فیلم سینمایی «به وقت شام» برای اولین بار از شبکه یک سیما به روی آنتن میرود. فیلم سینمایی «به وقت شام» ساخته ابراهیم حاتمی کیا، پنج شنبه (یکم فروردین ماه) که شب وفات حضرت زینب سلام الله علیها است، ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه یک سیما میرود. سریال نوروزی «نون. خ» از ٢٩ اسفند ماه […]
فیلم سینمایی «به وقت شام» برای اولین بار از شبکه یک سیما به روی آنتن میرود.
فیلم سینمایی «به وقت شام» ساخته ابراهیم حاتمی کیا، پنج شنبه (یکم فروردین ماه) که شب وفات حضرت زینب سلام الله علیها است، ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه یک سیما میرود.
سریال نوروزی «نون. خ» از ٢٩ اسفند ماه از شبکه یک سیما پخش میشود اما در شب یکم فروردین به دلیل مصادف شدن با شب وفات حضرت زینب سلام الله علیها، تلویزیون، سینمایی «به وقت شام» را جایگزین آن میکند.
«به وقت شام» محصول سال ۱۳۹۶ است که موفق به دریافت ۳ سیمرغ بلورین در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر شد.
داستان این فیلم درباره یونس و علی، پدر و پسر خلبانی است که مأموریت ویژه آنها به پرواز درآوردن هواپیمایی در تَدمُر به سمت دمشق است، آنها باید مردم تحت ظلم داعش را به وسیله این پرواز نجات دهند اما در این راه مشکلات زیادی در انتظار آنهاست….
بابک حمیدیان، هادی حجازیفر، پیر داغر، خالد السید، رامی عطاالله، الیث المفتی و ژاله کاظمی در فیلم سینمایی «به وقت شام» هنرنمایی کردهاند.
نمایش کتابهای کودک ایرانی در ژاپن
کتابهای کودک ایرانی در نمایشگاه «سرزمین شعر و ادب» در توکیو به نمایش گذاشته شدهاند.
این نمایشگاه از ۱۴ تا ۲۸ اسفند (۵تا۱۹ مارس ۲۰۱۹) در شهر توکیو بر پا شده است. نمایشگاه «سرزمین شعر و ادب» در دوره دوم از ۳۱ اردیبهشت تا ۳۱ خرداد ۹۸ (۲۱ می تا ۲۱ ژوئن ۲۰۱۹) برپا میشود و به نمایش این آثار میپردازد.
در بخش معرفی این نمایشگاه بر روی سایت رسمی کتابخانه بینالمللی ادبیات کودکان ژاپن آمده است: این نمایشگاه به مناسبت نودمین سالگرد ایجاد ارتباطهای دیپلماتیک میان ایران و ژاپن برگزار میشود. نمایشگاه شامل سه بخش اصلی «سرزمین شعر و افسانه»، «کتاب کودک در ایران» و «نویسندگان و تصویرگران کتاب کودک در ایران» است.
همچنین در این نمایشگاه علاوه بر کتابهای حوزه شعر و افسانه که اهمیت ویژهای در فرهنگ ایران دارد، کتابهایی که نویسندگان و تصویرگران آنها در حوزه بینالمللی نیز موفقیتهایی داشتهاند به نمایش گذاشته شده است.
نامه رئیس اتحادیه ناشران به وزیر فرهنگ
رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با ارسال نامهای به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از او درخواست کرد با عقد تفاهمنامهای با وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری از تکثیر غیرقانونی کتاب در مراکز آموزشی پیشگیری کنند.
به گزارش ایسنا، متن نامه هومان حسنپور به سیدعباس صالحی به این شرح است:
«جناب آقای دکتر سیدعباس صالحی
وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی
همانطور که مستحضر هستید کارگروه صیانت از حقوق ناشران، مؤلفان و مترجمان این اتحادیه با همیاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر ارگانهای ذیربط در مسیر صحیح مقابله با تکثیر غیرمجاز کتاب گام برمیدارد.
به گزارش این کارگروه یکی از اماکنی که بعضاً برای تکثیر غیرمجاز کتب ناشران استفاده میشود واحدهای کپی و تکثیر دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و مدارس است که متاسفانه سهواً یا عمداً با تکثیر همه یا قسمتی از کتابهای ناشران و فروش آن به دانشجویان و دانشآموزان، حقوق مؤلفان و یا مترجمان و ناشران را نادیده میگیرند. از سوی دیگر گستردگی و فراوانی این واحدها به حدی است که کارشناسان این کارگروه تنها راه مقابله مؤثر و ممکن را عقد تفاهمنامهای مابین وزرای محترم سه وزاتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم، تحقیقات و فن آوری و آموزش و پرورش مبنی بر اطلاعرسانی و منع از ناحیه حوزه وزارتی میدانند. لذا مستدعی است در صورت صلاحدید دستور لازم جهت بررسی و یا هرگونه فعل مؤثر در این زمینه را مبذول فرمایید».
جوایز جشنواره بریستول انگلستان برای عکاسان ایرانی
عکاسان ایرانی در جشنواره عکس بریستول انگلستان جوایزی کسب کردند.
به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی دفتر فیاپ در ایران، در جشنواره بریستول انگلستان، عکس «راه اشتباه» از حسین زارع عنوان بهترین عکس خلاقه و مدال طلای GPU را از آن خود کرد. همچنین عکسهای «شبنشینی» از امین دهقان و «محافظ» از حسین زارع موفق به دریافت تقدیر جشنواره شدند.
در این رویداد که زیر نظر فدراسیون بین المللی هنر عکاسی (فیاپ) و انجمن عکاسی آمریکا (PSA) برگزار شد، آثاری از عکاسان عضو کلوپ فوکوس (نمایندگی فیاپ در ایران) در بخشهای مختلف جشنواره شامل حسین زارع، امین دهقان، جواد رضایی، مهدی زابل عباسی، امیرحسین هنرور، حمید رضا هلالی، رضا عاملیپور، سحر حاجیغنیزاده، علی سامعی و مرجان تقیپور فهندری پذیرفته شدند.
فدراسیون بینالمللی هنر عکاسی (فیاپ) که به عنوان تنها مؤسسه بینالمللی در زمینه عکاسی از طرف یونسکو به رسمیت شناخته شده است، در سال ۱۹۴۶ پایهگذاری شد و از آن سال تاکنون واسطهای برای برقراری ارتباط بین مؤسسات ملی عکاسی در کشورهای مختلف جهان بوده است.
این فدراسیون به عنوان عضو اجرایی با مؤسسات ملی عکاسی در سراسر جهان همکاری نزدیک دارد که تعداد آنها به بیش از ۹۰ مؤسسه ملی در ۵ قاره میرسد. فیاپ در هر کشور تنها یک دفتر دارد که در حال حاضر نماینده رسمی فیاپ در ایران «کلوپ عکس فوکوس» است.