مدیر عامل بانک مسکن با اشاره به اهمیت بخش مسکن و ساختمان در شرایط فعلی اقتصاد ایران، از تهیه بسته رونق زا برای این بخش از سوی کارشناسان بانک مسکن خبر داد. ابوالقاسم رحیمی انارکی درباره بسته سیاستی عملیاتی در حال تدوین در بانک گفت: کارشناسان بانک مسکن با تصمیم هیات مدیره بانک اقدام به […]

مدیر عامل بانک مسکن با اشاره به اهمیت بخش مسکن و ساختمان در شرایط فعلی اقتصاد ایران، از تهیه بسته رونق زا برای این بخش از سوی کارشناسان بانک مسکن خبر داد.

ابوالقاسم رحیمی انارکی درباره بسته سیاستی عملیاتی در حال تدوین در بانک گفت: کارشناسان بانک مسکن با تصمیم هیات مدیره بانک اقدام به تهیه و تدوین بسته سیاستی برای رونق بخشی به بازار مسکن هستند. این بسته طی چند روز آینده نهایی می شود و برای تصویب و عملیاتی شدن تحویل دولت و بانک مرکزی خواهد شد.

مدیر عامل بانک مسکن با بیان اینکه مطابق نظر کارشناسان اقتصادی، بخش مسکن کمترین تاثیرپذیری را از تحریم‌های ظالمانه دارد، افزود: بانک مسکن به دنبال نامگذاری سال ۹۸ به عنوان سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری، وظیفه خود می‌داند در دو حوزه سیاست‌گذاری و عملیاتی، از طرق مختلف نسبت به خارج کردن بخش مسکن از رکود اقدامات لازم را انجام دهد چرا که بخش مسکن یک بخش درون زا است بنابراین از پتانسیل بالایی در شرایط فعلی برای کمک به رشد اقتصادی و اشتغالزایی برخوردار است.

رییس هیات مدیره بانک مسکن با بیان اینکه بازار مسکن در سال ۹۶ با ابزارها و تسهیلات متنوع بانک مسکن از رکود عمیق ۴ ساله خارج شد، تصریح کرد: در سال جاری بخش مسکن می تواند به عنوان یک بخش پیشران در اقتصاد کشور زمینه رشد اقتصادی را فراهم بیاورد. برای این منظور، لازم است منابع اعتباری لازم از طریق بانک توسعه ای مسکن در اختیار فعالان این بخش قرار بگیرد و در عین حال از سوی سایر دستگاه ها، اقدامات احتیاطی برای مراقبت بازار مسکن از رفتارهای سفته بازانه صورت بگیرد تا این بخش رونق بگیرد و بتواند سایر بخش های وابسته از جمله صنایع مرتبط با ساخت و ساز را به حرکت دربیاورد.

رحیمی انارکی درباره چارچوب کلی فعالیت بانک مسکن در سال جدید نیز گفت: بانک مسکن در سال ۹۸ دو مسیر تامین مالی را پیش روی خود تعریف کرده است. مسیر اول، تامین مالی مناسب بخش مسکن است که در این مسیر اولویت با عرضه مسکن است اما در کنار آن، خانه اولی ها نیز به عنوان گروه اولویت دار در سمت تقاضا، مورد حمایت بانک قرار خواهند گرفت. مسیر دوم تامین مالی نیز پرداخت تسهیلات به خسارت دیدگان در حوادث غیرمترقبه در شهرها و روستاهای کشور طبق تصمیمات به موقع دولت و بانک مرکزی خواهد بود.

 

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران:

بانک توسعه صادرات برای “رونق تولید” عزم جدی دارد

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران در دیدار با هیات مدیره کارخانه تولید لوله و ماشین سازی ایران، حمایت و کمک به واحدهای تولیدی را در راستای رونق تولید، صادرات، اشتغالزایی و کارآفرینی از افتخارات بانک توسعه صادرات ایران دانست و گفت: مجموعه کارشناسان و همکاران ما در بانک توسعه صادرات هر کجا به این جمع بندی برسند که یک واحد تولیدی توان، ظرفیت و انگیزه دستیابی به اهداف یادشده را دارد، با عزم جدی و کمال میل با آن واحد همکاری خواهند داشت.

دکتر علی صالح آبادی با تقدیر از عملکرد مدیریت شرکت لوله و ماشین سازی ایران گفت: اشتغالزایی برای ۲۵۰۰ نفر در شرایطی که تولید کارآسانی نیست، باعث افتخار است.

صالح آبادی در ادامه روند رشد و احیای این واحد را تحسین آمیز خواند و گفت: بانک توسعه صادرات در آغاز همکاری در جریان شرایط نامساعد شرکت قرار داشت اما پس از بررسی های کارشناسی، تصمیم گرفته شد که برای احیا و بازیابی آن، بانک از طریق اعطای تسهیلات سرمایه در گردش وارد عمل شود.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات راه اندازی و احیای مجدد شرکت هایی که در شرف تعطیلی هستند را یک کار ارزشمند عنوان کرد و یادآور شد: برخورداری از مدیریت خوب و قوی، کارآفرین و پرتلاش می تواند در ساختار یک واحد تولیدی نقش اساسی ایفا کند و تامین مالی تنها یکی از عوامل رونق تولید است.

وی با اظهار خوش بینی از استمرار روند رشد تولید این واحد تولیدی گفت: امیدواریم رویه رو به رشد این واحد تولیدی در حوزه تولید و صادرات ادامه داشته باشد؛ بی تردید حمایت های بانک توسعه صادرات در مسیر احیای این دست واحدها ادامه دار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت لوله و ماشین سازی ایران نیز گفت: این شرکت در تمام خاورمیانه در زمینه تولید لوله‌های انحصاری به لحاظ حجم، رقیب ندارد و از تکنولوژی روز دنیا در خط تولید خود بهره می‌گیرد؛ به طوری که محصولات این واحد تولیدی تمامی استانداردهای اروپایی را داشته و مورد تایید کشورهای صاحب تجربه در این عرصه، از جمله ژاپن است.
محمد رضا بابایی موفقیت، رونق و تداوم تولید این شرکت را مرهون حمایت بانک توسعه صادرات دانست و اذعان داشت: در تمام فرایند اخذ تسهیلات، بانک توسعه صادرات با وجود شرایط نامساعد شرکت، برخوردی سرشار از همدلی داشت و نتیجه این همکاری افزایش تولید این واحد از ۱۳ هزار تن به ۳۳ هزار تن در سال بوده است.