مدیرعامل بانک کشاورزی با تأکید بر پرهیز از جذب منابع گران‌قیمت، به رشد سپرده‌های ارزان قیمت این بانک اشاره و خاطرنشان کرد: افزایش حجم گردش مالی نباید به قیمت گران حاصل شود بلکه، با هزینه معقول نیز می توان منابع را افزایش داد و بانکداری استاندارد و علمی نیز بر این نوع افزایش صحه می‌گذارد. […]

مدیرعامل بانک کشاورزی با تأکید بر پرهیز از جذب منابع گران‌قیمت، به رشد سپرده‌های ارزان قیمت این بانک اشاره و خاطرنشان کرد: افزایش حجم گردش مالی نباید به قیمت گران حاصل شود بلکه، با هزینه معقول نیز می توان منابع را افزایش داد و بانکداری استاندارد و علمی نیز بر این نوع افزایش صحه می‌گذارد.
وی با بیان اینکه بیشترین رشد در ترکیب منابع این بانک مربوط به منابع ارزان‌قیمت است گفت: این راهبرد را سال ۱۳۹۸ نیز ادامه خواهیم داد زیرا جذب منابع با پرداخت سود بالا تفکر خطرناکی است که به بن‌بست رسیده است و بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی را به مخاطره انداخته است.
خدارحمی گفت: بانک کشاورزی یک بانک دولتی است و تکالیف سنگینی دارد ولی به لحاظ استحکام و سلامت مالی، عملکرد قابل قبولی از خود برجای گذاشته و جزو بانک های برتر کشور است و در جایگاه مناسبی قرار دارد.
مدیرعامل بانک کشاورزی تغییر نگرش در فرآیند جذب منابع را یکی از ضرورت‌های بانک در شرایط کنونی دانست و اضافه کرد: عملکرد و ارزیابی شعب باید بر مبنای میزان و تعداد حساب های جاری باشد و این ارزیابی به عنوان یک اصل مد نظر قرار گیرد همچنین پرداخت تسهیلات در ازای سپرده گذاری رویه پرمخاطره و غلطی است و اهداف ما را در تجهیز منابع برآورده نمی‌کند و به جای آن باید با خدمات بهتر و متناسب با عملکرد و میزان منابع ارزان‌قیمت مشتری، تسهیلات پرداخت کرد.
خدارحمی با تبیین عملکرد سال گذشته افزود: امسال هم می‌توانیم در جذب منابع ارزان قیمت موفق باشیم و مجددا تأکید می‌کنم تنها راه جذب منابع پرداخت سود بالا نیست و همکاران ما در مدیریت‌ها و شعب باید به آن توجه کنند. وی با بیان اینکه اهداف اعتباری باید با جذب منابع محقق شود افزود: در کنار منابع خوبی که در اختیار داریم، رعایت نسبت منابع و مصارف و کاهش هزینه‌های اضافی به افزایش منابع کمک چشمگیری خواهد کرد ضمن اینکه ابزارهای مختلف دیگری از جمله پایانه‌های فروش، خدمات الکترونیکی و … راه‌های مناسبی برای افزایش منابع هستند.
خدارحمی بر دقت و نظارت کافی در پرداخت تسهیلات نیز تاکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم در پرداخت تسهیلات به مشتریان توجیه لازم و قانونی وجود داشته باشد. وی تصریح کرد: تعیین تکلیف بدهی‌های معوق طرح‌های بزرگ وفروش اموال مازاد و تملیکی نیز موضوع مهمی است زیرا توجه به وصول مطالبات علاوه بر اینکه منابع جدیدی را به دارایی‌های بانک اضافه می‌کند‌، بانک را از بن بست چنین مشکلاتی بیرون می‌آورد.

 

قائم مقام مدیر عامل بانک تجارت:
اولویت اصلی، عدم ایجاد وقفه در خدمت‌رسانی به هموطنان است

قائم مقام مدیر عامل بانک تجارت برنامه‌ریزی‌های انجام شده توسط این بانک برای همراهی و کمک به هموطنان آسیب دیده از سیل‌های اخیر را تشریح کرد.
نادر خواجه حق‌وردی گفت: اولویت اصلی بانک تجارت در شرایط بحرانی همچون سیل‌، عدم ایجاد وقفه در خدمت‌رسانی به مشتریان و هموطنان است. به همین منظور با پیگیری انجام شده از سوی مدیر عامل بانک و ماموریت ویژه نماینده ایشان، خسارت‌های ناشی از سیل در شعب بانک در شهر‌های سیل زده همچون آق قلا، شیراز و … در سریعترین زمان ممکن پیگیری و روند خدمت رسانی به مشتریان توسط این شعب از سر گرفته شد.
حق وردی به اقدامات این بانک به منظور جمع‌آوری کمک‌های نقدی به هموطنان در شهر‌های سیل ‌زده هم اشاره داشت و افزود: بر اساس هماهنگی به عمل آمده، بانک تجارت مبلغ ۵ میلیارد ریال از بودجه تبلیغات خود در سال ۹۸ را به کمک به هموطنان آسیب دیده از سیل اختصاص داده است. همچنین برنامه‌ریزی لازم برای جمع سپاری کمک‌های نقدی اختصاص داده شده از طرف شرکتهای زیر مجموعه بانک، پرسنل بازنشسته و شاغل بانک نیز به انجام رسیده که بزودی به شماره حساب اختصاص داده شده به این امر واریز خواهد شد. همچنین کارکنان بانک تجارت در پویشی به صورت خود جوش در روزهای اولیه سیل مبلغی بالغ بر ۴۰۰ میلیون ریال به هموطنان آسیب دیده از سیل اخیر اهدا کردند. وی گفت: برگزاری کمپین خبری و اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی برای واریز کمک های غیر نقدی همکاران بانک و سایر هموطنان نیکوکار به شماره حساب ۹۹۹۹۹ جمعیت هلال احمر ایران از دیگر اقدامات بانک تجارت در این حوزه است.
قائم مقام مدیر عامل بانک تجارت از دیگر برنامه های این بانک را جمع آوری کمک های غیر نقدی اهدایی پرسنل بانک از طریق حوزه مقاومت بسیج و پایگاه های زیر مجموعه آن در سراسر کشور ذکر کرد و یادآور شد: تاکنون مایحتاج ضروری هموطنان سیل زده از جمله مواد خوراکی‌، بهداشتی، آب آشامیدنی و … توسط بانک در یک نوبت در مناطق سیل زده استان مازندران توزیع شده است. تشکیل ستاد امداد رسانی بیمه‌ای در شهر ساری توسط شرکت بیمه تجارت نو از شرکت‌های هلدینگ و زیر مجموعه بانک تجارت برای تعیین و پرداخت خسارت به سیل زدگان از دیگر اقدامات بانک تجارت به شمار می‌رود که این اقدام مورد تقدیر فتاح رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز قرار گرفته است.