استاندار مازندران با اشاره به آمادگی همه دستگاهها در شرایط بلایای طبیعی و انسانی گفت: شناسه آمار تجهیزات امدادی ادارات مازندران تهیه شود. احمد حسینزادگان در جلسه طرح جامع خطرپذیری مازندران اظهار داشت: توسعه، نشاط و آرامش در استان در سایه امینت ملی مهیا میشود که این شرایط با کمک علم ژئوماتیک به خوبی […]
استاندار مازندران با اشاره به آمادگی همه دستگاهها در شرایط بلایای طبیعی و انسانی گفت: شناسه آمار تجهیزات امدادی ادارات مازندران تهیه شود.
احمد حسینزادگان در جلسه طرح جامع خطرپذیری مازندران اظهار داشت: توسعه، نشاط و آرامش در استان در سایه امینت ملی مهیا میشود که این شرایط با کمک علم ژئوماتیک به خوبی امکان پذیر خواهد بود.
وی افزود: در این عرصه به منظور دستیابی به رشد و پیشرفت، باید از ظرفیت داخل کشور از جمله سازمان نقشه برداری و سازمان جغرافیایی کشور در مسیر تحقق اهدافمان بهرهمند شویم.
حسینزادگان تهیه تصاویر ماهوارهای و پردازش دادههای هواشناسی و ارائه تحلیل و پیشبینی در مدت زمان کوتاه مدت و بلند مدت برای استان جهت جلوگیری و کنترل آسیبهای جدی ناشی از سیل موثر است.
استاندار مازندران ادامه داد: در تهیه نقشههای موضوعی مورد نیاز سازمانهای عضو ستاد بحران از همه مناطق سیلزده در حداقل زمان ممکن و فعال کردن تیمهای عکسبرداری پهپادی، ارائه مشاوره در حوزه اطلاعات مکانی به ستاد بحران، پردازش روزانه تصاویر ماهواره ای و استخراج مناطق دچارآب گرفتگی و پهنه سیل اخیر و پهنه بارش برف و ضخامت برف جهت پیش بینی سیل، این سازمانها میتوانند اطلاعاتی به ما بدهند و در خصوص آب نگاری به شرکت آب منطقه ای استان کمک کنند.
وی با بیان اینکه پردازش دادههای ماهواره ای نقشه برداری سازمانهای مربوطه به ستاد بحران داده شود تا ستاد بحران استان تسلط بر اشرافیت اطلاعاتی داشته باشد، گفت: دادههای درست و دقیق سازمان جغرافیایی کشور میتواند در تصمیمسازی و تصمیم گیری درست در پیشگیری و حین بحران به ما کمک کند، همانطور که اطلاعات درست در زمان بحران سیل موجب شد با اقدامات صحیح در سیل دوم از بروز خسارات جلوگیری شود.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه شناسه و آمار ماشین آلات و تجهیزات موجود در استان اعم از دولتی و خصوصی باید در اختیار ستاد بحران قرار بگیرد، گفت: مدیران معین هر شهرستان در بحران مشخص و در زمان مقتضی مدیریت بحران آن شهرستان را به عهده بگیرند.
خبر دوم ستون با عکس
ورود سامانه بارشی قوی به استان کرمان
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با بیان اینکه سامانه بارشی قوی تا ساعاتی دیگر وارد استان کرمان میشود گفت: از صعود به ارتفاعات و توقف در مسیر رودخانهها، سیلابها و حریم رودخانهها بهشدت منع شده است.
مجید سعیدی با اشاره به ورود سامانه بارشی قوی در کشور اظهار داشت: این سامانه بارشی تا ساعاتی دیگر وارد استان کرمان میشود.
وی با بیان اینکه تمامی فرمانداریها، شهرداریها، بخشداریهای و دهیاریها در استان در آمادهباش هستند افزود: مسیرهای رودخانهها و مسیرهای عبور سیلابها بازدید شده و اشکالات و موانع موجود در این مسیرها در حد امکان در حال برطرف شدن است تا در صورت جاری شدن سیلاب به مناطق خارج از شهرها هدایت شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با بیان اینکه تاکنون اقدامات خوبی در استان کرمان برای مقابله با سیل و یا جاری شدن سیلابهای احتمالی انجام شده است عنوان کرد: آمادگی هرگونه اتفاق احتمالی در استان کرمان وجود دارد.
سعیدی با بیان اینکه “در صورتی که در استان کرمان بارش باران را داشته باشیم حفظ خونسردی و آرامش و رعایت نکات ایمنی از سوی مردم اهمیت ویژهای دارد” افزود: صعود به ارتفاعات بهعلت احتمال قوع رعد و برق بهشدت منع شده است.
وی با اشاره به اینکه مردم از توقف در مسیر رودخانهها، آبنماها و حریم رودخانهها در زمان بارندگی خودداری کنند گفت: دامداران و عشایر مراقب باشند تا دامهای آنها در مسیر رودخانهها و مسیرهای سیلابی خودداری کنند.
کشف محموله میلیاردی «شیشه» در بم
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم از کشف محموله ۳۰۹ کیلویی شیشه به ارزش تقریبی ۶ میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان در بم خبر داد.
محمد ضیاءالدینی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قاچاقچیان مواد مخدر از استان سیستان و بلوچستان یک محموله سنگین به مقصد استان یزد بارگیری کرده بودند که با هوشیاری ماموران پلیس بم موفق به اجرای نقشه شوم خود نشدند.
وی با بیان اینکه در این عملیات ماموان پلیس این شهرستان موفق به کشف یک محموله سنگین مواد مخدر از نوع شیشه به میزان ۳۰۹ کیلو و ۷۰۰ گرم شدند افزود: ارزش تقریبی این محموله ۶ میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان برآورد شده است.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم با اشاره به اینکه در این رابطه یک متهم اهل استان یزد دستگیر شده است گفت: یک دستگاه تریلر حامل مواد مخدر نیز توقیف شده که پس ازبازرسی از خودروی توقیف شده مشخص شد مواد مخدر به شکل کاملا ماهرانهای در باک این تریلرکشنده جاسازی شده بود.
وی با بیان اینکه باتوجه به ماده ۴۵ اصلاحی قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر برای حمل بیش از سه کیلوگرم مواد مخدر مجازات اعدام را درنظر گرفته است عنوان کرد: در صورت انجام تحقیقات و احراز علم و اطلاع مرتکب از حمل موادمخدر مکشوفه مجازات اعدام در انتظار مرتکب و سایر همدستان و مالکان این محموله خواهد بود.