بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ۱۰ هزار طرح اشتغالزایی در مناطق سیلزده کشور ایجاد میکند. به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بنا بر دستور و تأکید محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بهمنظور تسکین بخشی از آلام و مشکلات مردم متأثر از سیل، ۱۰ هزار طرح […]
بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ۱۰ هزار طرح اشتغالزایی در مناطق سیلزده کشور ایجاد میکند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بنا بر دستور و تأکید محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بهمنظور تسکین بخشی از آلام و مشکلات مردم متأثر از سیل، ۱۰ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در ۶ استان سیلزده خوزستان، لرستان، ایلام، گلستان، مازندران و فارس توسط بنیاد برکت در سال ۱۳۹۸ ایجاد و راهاندازی میشود.
برای راهاندازی این تعداد طرح اشتغالزایی ۴ هزار میلیارد ریال اعتبار از سوی این بنیاد در نظر گرفته شده است و ۳۳۰۰، ۳۰۰۰ و ۲۰۰۰ طرح از این ۱۰ هزار طرح پیشبینی شده به ترتیب در سطح استانهای خوزستان، لرستان و گلستان ایجاد میشود و یکهزار، ۲۰۰ و ۵۰۰ طرح نیز به ترتیب در مناطق سیلزده استانهای ایلام و فارس و شرق مازندران به بهرهبرداری میرسد.
گفتنی است بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) نهضت فراگیر اشتغالزایی را به منظور محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در دستور کار دارد.
ضربالاجل فرماندار دماوند در تخریب پلهای غیرمجاز
فرماندار شهرستان دماوند گفت: تمامی پلهایی که به صورت غیرمجاز و غیرطبیعی بر روی رودخانههای شهرستان دماوند نصب شدهاند باید هر چه سریعتر جمعآوری شود.
مجید صفری در نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند با اشاره به وقوع سیلاب در برخی استانهای کشور اظهار داشت: خوشبختانه تاکنون شهرستان دماوند در وضعیت پیش آمده مشکلی نداشته و توانستهایم از نزولات آسمانی بهترین بهرهبرداری را داشته و از آن به عنوان یک فرصت استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه تا پایان شرایط هشدار اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان در آمادگی کامل قرار دارند افزود: ستاد مدیریت بحران استان تهران معین سیلزدگان استان خوزستان شده که در دشت آزادگان و سوسنگرد در تلاش است تا کمکهای خود را به صورت هماهنگ و منسجم به خوزستان ارسال کند.
فرماندار شهرستان دماوند بیان کرد: در حال حاضر در زمینه لایروبی رودخانهها اقداماتی صورت گرفته اما کافی نبوده و در برخی از مکانها وضعیت مناسب نیست که به همین دلیل برنامه زمانبندی شده برای لایروبی نهرها و رودخانهها باید اعلام شود، در شهرها شهرداریها موظف هستند رودها و انهاری که در حوزه شهری وجود دارد را با زمانبندی مشخص لایروبی کند.
صفری همچنین ادامه داد: در حوزه روستایی دهیاران تمام انهار و آبراههای محلی و طبیعی که در حوزه روستایی وجود دارد را باید شناسایی و لایروبی انهار را به صورت کلی و مشخص در یک بازه زمانی کوتاه مثلا تا پایان هفته انجام دهند و تیم ویژهای برای رسیدگی به این موضوع مشخص شود.
وی در خاتمه تصریح کرد: تمامی پلهایی که به صورت غیرمجاز و غیرطبیعی بر روی رودخانههای شهرستان دماوند نصب شدهاند باید جمعآوری شود.