معاون میراث فرهنگی تهران از نمایان شدن ریل ماشین دودی دوره قاجار در خیابان مقابل امامزاده عبدالله شهر ری به دنبال انجام عملیات عمرانی شهرداری خبر داد. محسن شیخالاسلامی توضیح داد: در پی انجام عملیات عمرانی شهرداری ری، در پیادهرو خیابان قرار گرفته در مجاورت امامزاده عبدلله شهرری، پایههای ریل ماشین دودی دوره قاجار به […]
معاون میراث فرهنگی تهران از نمایان شدن ریل ماشین دودی دوره قاجار در خیابان مقابل امامزاده عبدالله شهر ری به دنبال انجام عملیات عمرانی شهرداری خبر داد.
محسن شیخالاسلامی توضیح داد: در پی انجام عملیات عمرانی شهرداری ری، در پیادهرو خیابان قرار گرفته در مجاورت امامزاده عبدلله شهرری، پایههای ریل ماشین دودی دوره قاجار به مساحت حدود ۴۰ متر نمایان شد، بنابراین در نخستین قدم این مسیر و ریلهای مشخص شده باید مرمت شوند و با کمک دستگاههایی مانند شهرداری، ماشین دودی به صورت نمادین در کنار همان پایه قرار گیرد، چون ریل به دست آمده با آن ماشین هویت پیدا میکند.
او با بیان اینکه اثر به دست آمده، هویت صنعتی و مدرنیته شدن تهران است، تاکید کرد: این نقطه میتواند بخشی از هویت حمل و نقل درون شهری منطقه نیز باشد.
شیخالاسلامی با بیان اینکه دستگاههای مانند مترو میتوانند در هویت دادن به این منطقه دخیل باشند، افزود: این سازه قدمت صنعت حمل و نقل ریلی و درون شهری تهران ار نشان میدهد که خود بخشی از هویت منطقه است، بنابراین آن باید حفظ شود.
شایعه کشف مومیایی کوروش کبیر در پاسارگاد
در روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر کشف مومیایی کوروش کبیر در خبرگزاری های رسمی کشور مطرح شده است که این موضوع سبب سوالات متعددی در فضای مجازی شده بود. متاسفانه یا خوشبختانه باید بگوییم که این خبر شایعه ای بیش نبوده و به گفته مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان پاسارگاد روز سه شنبه ۲۱ اسفند با خبرگزاری های رسمی کشور اینطور بیان کرد که کشف مومیایی در شهرستان پاسارگاد صحت ندارد. از همین رو تیم خبری الی گشت بر آن شده تا گزارشی مبنی بر شایعه کشف مومیایی کوروش کبیر تهیه کرده است. در ادامه همراه با ما باشید تا بیشتر درباره این شایعه اطلاعات داشته باشید.
بنابر آنچه که در بالا گفتیم، خبری مبنی بر کشف مومیایی کوروش کبیر در پاسارگاد شایعه ای بیش نبوده و هیچ گونه اثری از وی در این منطقه در استان فارس پیدا نشده است. به گفته خبرگزاری های رسمی کشور مطابق با تصاویری که صبح سه شنبه ۲۱ اسفند در فضای مجازی منتشر شد، این تصاویر حاوی کشف مومیایی بود که آن را متعلق به جنازه کوروش کبیر دانسته است. در توصیحاتی که درباره تصاویر منتشر شده در فضای مجایی آمده این مومیایی شب گذشته در نزدیکی پاسارگاد کشف شده است. مسئول میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری شهرستان پاسارگاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران کشور گفته: کشف مومیایی در شهرستان پاسارگاد صحت ندارد.