوان جمنا شکل گرفت. الان شعارها این است که نه اصولگرا نه اصلاح‌طلب بلکه یک جریان انقلابی با اتکاء‌ به درون که با ادبیاتی خاص به دنبال جذب آرای مردم هستند.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری از آقای روحانی و چهره‌های متمایل به اصلاح‌طلبان حمایت کردند اما آن توقعاتی که داشتند بعضا برآورده نشده و این مقداری بدنه اصلاح‌طلبان را مردد کرده که آیا باز به همین صورت وارد شوند و سرمایه‌ اجتماعی خود را اینطور هزینه کنند یا اینکه به شکل دیگری ظاهر شوند.
وی با بیان اینکه باید نسبت به مباحثی که در جریان اصلاح‌طلب وجود دارد صبر داشته‌ باشیم، گفت: نوع رابطه اصلاح‌طلبان با دولت مبنی بر حمایت یا انتقاد از دولت و بازتعریف و چگونگی حمایت از افرادی که گرایش اصلاح‌طلبی دارند و عضو احزاب اصلاح‌طلب نیستند این‌ها مواردی است که تحت تاثیر تایید صلاحیت‌ها خواهد بود و جزو مباحث اصلاح‌طلبان خواهد بود.

یارمحمدی: بپذیریم که در تامین اساسی‌ترین نیازهای مردم ناتوان بودیم

علیم یارمحمدی نماینده مردم زاهدان گفت: سیر تحولات جامعه در بستر تاریخ بیانگر این است که انسان ها جهت تنظیم روابط و برقراری نظم و امنیت نیاز به حاکم و حکومت را با تمام وجود درک می کنند.
نماینده مردم زاهدان در مجلس اظهار کرد: اختلاس‌های میلیاردی، رانت‌های اقتصادی، دریافت وام‌های بدون بازگشت، بنگاهداری برخی سازمانها در پروژه های عمرانی کشور و به حاشیه راندن بخش خصوصی، انحصاری شدن صادرات و واردات با استفاده از ارز دولتی و صدها مفسده دیگر آیا توسط مردم عادی صورت می گیرد. به نظر می رسد جایگاه و حرمت قانون توسط صاحب منصبان رعایت نشده و حرکتی هم از سوی هیات حاکمه دیده نمی شود. باید هشدار بدهم مردم ایران مجددا شاهد خودسری های برخی مسئولان و وابستگان آنها هستند.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون عمران مجلس ، گفت: باید بپذیریم که در تامین اساسی‌ترین نیازهای مردم ناتوان بودیم. کوتاهی آشکار ثبت احوال در تعیین تکلیف اسناد هویتی مردم شریف سیستان و بلوچستان، فراموشی مرزنشینان، ترک تحصیل های اجباری ناشی از بی‌عدالتی و روی آوردن جوانان به شغل‌های کاذب، گرفتاری در دام اعتیاد و یا در چرخه باندهای قاچاق، اجیر شدن به عنوان پیاده نظام گروهک‌های تروریستی و تکفیری از پیامدهای اجرا نشدن صحیح اصول قانون اساسی است. نماینده مردم زاهدان در مجلس اظهار کرد: حاشیه نشینی، کارتن خوابی و گورخوابی از دیگر معضلات اجتماعی است که برازنده نظام نیست.
این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: چه زمانی تفاوت فاحش شاخص های توسعه سیستان و بلوچستان با استان های برخوردار کشور و طبق کدام قانون در طول کدام برنامه و طبق چه سند بالادستی مرتفع خواهد شد.
یارمحمدی افزود: باید بدانیم کشورمان به لحاظ ژئوپولوتیکی در چه جایگاهی قرار دارد و چه پتانسیل هایی از میناب تا چابهار تحت عنوان سواحل مکران وجود دارد با وجود این شاهد عزم جدی در پیاده سازی آن نه از سوی دولت هستیم و نه از سوی مجلس. وی خطاب به رییس جمهور، ادامه داد: شعار درمانی دیگر فایده ای ندارد؛ صراحتا اعلام کنید چرا شاهد اجرای برنامه های منسجم نیستیم؟
این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: مردم اعتقاد دارند دست های پشت پرده در جریان سیاسی و اقتصادی کشور دخالت دارد. مردمی که به دولت مشروعیت دادند می خواهند بدانند دست های پشت پرده و صاحبان تایید صلاحیت چه کسانی هستند که به راحتی برخی افراد مورد تایید آنها دست به اختلاس و رانت برده و نوسانات بازار را دامن می زنند.