فرمانده انتظامی گیلان گفت: ۸۰ درصد موتورسواران گیلانی بر اثر ضربه به سر فوت شده‌اند و برای همین ۵هزار کلاه ایمنی به‌صورت نمادین به موتورسواران داده شد. سردار محمدرضا اسحاقی در جلسه مشترک شورای ترافیک و کمیسیون ایمنی راه‌ها و ستاد اجرایی خدمات سفر در رشت اظهار داشت: حدود ۷۰ درصد از جانباختگان تلفات جاده‌ای […]

فرمانده انتظامی گیلان گفت: ۸۰ درصد موتورسواران گیلانی بر اثر ضربه به سر فوت شده‌اند و برای همین ۵هزار کلاه ایمنی به‌صورت نمادین به موتورسواران داده شد.

سردار محمدرضا اسحاقی در جلسه مشترک شورای ترافیک و کمیسیون ایمنی راه‌ها و ستاد اجرایی خدمات سفر در رشت اظهار داشت: حدود ۷۰ درصد از جانباختگان تلفات جاده‌ای عابران پیاده و موتورسواران هستند.

وی با بیان اینکه “باید در بحث چالش‌های ترافیکی شهری و روستایی منابع خود را طبق اولویت‌ها خرج کنیم” گفت: مدیریت ترافیک و حوادث رانندگی، به‌روزرسانی سامانه‌های موجود در حوزه‌های نظارتی و تخلف و بهره‌گیری کامل از ظرفیت سامانه ترومای جاده‌ای دانشگاه علوم پزشکی گیلان باید در اولویت باشند.

سردار اسحاقی با اعلام اینکه حدود ۲۰۰ هزار موتورسوار فعال در گیلان وجود دارند تصریح کرد: ۸۰ درصد موتورسواران بر اثر ضربه سر فوت شده‌اند و برای حل این معضل در جلسات آموزشی مختلف حدود ۵ هزار کلاه ایمنی به‌صورت نمادین به موتورسواران داده شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گیلان نیز در این جلسه اظهار داشت: ۴۷۵ نیروی راهدار و ۲۸۸ دستگاه ماشین‌آلات در تمام نقاط استان گیلان و همچنین ۱۴ شرکت حمل‌ونقل با بیش از هزار دستگاه آماده ارائه خدمت به مسافران نوروزی هستند.

محمدرضا نازک‌کار با ابراز اینکه پیش‌فروش بلیت‌های نوروزی از ۱۲ اسفند آغاز شد گفت: ۱۴ مجتمع خدمات رفاهی برای پذیرایی از مسافران آماده بوده و تجهیز راهدارخانه‌ها، شست‌وشو و نصب علائم راهنمایی و رانندگی در جاده‌ها و تجهیز راه‌های شریانی و نظارت تصویری روی آنان از جمله اقدامات ما است.

وی با بیان اینکه از ۲۵ اسفند محموله‌های ترافیکی محدود شده است تصریح کرد: ترمیم و آسفالت بخش وسیعی از جاده‌ها و خط‌کشی ۲ هزار کیلومتر و مجهز کردن بیش از ۲۰ کیلومتر به سیستم روشنایی از دیگر اقدامات ما است؛ سامانه گویای ۱۴۱ وزارت راه آماده ارائه هرگونه اطلاعات به مسافران است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان نیز در این جلسه اظهار داشت: جمعیت هلال احمر استان برنامه نوروزی خود را در قالب طرح ملی ایمنی و سلامت با هزار و ۱۱۲ عضو جوان خود و با استقرار ۴۳ پست موقت و سیار در ورودی شهرها آغاز کرده است. مهدی ولی‌پور خاطرنشان‌کرد: ۴۶۵ نفر در ۱۸ پایگاه ثابت و چند پایگاه سیار به‌مدت ۲۲ روز تا ۱۶ فروردین برای ارائه خدمت به مسافران نوروزی آماده هستند و داروخانه‌های هلال احمر نیز از صبح تا ظهر فعالیت می‌کنند؛ آمادگی لازم برای همکاری با همه دستگاه‌ها را داریم. مدیرکل پزشکی قانونی استان گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه ۵۸۷ نفر در حوادث ترافیکی جان خود را از دست داده‌اند اضافه کرد: این آمار نسبت به سال گذشته ۲٫۸ درصد کاهش داشته است و ۱۳ هزار و ۵۵۹ نفر در حوادث جاده‌ای مصدوم شدند.

مهدی قربانی‌ثمین با اعلام اینکه سن فوت‌شدگان بیشتر بالای ۶۰ سال بوده است خاطرنشان کرد: ۳۰ درصد از فوت‌شدگان جاده‌ای بالای ۶۰ سال بودند که این آمار در کشور حدود ۲۵ درصد است. اسماعیل میرغضنفری، فرماندار لاهیجان نیز با یادآوری اینکه بیش از ۵۹۰ واحد اقامتی با ظرفیت حدود ۶ هزار نفر در لاهیجان وجود دارد افزود: ۲۰۰ واحد پذیرایی درون‌شهری، بیش از ۵۰ واحد سیاحتی مذهبی و برپایی چادر و اتاقک برای اطلاع‌رسانی به مسافران از جمله اقدامات ما برای پذیرایی از مسافران است.

اجرای طرح تفکیک زباله از مبدأ در فومن

رئیس محیط زیست فومن با تأکید برلزوم فرهنگ سازی برای تولید زباله کمتر از اجرای ۵۲ درصدی طرح تفکیک زباله از مبدأ در شهر فومن خبر داد. اسدالله سعدی در نشست با خبرنگاران که در اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فومن برگزار شد با اشاره به اهمیت حفظ محیط زیست، اظهار کرد: در سال‌های اخیر عامل انسانی یکی از مهم‌ترین عوامل ایجاد آلودگی‌های زیست محیطی است. سعدی در ادامه با تأکید برلزوم نهادینه کردن فرهنگ حفاظت محیط زیست در جامعه، افزود: در این زمینه اصحاب رسانه نقش بسیار مهمی برای فرهنگ سازی و انتقال پیام‌های محیط زیستی به جامعه ایفا می‌کند. وی با اشاره به وضعیت محیط زیست در شهرستان فومن به عنوان یک شهرستان گردشگر پذیر، گفت: در این شهرستان روزانه ۳۰ تن و ماهانه ۱۰۰۰۰ تن زباله تولید می‌شود که این میزان در زمان پیک تعطیلات و حضور مسافران به هزار و ۲۰۰ تن در ماه می‌رسد. سعدی تأکید کرد: متاسفانه دپوی زباله‌های قدیمی در حواشی جاده‌ها و مناطق گردشگر پذیر چهره‌ای نامناسب به این شهرستان داده و برای سلامت مردم نیز خطرناک است. رئیس اداره حفاظت از محیط زیست فومن در ادامه به وضعیت اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در این شهرستان نیز اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر اجرای این طرح در شهر فومن با پیشرفت ۵۲ درصدی و در شهرهای ماسوله و ماکلوان با توجه به وسعت اندک آنها بیش از ۸۰ درصد است. وی همچنین با اشاره به برداشت غیرمجاز شن و ماسه در برخی از روستاهای شهرستان فومن، بیان کرد: متاسفانه برداشت‌های غیرمجاز در روستای للکام سبب کاهش ۶۰ متری عمق آب و بروز بحران کم آبی در فصل زراعت برای اراضی کشاورزی این منطقه شده است. سعدی با تأکید بر انجام پایش های مستمر در سطح شهرستان، گفت: در صورت مشاهده موارد تخلفی با متخلفات برخورد قاطع می‌شود.

فعالیت ستاد اسکان  دامغان از ۲۵ اسفندماه

فرماندار دامغان بابیان اینکه ستاد اسکان مسافران نوروزی این شهرستان از روز شنبه ۲۵ اسفندماه فعالیت خود را آغاز می‌کند، گفت: اسکان مسافران دغدغه اصلی این ستاد است.

علی‌اصغر مجد در آخرین نشست سال ۹۷ شورای آموزش‌وپرورش دامغان به میزبانی سالن جلسات شهید حسین‌علی آبادی این شهر، ضمن بیان اینکه ستاد اسکان مسافران نوروزی از ۲۵ اسفندماه آغاز به کار می‌کند، ابراز کرد: تمام تلاش‌های ستاد باید بر ارائه خدمات مطلوب و درخور شأن مسافران و زائران رضوی باشد.

وی گفت: سال گذشته ۲۳ هزار مسافر از خدمات ستاد اسکان مسافران نوروزی دامغان برخوردار شدند که به لحاظ ارائه خدمات مطلوب، این شهرستان رتبه اول را در استان سمنان کسب کرد.

‌فرماندار دامغان در دیگر بخش سخنان خود بابیان اینکه آموزش‌وپرورش پایه اصلی جامعه است، گفت: آموزش‌وپرورش با داشتن نیروی انسانی وظیفه تعلیم و تربیت را بر عهده دارد و این نیروی انسانی درنهایت جامعه را کارآمد می‌سازد.