رئیس اداره آب روستایی اردستان گفت: با توجه به بارندگی‌های خوب اخیر در شهرستان اردستان، آبرسانی سیار به روستاهای این شهرستان ۲۵ درصد کاهش یافته است. رضا دهقان اظهار داشت: تعویض شبکه آبرسانی روستای اونج اردستان به طول دو هزار و ۲۰۰ متر با ارزش تقریبی بیش از ۲۰ میلیارد ریال به زودی انجام […]

 

رئیس اداره آب روستایی اردستان گفت: با توجه به بارندگی‌های خوب اخیر در شهرستان اردستان، آبرسانی سیار به روستاهای این شهرستان ۲۵ درصد کاهش یافته است.

رضا دهقان اظهار داشت: تعویض شبکه آبرسانی روستای اونج اردستان به طول دو هزار و ۲۰۰ متر با ارزش تقریبی بیش از ۲۰ میلیارد ریال به زودی انجام خواهد شد.

وی افزود: با توجه به بارندگی‌های خوبی در منطقه اردستان، آبرسانی سیار به روستاها ۲۵ درصد کاهش یافته به نوعی که در حال حاضر ۵۲ روستا با تانکر آبرسانی می‌شود.

رئیس اداره آب روستایی شهرستان اردستان گفت: در روستاهای بخش برزاوند که در قسمت کوهستانی شهرستان واقع شده فقط مخازن فلزی هر روستا شارژ می‌شود و این در حالی است که در بخش همبرات روستاهای سرجهن، سرهنگچه، خرم آباد، کسوج وشیرازان هنوز چاه‌های آن بی آب است و هنوز با کمبود آب مواجه هستند.

دهقان ابراز داشت: احداث شبکه توزیع آب و تحت پوشش قرار گرفتن روستاهای تل آباد و سهرویه به طول دو هزار و ۱۰۰ متر با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال به پایان رسید و همچنین تعویض و اصلاح شبکه توزیع آب روستای شیرازان به طول دو هزار و ۱۰۰ متر و اصلاح انشعابات به طول ۵۱۰ متر با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال به پایان رسید.

وی با بیان اینکه تعویض و اصلاح شبکه توزیع آب روستای ماستبندی به طول یک هزار و ۷۰۰ متر با اصلاح انشعابات به طول ۴۵۰ متر و اعتبار یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال به پایان رسید، افزود: تعویض و اصلاح قسمتی از شبکه توزیع آب روستای تلک آباد نیزبطول ۷۰۰ متر و اصلاح انشعابات به تعداد ۱۰۰ عدد با اعتباری بالغ بر ۶۸۰ میلیون ریال انجام شده است.

دهقان اظهار داشت: حفر چاه آب شرب مجتمع هشت روستای موغار به عمق ۱۸۰ متر و اعتبار بالغ بر یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از جمله کارهای مثبت اداره آب روستایی اردستان در سال ۹۷ بود که یکی ازنگرانی های اهالی این منطقه برطرف شد.

وی با بیان اینکه برای تعدادی از روستاها باید مخازن آب ساخته شود افزود: انعقاد قرارداد به منظور ساخت مخزن دو هزار متر مکعبی پیش ساخته در روستای جنبه با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و انعقاد قرار داد احداث چاه کمکی روستای سرابه با اعتبار بالغ بر یک میلیارد ریال انجام شد.

رئیس اداره آب روستایی شهرستان اردستان از واگذاری ۱۴۹ مورد انشعابات آب روستایی در اردستان در سال گذشته خبر داد و گفت: با توجه به خشکسالی سال گذشته آبرسانی سیار به روستاهای تحت پوشش و همچنین غیر پوشش این اداره به مقدار ۶۰ هزار و ۶۵۱ متر مکعب انجام شد.

 

 

مهار پساب فاضلاب شرق اهواز

 

 

نماینده مدیریت بحران شرکت آبفای اصفهان گفت: با تلاش شبانه روزی اکیپ بحران آبفای اصفهان پساب فاضلاب جاری در محله های شرق اهواز جمع آوری و مهار شد.

به گزارش  شرکت آبفای استان اصفهان، احمد جمشیدیان در خصوص چگونگی اجرای عملیات مهار پساب فاضلاب در شهر اهواز اظهار داشت: شرق اهواز فاقد شبکه فاضلاب و انتقال فاضلاب به تصفیه خانه است به گونه‌ای که فاضلاب تولیدی به رودخانه کارون منتقل و به دنبال باران‌های سیل‌آسا و افزایش سطح آب رودخانه، پساب تولیدی در خیابان‌ها جاری شد.

وی افزود: سطح پساب جاری در مناطق شرق اهواز به ۶۰ الی ۷۰ سانتی متر رسید که با تلاش بی وقفه نیروهای اعزامی آبفای استان اصفهان در کمتر از ۷۲ ساعت در سطح شهر جمع‌آوری شد این در حالی است که تا قبل از مهار پساب در سطح شهر، شرق اهواز بعضاً برخی از واحدهای مسکونی در این منطقه با پس زدگی فاضلاب مواجه شدند.

نماینده مدیریت بحران شرکت آبفای اصفهان گفت: هم اکنون با تلاش شبانه روزی اکیپ بحران آبفای اصفهان پساب فاضلاب جاری در محله‌های شرق اهواز جمع‌آوری و مهار شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر اکیپ بحران آبفای اصفهان در غرب اهواز در مناطق گلستان یک، پردیس و غیره با استفاده تجهیزات اقدام به جمع‌آوری و مهار فاضلاب جاری در سطح شهر می‌نمایند، این عملیات بدون وقفه و با سرعت به منظور جلوگیری از پس زدگی پساب به واحدهای مسکونی در دستور کار قرار گرفته است.

جمشیدیان امداد رسانی اکیپ بحران آبفای اصفهان پیرامون همکاری در ایجاد کیسه‌های شنی برای مقابله به ورود آب به مناطق شهری اهواز خاطر نشان ساخت: اعضای اکیپ بحران آبفای اصفهان علاوه بر تلاش در جمع‌آوری پساب در سطح شهر اهواز، دوشادوش اقشار مختلف مردم اقدام به پر کردن کیسه‌های شنی برای مقابله با ورود آب احتمالی به شهر نمودند.

گفتنی است پساب فاضلاب جاری در محله‌های شرق شهر اهواز در کوی ملت، محله پاستوریزه، کوروش، کارون، زرگان و غیره با استفاده از انواع پمپ‌های کف کش جمع‌آوری و به رودخانه کارون هدایت شد و مهار و جمع‌آوری پساب در محله‌های غرب اهواز نیز در دستور کار قرار دارد.