رئیس بنیاد مسکن گفت: برای ساخت واحد‌های شهری تخریب شده ۵۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان و روستایی ۴۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود. علیرضا تابش افزود: علاوه بر تسهیلات ارزان به هر واحد شهری ۱۲ میلیون تومان و هر واحد روستایی ۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می شود که پرداخت این کمک ها شروع […]

 

رئیس بنیاد مسکن گفت: برای ساخت واحد‌های شهری تخریب شده ۵۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان و روستایی ۴۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

علیرضا تابش افزود: علاوه بر تسهیلات ارزان به هر واحد شهری ۱۲ میلیون تومان و هر واحد روستایی ۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می شود که پرداخت این کمک ها شروع شده و سیل زدگان با مراجعه به ستادهای بنیاد در شهرها و روستاهای آسیب‌دیده؛ بعد از تایید می‌توانند آن را دریافت کنند.

رئیس بنیاد مسکن با بیان این که مدت بازپرداخت وام ها ۱۵ سال است تاکید کرد: ۱۰۰ درصد اعتبار کمک‌های بلاعوض و تسهیلات فراهم شده است و هیچ مشکلی وجود ندارد. ۵۰ درصد بودجه مورد نیاز در اختیار ما قرار گرفت و دستور پرداخت تسهیلات هم در یکی دو روز آینده به استان‌ها و بانک‌ها ابلاغ خواهد شد.

 

اعطای زمین رایگان برای جابه‌جایی خانه‌های در مسیر سیل

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: به صاحبان خانه‌هایی که از سیل اخیر آسیب دیده‌اند برای جابه‌جایی به محل دیگر، زمین رایگان داده می‌شود.

علیرضا تابش اظهار داشت: خانه‌های تخریب شده در سیل اخیر مقاوم بود، اما به دلیل اینکه در مسیر سیل قرار داشت تخریب شد.

وی افزود: برای بازسازی و نوسازی خانه‌ها از شهرداری استعلام می‌گیریم و بعد مجوز ساخت می‌دهیم؛ این خانه‌های تخریب شده از ما مجوز ساخت نداشت، اما این خانه‌ها ارزیابی و خسارت به آن‌ها پرداخت می‌شود.

تابش گفت: بر اساس فرمان رهبری در هر منطقه‌ای که در مسیر سیل است باید تجدید نظر شود و به محل دیگر نقل مکان شود به همین دلیل دستور تجدید نظر در طرح‌های هادی دادیم.

در سیل اخیر تخریب خانه‌های نوساز بسیار کم بود و خانه‌هایی که در معرض سیلاب بود، تخریب شدند.

 

توافق اولیه ایران و عراق برای توسعه ۲ میدان نفتی مرزی

وزیر نفت گفت: مذاکرات مربوط به توسعه مشترک دو میدان گازی نفت شهر و خرمشهر انجام شده و اکنون به نقطه‌ای رسیده‌ایم که بتوان یک چارچوب تفاهم رسمی برای توسعه مشترک آنها داشت.

بیژن زنگنه گفت: طلب گازی ایران از عراق حدود یک میلیارد دلار است و قرار است بانک مرکزی دریافت پول صادرات گاز از عراق را پیگیری کند.

وی ادامه داد: شرکت‌های ایرانی می‌توانند در اجرای پروژه‌ها در عراق مشارکت کنند.

زنگنه افزود: شرکت مشابه عراقی قرار شد به ایران آمده و مذاکراتی را در رابطه با نحوه همکاری و انتقال تجربیات با ایران داشته باشد.

وزیر نفت اضافه کرد: شرکت‌های ایرانی دارای توانمندی‌های زیادی در عرصه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی هستند و عراق کشوری در حال توسعه است که پروژه‌های زیادی نفتی در آن در حال اجراست.

 

رشد ۶۰ درصدی صادرات لوزام یدکی خودرو و موتورسیکلت

مدیرکل دفتر توسعه صادرات محصولات صنعتی و معدنی سازمان توسعه تجارت از رشد ۶۰ درصدی صادرات لوازم یدکی خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته و ثبت صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری در این بخش خبر داد.

مسعود کمالی اردکانی با اعلام این خبر اظهار داشت: صادرات کالاهای صنعتی و معدنی (به غیر از میعانات گازی) طی ۱۱ ماهه سال گذشته به رقمی بالغ بر ۲۸٫۲ میلیارد دلار رسیده است.

وی افزود: در مدت مذکور در گروه محصولات پتروشیمیایی، محصولات پتروشیمی با ۱۳٫۲ میلیارد دلار و ۱۴ درصد رشد، محصولات پایه نفتی شامل قیر و روغن‌های صنعتی با حدود ۲٫۲ میلیارد دلار و ۱۲ درصد رشد و محصولات عمده پلیمری نیز با حدود ۱٫۵میلیارد دلار صادرات، ۳درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۹۶ تجربه کرده‌اند.

 

تخصیص بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای تکمیل ظرفیت صنایع

اعتمادی از تخصیص بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومانی وزارت صمت برای تکمیل ظرفیت صنایع موجود خبر داد.

قائم مقام سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در نشست آغاز سال کاری ۹۸ این سازمان با اشاره به نامگذاری امسال به «رونق تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب افزود: این موضوع باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد، زیرا استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های صنایع می‌تواند رونق تولید داخل را به دنبال داشته باشد که در بیانات رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید شده است.

بهزاد اعتمادی گفت: منابع انسانی با ارزشترین سرمایه‌های هر بنگاه اقتصادی به شمار می‌روند و لازم است در سال جدید کمیته‌های تخصصی، فعالتر از قبل شوند تا طرح‌ها و برنامه‌های جامع و کارشناسانه‌ای را برای تصمیم گیری به هیات مدیره ارائه کنند.